Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel verwijdere? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel verwijdere. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel verwijdere

Voegen, kitwerk en stucwerk vervangen

Ik wil graag het stucwerk van het plafond in de badkamer (circa 4 m2) geheel laten vervangen in verband met schimmel (verwijderen en opnieuw aanbrengen). Tevens in het douchegedeelte (circa 2 m2) de voegen en het kitwerk laten vervangen.

Badkamer professioneel laten reinigen

We zijn onlangs verhuisd en de badkamer heeft helaas schimmel. Rondom de tegels en plafond. Graag willen we dit professioneel laten verwijderen. Het is niet zo dat de badkamer helemaal onder de schimmel zit, maar toch wel wat plekken. Graag een offerte. Badkamer is ongeveer 3x2,5 meter

Schimmel verwijderen uit badkamer

Er is schimmel op de muur. Allrmaal zwarte vlekjes. Die wil ik graag weg hebben .

Schimmel verwijderen en badkamer grondig schoonmaken

Graag wil ik mijn badkamer grondig laten reinigen, kalk en schimmelvrij. Schimmel op tegels en op kunststof plafond. Maat ca 2. 50 x2. 50

Schimmel in badkamer verwijderen

Er dient schimmel in de badkamer verwijderd te worden.

Badkamer schimmel verwijderen en grondig schoonmaken

Kleine badkamer (4 m2 denk ik) heeft schimmel op de tegels en langs rand plafond. We zouden heel graag de hele boel in een keer weer schoon en fris willen hebben.

Herstelwerk in de badkamer

Het gaat om een badkamer van circa 160 bij 220 cm. Het huidige plafond vertoont schimmelvlekken. Het is een gespoten/gewit plafond van gipsplaten. Aan de buitenmuur loopt een deel van het plafond schuin af. Kunt u de schimmel verwijderen en een permanente oplossing bieden? Ik sta open voor verschillende opties, ook voor een spanplafond.

Schimmel verwijderen in badkamer

Wij hebben een kleine badkamer en in het plafond komen steeds overal kleine zwarte plekjes schimmel naar boven. Daarnaast ook een beetje in de voegen bij de douche, maar het gaat voornamelijk over het plafond van 4-5 m2.

In de badkamer schimmel verwijderen en kit vervangen

De afmeting van de badkamer is lengte 3 meter, breedte 2. 20 meter hoogte 2. 40 meter. Alle wanden zijn tot aan het plafond betegeld. Kit moet worden vervangen in douchecabine en op badrand en de aansluiting aan de muur. En bij een grote spiegel. En in een andere badkamer, op een ander adres moet alleen gekit worden.

Schimmel verwijderen en ventilatie aanbrengen in de badkamer

Er zit nu een ventilatie in badkamer maar dat is waarschijnlijk te gering. Wij hebben op dit moment schimmel op muur. De schimmel dient te worden verwijderd, de ventilatie aangepast zodat wij in de toekomst deze problemen niet meer zullen krijgen.

Partners

Partners van Casius