Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renoveren van een badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renoveren van een badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renoveren van een badkamer

Badkamer verbouwen

In ons nieuwe huis in Utrecht willen we de nodige dingen renoveren, maar het belangrijkste is de badkamer. Deze is nu nog erg klein en willen we daarom uitbreiden en renoveren. Er zit nu een douche en wastafel in, we willen die vernieuwen en ook een toilet aanleggen. We willen dit uiterlijk voor 1 oktober gedaan hebben.

Een complete badkamer renoveren

Ik zoek een specialist voor het verbouwen van mijn badkamer. De badkamer is heeft een taartpunt vorm, maar ongeveer een oppervlakte van 6,5 m2. Het betreft de bad, douche en tegels verwijderen. Het aanleggen van een nieuwe douchevloer en bidet. Ook nieuwe betegeling is gewenst. Waar nodig leidingen verleggen. De badkamer bevindt zich op de 2e verdieping.

Badkamer renoveren

Ik wil graag de badkamer renoveren/verbouwen. De opstelling blijft gelijk, maar dan met nieuwe tegels en nieuwe meubels. De badkamer is 220 cm x 280 cm. Het gaat om een nieuwe radiator, nieuw bad, nieuwe douche en nieuw wasbak met meubel. Daarnaast zijn alle wanden nu betegeld, maar we willen helft stuc en helft betegeld hebben.

Badkamer renoveren

We willen een aantal zaken aanpakken in ons nieuwe huis. waaronder de badkamer vernieuwen. De oppervlakte is 4 m2. Hij is redelijk klein en we willen een grotere inloopdouche hebben.

Badkamer renoveren en trappen schilderen

Ik wil graag mijn badkamer deels renoveren. Er moet een bad en nieuw badkamermeubel met wastafel geplaatst worden. Ook moet er wat leidingwerk worden verlegd. Daarnaast wil ik nog graag twee trappen laten schuren en schilderen.

Complete renovatie badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om een badkamer van 10 m2. Er is recent lekkage geweest waardoor ik alles wil laten vervangen. Het gaat om de wand- en vloertegel vervangen; inloopdouche; toilet; wastafel en spiegel vervangen. De badkamer bevindt zich op de vierde verdieping.

Badkamer chalet (luxe stacaravan) renoveren

Het liefst zou ik de doucheruimte in zijn geheel willen laten renoveren en in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. iig Alles er uit, kijken of de vloer nog goed is en het plaatsen van een nieuwe douchecabine. De douche is 1.85 x 1.35

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren lengte/breedte 270 x 210 cm Tegels verwijderen tot 260 hoog. Verlaagd plafond aanbrengen gehele badkamer met spotjes en stucwerk Voorzetmuur plaatsen 7 cm wastafel en inloopdouche beiden zelfde muur. Tbv Inbouwkranen. Tegelen vloer en wanden 2 zijde tot 120 cm (muur 270 bij toilet en wastafel) Inloopdouche 120 cm scherm en easy drain. Montage wastafelmeubel en kranen inloopdouche/ wastafel Toilet vervangen Leidingwerk hoeft niet verlegt te worden.

Badkamer 1e verdieping renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. De afmetingen zijn 1.16 x 2.30 m. De wanden en vloer van nieuwe tegels voorzien. Glazen wand plaatsen ter afscheiding van de te maken inloopdouche. Badkamer meubel en design radiator ophangen. Leidingen hoeven niet verlegd, slopen doen we zelf.

Badkamer renovatie

We willen de badkamer renoveren. De maten zijn en oppervlaktes gemeten op de tegels: Raam lxb= 142x53.5cm Deur lxb = 224x75 cm A vloer= 1.72x1.87= 3.2m2 a_1=1.72x2.3= 3.957 m2 a_2=1.72x2.3= 3.956 m2 a_3=1.87x2.3 - (1.43x0.535)=3.53m2 a_4=187x2.3 - (2.30x0.75)= 2.576m2 A_wand = 14.1m2 Kan ik voor de vloer en wand natuursteen leggen een offerte krijgen?