Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie stoomcabine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie stoomcabine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie stoomcabine

Reparatie stoomcabine

Wij zoeken iemand die onze stoom unit aan kan sluiten. Wij hebben een nieuwe unit inmiddels in huis, de vorige was helemaal op. Wij zoeken dus nu iemand die hem weer voor ons kan sluiten.

Reparatie thermostaat in stoomcabine

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die de thermostaat in mijn stoomcabine kan vervangen. Het regelen van de thermostaat gaat lastig, mogelijk door een lekkende kraan.

Reparatie stoomcabine

Wij hebben een stoomcabine van Cleopatra alleen deze stoomt niet. Hij gaat niet aan via de bediening en dient te worden gerepareerd.

Stoomcabine correct aansluiten of repareren

Ik heb via internet een nieuwe stoomcabine gekocht en deze door een klusbedrijf laten installeren, Echter zodra ik de cabine aanzet, komt er in plaats van stoom water uit. Alles lijkt goed te zijn aangesloten. Het klusbedrijf kon mij verder niet helpen. Ik laat hier graag even naar kijken door een ervaren installateur en een offerte maken voor de reparatie of aanpassing die nodig is. Ik hoop dat er een bedrijf is dat op korte termijn tijd heeft voor deze klus, zodat we daarna kunnen verhuizen.

Reparatie stoomcabine

Wij hebben een Duscholux stoomcabine die in storing gaat zit niet meer in de garantie en wij zoeken een monteur die hiernaar kan komen kijken en hopelijk het probleem kan oplossen. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Stoomcabine repareren

Wij hebben een stoom/douchecabine. Riho-Verona 200-3 profess 133 x 110 centimeter. Daar moet de stoomgenerator van vervangen worden omdat er een deel van is afgebroken. En tevens is er waterlekkage achter het bedieningspaneel op een van de slang aansluitingen. Graag hadden wij een prijsopgave i.v.m. reparatie hiervan.

Reparatie stoomcabine

Het display is ineens blauw en werkt niet meer. Het merk is onbekend.

Reparatie van de stoomcabine

Wij hebben sinds 2010 een stoomcabine, de Tempo Hoek van Hafro. Het probleem is, dat er altijd water lekt uit de kraan van de douche kop van de handdouche. Ook geeft het display bij het stomen een alarm 8, maar de unit maakt wel het programma af. Onze leverancier is opgehouden te bestaan, daarom zoeken wij nu een monteur voor reparatie.

Reparatie stoomcabine

Stoomcabine geeft geen stoom meer. Ik hoor wel pompen en klepgeluid. De cabine is ongeveer 5 jaar oud. Staat in huis op de eerste verdieping, de stoomcabine staat los en kan verschoven worden. Merk onbekend, Chinees type nummer: DS1010IIII(7)

Reparatie stoomcabine

Ik heb een probleem met de stoomcabine. Gisteren ging opeens een lamp en ventilator aan, ook komt er water uit de stoomfunctie. Ik heb de hoofdkraan dichtgedaan, na een uur ging de lamp en de ventilator uit. De hoofdkraan heb ik vervolgens weer open gedaan en alles leek in orde. Graag wil ik de oorzaak hiervan weten en hoe dit kan worden opgelost? Alvast bedankt.