Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie thermostaat in stoomcabine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie thermostaat in stoomcabine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie thermostaat in stoomcabine

Grohe douchepaneel reparatie of vervanging

De temperatuur van het water van mijn Grohe dochepaneel (bijlage) komt niet boven de 38. Mogelijk is de thermostaat aan vervanging toe. Graag een offerte voor een reparatie.

Reparatie thermostaat in stoomcabine

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die de thermostaat in mijn stoomcabine kan vervangen. Het regelen van de thermostaat gaat lastig, mogelijk door een lekkende kraan.

Vervangen van een Schavis thermostaat

Onze schavis stoomcabine geeft lauw water bij het douchen. Waarschijnlijk binnenwerk termostaat moet vervangen worden. Of gehele kraan. Graag prijsopgaaf voor deze reparatie. Het gaat om schavis stoomcabine indoor duo.

Schavis stoomcabine repareren

Reparatie Schavis stoomcabine. Er komt geen warm water meer uit. Thermostaat is reeds vervangen maar blijkt niet de oplossing te zijn. Printplaat defect misschien? De leverancier is failliet en inboedel, behalve onderdelen, staat op een veilingsite. Graag eerste een indicatie van kosten voor reparatie of ander het vervangen van het benodigde onderdeel of onderdelen.

Reparatie stoomcabine

Ik heb een bubbelbad van het merk Riho. Nu zijn de kabels doorgeknipt van het bedieningspaneel naar de motor. Ik wil dit graag laten maken. Daarnaast heb ik een Schavis relax corner waar de stoomstand het niet doet en waar de thermostaat, voeler en waarschijnlijk kleppen vervangen moet worden. Omdat deze niet goed werken worden alle kranen in mijn huis niet heet maar lauw. Daarnaast is de tempratuur van het water in de douche moeilijk af te stellen wat zouden de kosten hiervan zijn? Locatie: den haag. groet,

Reparatie stoomdouchecabine

Reparatie stoomdouchecabine. Thermostaat moet gerepareerd of vervangen worden. Geleidewieltjes van de deuren van de cabine zijn kapot.

Baldwin stoomdouche-whirlpool repareren

Wij hebben een stoomdouche met whirlpool: http://www.happybad.nl/Stoomcabine/Stoomcabine_met_whirlpool/Stoomdouche-whirlpool_Baldwin Helaas werkt de stoom niet meer en blijft de thermostaat van de kraan hangen op de koude stand. Hij is 2,5 jaar geleden gekocht. Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij een offerte zou kunnen geven voor reparatie.