Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeur voor doucheruimte realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeur voor doucheruimte realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeur voor doucheruimte realiseren

Schuifdeur voor doucheruimte realiseren

Ik wil een schuifdeur realiseren voor de doucheruimte. Lengte 200 hoog 240 cm. Muur 110 cm breed en deur 90 cm breed, de deur is 201 cm met glasplaat erboven tot plafond.

Douchecabine met bak plaatsen

Bestaande doucheruimte. De naden tussen de wanden en en tussen vloer en wand moeten waterdicht gemaakt worden. Plaatsen van een douche met vierkante bak met schuifdeur. plaatsen douchekraan.

Douchewand en douchedeur plaatsen

In nieuwe badkamer douchecabine met schuifdeur plaatsen op de vloer, dus zonder bak eronder, alleen de wanden. De cabine moet ik nog aanschaffen. Waarschijnlijk een cabine van 90 x 90 cm. De doucheruimte zal worden opgeknapt door de woningbouw. Echter, een douchecabine plaatsen ze niet. Begin juni uitvoeren.

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Doucheruimte bouwen en inrichten

Er is een ruimte van ongeveer 88 x 188 cm. Drie zijden zijn dicht, de voorzijde van 188 minus 44 cm is open: dient een matglazen schuifdeur in te komen In de betonnen vloer zitten buizen voor warm en koud water: vroeger was het ook al een douche. Er zit al een verwarming en wastafel. Er is geen afzuiging, Tegels zijn er tegen 1 wand, maar niet op de vloer. Wellicht allemaal te vervangen. De bedoeling is dat het een inloopdouche wordt.

Glazen wand in de doucheruimte maken

Ik ben op zoek naar een glazen douchewand met deur om een gesloten douche ruimte te creëren. Eventueel met een schuifdeur. De afmetingen zijn B: 1900 mm x H: 2600 mm.

Douche plaatsen en badkamer en toilet kitten

Plaatsen van douchewanden om doucheruimte te creëren. Zie link voor type douchewanden; https://www. Sanidirect. Nl/ben-novalle-soft-2-0-zijwand-voor-schuifdeur-chroom-novalles2z80. De douchewanden en bevestigings materialen zijn aanwezig op locatie. Afkitten van gehele badkamer en toilet. Deze werkzaamheden dienen z.s.m. te gebeuren, tussen 21 en 23 juni 2016.

Doucheruimte wijzigen

Wij hebben op dit moment een douchehoek in de badkamer van ons huurappartement, waar een gemetselde wand voor staat van 60 cm breed. Er zit een douchebak in van 90 x 90 cm. Wij willen de douchebak laten verwijderen en het tegelwerk laten herstellen. Verder willen wij een glazen schuifdeur laten plaatsen aan een rail, zodat we de hele opening van de douchehoek kunnen afsluiten. We laten de situatie hier graag beoordelen en ontvangen een indicatie van de kosten.

Badkamer gedeeltelijk vernieuwen

Graag laat ik mijn badkamer opfrissen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: Het gehele plafond vervangen en voorzien van een koof voor verlichting langs de wanden (het huidige plafond biedt al ruimte voor inbouwverlichting). Verlichting aanbrengen rondom de wanden in de koof. Boven de doucheruimte een extra lichtpunt maken en boven het badkamermeubel, separaat. De doucheruimte voorzien van een wand van circa 1000 x 1800 mm en een drempel met schuifdeur, ongeveer 900 x 1800 mm, inclusief betegeling in bestaande stijl. De bestaande wastafel vervangen door een hangend badkamermeubel, inclusief wastafel, kraan, spiegel en verlichting. Daarnaast nog 1 of 2 hangende kasten plaatsen. Het opfrissen van het tegelwerk en de voegen en indien nodig opnieuw kitten. Een badkamermeubelkast plaatsen tegen de wand van de doucheruimte (circa 900 x 1800 mm). Voor de prijsstelling van de materialen kan van een standaardmeubel worden uitgegaan. Het ligbad, de wc, de wandtegels en vloertegels blijven onveranderd.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De ruimte zal leeg zijn op het moment dat de werkzaamheden zullen starten. Afmeting badkamer is 2,00 bij 2,97 meter. Ik wil graag het volgende: -Een ingebouwd ligbad. -Een doucheruimte met schuifdeur -Nissen in muren. -Opbouw kranen en douche. -Een inbouw toilet. -Indien nodig omleggen van leidingwerk. -Wanden en vloer betegelen. -Montage van wastafelmeubel en spiegel. Ontwerp en materiaal aanwezig. Start: week 2 in 2015.