Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schade verhelpen in douchecabine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schade verhelpen in douchecabine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schade verhelpen in douchecabine

Lekkage badkamer verhelpen en schade herstellen

Afmeting badkamer is 2 bij 3 meter = 6 m2, hoogte 2,55 meter. - herstel van de oorzaak inclusief hak en breekwerk - herstel van de gevolg schade

Schade verhelpen in douchecabine

Badkamer is grenzend aan slaapkamer. De wand van de slaapkamer is beneden aan de muur beschimmeld en kapot. Schade expert is geweest. Het is een vochtprobleem. Dit zegt het lekdetectie bedrijf: "Wij adviseren de douchevloer en douchemuren geforceerd te drogen middels een bouwdroger. Hiervoor dienen de tegels verwijderd te worden. Wanneer alles goed gedroogd is kan het gescheurde voegwerk in de douchemuur vervangen en de aansluiting van de douchevloer op de douchemuren opnieuw gekit worden". Wij hopen dat dit verhaal zo duidelijk uitgelegd is.

Lekkage verhelpen en badkamer aanpassen

Wij hebben lekkage in onze badkamer waardoor er schade is ontstaan in het ondergelegen toilet. We vermoeden dat er een lek in een waterleiding in de muur zit. We willen de hulp van een vakman inroepen om de oorzaak vast te stellen en te repareren. We willen bovendien onze badkamer dan ook direct laten aanpakken. Daarbij moeten de leidingen in de muur worden geplaatst en moet de muur opnieuw worden betegeld. We overwegen om een douchecabine te laten plaatsen en ook het toilet te laten vervangen. Het is een badkamer van ongeveer 3,5 x 3 meter. We willen graag materialen in een budgetvriendelijke prijsklasse. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamerlekkage opsporen en verhelpen en schade herstellen

In hoek badkamer 1e verdieping onder de douchebak is lekkage. In badkamer verder niets te zien, maar in dezelfde hoek plafond in de gang op de benedenverdieping is aantasting van het plafond, behang en muur daaronder.

Schade in badkamer verhelpen

Onlangs hebben wij een lekkage gehad achter de toiletombouw. Om dit te dichten zijn een aantal tegels uitgekapt. Er moet dus een nieuwe ombouw gemaakt worden. We hebben echter geen tegels meer van de bestaande badkamer. Bovendien is door het lekwater de badkamervloer los komen te liggen. Ook moet de lijngoot verplaatst worden. Kunnen jullie ter plaatse een offerte maken?

Badkamer renoveren

Omschrijving opdracht: badkamer op 1e etage heeft een afmeting van 2.20 meter x 1.90 meter: bad verwijderen, plaatsen douchebak met glazen douchecabine, plaatsen nieuwe douchemengkraan, nieuw tegelwerk vloer en muren, plaatsen zwevend toilet, plaatsen 2 nieuwe wastafels met 2 nieuwe wastafelkranen, kitten en plafond sauzen. (Gevolg-) schade na lekkage badkamer repareren/verhelpen: zoals verwijderen overloop vloerbedekking en/of ondervloer en eventueel door nieuw vervangen. In trappenhuis verzadigde stucwerk afhakken, repareren/opnieuw stuken/2 x sauzen. Plat stuk onderzijde trapgat verwijderen/vervangen/schilderen. Trappenhuis naar 1e etage 2 x opnieuw sauzen. In woonkamer spuitwerk repareren, daarna plafond sauzen (2 x).

Lekkage verhelpen en nieuwe badkamer installeren

De buren hebben schade aan hun muur grenzend aan onze badkamer, vermoedelijk komt dit van onze dpuche of afvoer / leidingen wasmachine. Dit moet verholpen worden en zal er daarna een nieuwe douche, toilet en dubbele wastafel en nieuwe betegeling en afwerking plafond nodig zijn . Er bevindt zich ook een wasmachine in de badkamer. Twijfelen aan wel of geen bad laten plaatsen . De ruimte is niet heel groot, dus handige indeling is van belang: ca 2,50 X 2,20 m. Betreft een gezin met jonge kinderen dus klus moet binnen korte termijn plaats vinden.

Lekkage en schade verhelpen

Wij hebben een lekkage veroorzaakt door een pijp van ons toilet op de eerste verdieping. Lekkage loopt door naar de woonkamer, te zien aan de lekkageplek precies onder de badkamer, op het plafond. De (val)pijp moet vervangen worden en omdat het een inbouwtoilet is moet er natuurlijk ook opnieuw betegeld worden. Ook in de woonkamer moet opnieuw geschilderd worden en er moet ook gekeken of er geen nablijvende schade is aan de muur omdat de muur waar het doorgelekt is, van gipsplaat is gemaakt. Misschien moet het eerst gemaakt worden. Graag zou ik een offerte willen ontvangen, zodat ik met mijn verzekering kan doornemen en dan zo snel mogelijk de werkzaamheden kunnen laten verrichten. Ik heb een Meettechnisch- & Diagnostisch Onderzoek laten verrichten waarvan u een kopie kunt ontvangen. Daarin staat specifiekere uitleg over het probleem.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Wij hebben lekkage in de badkamer. Vermoedelijk kitranden en/of bij aansluiting kraan. Lekt door op houten vloer en plafond woonkamer. Het is een terugkerend probleem. Graag advies en indicatiekosten van herstel. Bedoeling is dat ook het plafond in de woonkamer opengemaakt wordt om eventuele schade van de lekkage te beoordelen. Ik wil graag eerst een prijsopgave.

Lekkage aan de afvoer verhelpen en schade herstellen

Lekkage in afvoer badkamer is reeds vastgesteld door loodgieter, exacte plek nog niet ivm toegankelijkheid. De lekkage is nog niet verholpen en de gevolgschade is nog niet hersteld. Hiervoor moet: - Douchecabine eruit, - mogelijk ook deel toilet en - mogelijk ook ombouw bad en - mogelijk ook afvoerdeel vanaf zolderetage Na vinden lek, moet: - dit worden hersteld - badkamer gevolgschade worden hersteld (wellicht ook de vloer) - schade aan wc plafond begane herstellen - ander gevonden gevolgschade Gevraagd wordt een offerte met een raming van de kosten tbv Allrisk Opstalverzekering, na akkoord van de verzekering kan de offerte worden omgezet in een opdracht. Gezien de onzekerheden qua lek-lokatie en eventuele gevolgschades in muren en/of vloeren/plafonds is het wellicht handig om een modulair opgebouwde offerte te ontvangen waarbij de afzonderlijke mogelijkheden worden geoffreerd. Gezien de lekkage is een spoedige aanvang van de werkzaamheden (na goedkeuring van de verzekering) gewenst.