Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatiewerk in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatiewerk in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatiewerk in badkamer

Renovatiewerk in de badkamer

Bad vervangen voor douchebak. Tegels al aanwezig

Renovatiewerk in de badkamer

Hierbij een verzoek tot een vrijblijvende offerte. Het betreft het renoveren van de badkamer met onder andere het aanleggen van een inloopdouche en het betegelen van de badkamer. - te betegelen wanden 25 m² inclusief bestaande ombouw van het bad (tegels 30 x 60 cm) - eventueel impregneren van de wanden - tegelen vloer 5 m² (tegel 60 x 60 cm). Leveren en plaatsen van Y-Tongblokken. Verhoging 7 cm. - het infrezen van de waterleiding voor de douchekraan. Lengte vanaf de wastafel ongeveer 1 meter. - het monteren en aansluiten van de douchedrain en aansluiten op de afvoer van de wastafel. - het verwijderen en terugplaatsen van de radiator, wastafel en andere sanitair

Renovatiewerk badkamer

We hebben een radiator hangen en er moet een andere kleinere radiator geplaatst. Nieuwe wastafel meubel plaatsen/vervangen. Nieuwe spullen, radiator en badmeubel is al aanwezig. Misschien moet er een klein stukje loodgieterwerk bijkomen. Waarschijnlijk twee uur werk, kan iets meer zijn.

Renovatiewerk in badkamer

Wij willen nieuwe tegels laten zetten in de badkamer met afmetingen van 2,25 x 2,40 x 2,20 meter. We moeten nog een nieuw badkamermeubel en een douchecabine bij Gamma kopen, die dan ook vervolgens geplaatst moeten worden. Eventueel wil de klant in overleg met de vakman zijn plafond laten opknappen.

Nieuwe badkamer installeren

Wij willen een complete renovatie van de badkamer, het zijn 3,15 lang, 2,15 breed en 2,15 hoog. Oude badkamer verwijderen inclusief betegeling en dergelijke. Daarna plaatsen van meubels en sanitair en tegels. Wij leveren alle badkamer meubels en sanitair en tegels. Dus we hebben alleen de arbeid en materialen nodig voor het renovatiewerk.

Renovatiewerk in de douche

Ik wil graag een inloopdouche in mijn huidige badkamer, waar nu een bad met douchegedeelte is. Badkamer is ongeveer 2 x 2 meter. Bad weghalen en gedeeltelijk tegelen.

Renovatiewerk in de badkamer

Graag zou ik 2 verschillende offertes willen voor de casco badkamer van 5.10 m2 groot. Offerte 1: - aantal leidingen verleggen; - vloer storten; - afvoeren aanleggen; - vloer waterdicht maken. Offerte 2: - vloer storten; - afvoeren aanleggen; - vloer waterdicht maken; - vloertegels (60 x 60 centimeter) laten leggen; - wandtegels (30 x 60 centimeter) laten plaatsen; - wandtegels stroken (helaas geen maten van). Het betreft een nieuwbouwwoning die naar verwachting in januari wordt opgeleverd.

Renovatiewerk in de badkamer

Ik heb een kleine badkamer van 1.40 bij 2.40. Hij moet opnieuw betegeld worden (in ieder geval de vloer en ik wil advies over de muren) en er moet een nieuwe douchebak in. (mag ook alleen betegelen en dan een douchegordijn. Nu heb ik een hoek douchebak met gordijn wat heel onhandig is). Ik heb een wastafelmeubel die vervangen moet worden, de wastafel zal dan opnieuw geïnstalleerd moeten worden.

Renovatiewerk aan toilet en badkamer

Graag uitvoeren in week 24 of 25. Het gaat om de volgende werkzaamheden: Toilet, 1 m2 - Verwijderen sanitair: staand toilet, wasbakje, inclusief kraan; - Verwijderen tegels vloer en muur, muur is tot halverwege betegeld - Plaatsen inbouwtoilet en nieuw wasbakje inclusief kraan - Betegelen vloer en muur, muur tot aan het plafond: witte wandtegels 30 x 60 cm, hexagon-vormige vloertegels die doorgetegeld moeten worden t/m de toilet-ombouw. Badkamer, 2.50 m2 Deze wordt slechts deels aangepakt, het grootste deel van de tegels mag blijven zitten en het sanitair wordt weliswaar vervangen, maar op exact dezelfde plek geplaatst als het nu zit: leidingen verleggen en dergelijke is dus niet nodig. - Verwijderen sanitair: wastafel inclusief kraan en douchegarnituur - Verwijderen spiegel en plankje - Verwijderen 1 wand tegels, 1.54 m2 - Plaatsen glazen wand inloopdouche, wastafel met onderbouwkast en kraan, regendouche en bevestigen handdoekrail - Bevestigen nieuwe spiegel - Betegelen 1 wand, 1.54 m2, met mozaïekmatjes van 11 x 11 cm, wit glanzend glasmozaïek.

Divers renovatiewerk

Het betreft het herstel van een wand in de badkamer. De achterwand steunt de tegels niet voldoende en daardoor heb ik scheuren in het voegwerk met lekkage als gevolg. Deze wand moet gedeeltelijk hersteld worden en opnieuw betegeld. Het gaat om een wand van ongeveer 2 bij 1 meter. Daarnaast dient het plafond in de keuken ook hersteld te worden. Het oude plafond dient te worden verwijderd en een nieuw gipsplaten plafond geplaatst. Daarna dient het plafond gestuukt te worden en afgewerkt met een sierrand. De oppervlakte is ongeveer 3 bij 2 meter.