Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie WC en badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie WC en badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie WC en badkamer

Badkamer renovatie

Het gaat om een redelijk kleine badkamer van ongeveer 2 bij 2, waarbij ook een muurtje gesloopt moet worden wat tussen de badkamer en de wc zit. Hieronder even alles op een rij: Badkamer : -oude tegels en sanitair verwijderen en wegbrengen -een wand verwijderen - nieuwe aanvoer en afvoer voor wastafel, douche, wasmachine en wc + invrezen - nieuwe douchebak plaatsen - toilet plaatsen(inbouwreservoir)en afmonteren, plaatsen van druktoets - ombouw inbouwreservoir - cv leiding afdoppen - wandcontactdoos voor spiegelverlichting - wandcontact doos algemeen gebruik bij wastafel - stucwerk - kimband en pasta aanbrengen in de inwendige hoeken, vloer en wanden van de douche -nieuwe plafond met spotjes plaatsen en afwerken met glad stucwerk+ wit verven -tegelen wanden en vloer,hoeken ontvetten en afkitten -dubbel schakelaar(spotjes en ventilator) - sanitair installeren conform tekening:-badkamermeubel incl. Wastafel, kranen, spiegel, wc, wasmachine

WC renoveren

Ik wil graag mijn toilet laten renoveren. Ik heb al een hangend toilet met inbouwreservoir, tegels en een nieuw fonteintje gekocht. De ruimte eerst geheel strippen. Ik wil graag weten hoeveel de hele renovatie werk ongeveer gaat kosten? Groet.

Badkamer- en WC-renovatie

Graag zou ik de badkamer en wc (twee aparte ruimten) laten renoveren. Dit is sinds oplevering vd woning in de begin jaren 80 nog nooit gedaan. Badkamer is een ruimte van 1. 90 x 1. 60 en een doucheruimte van 1. 20x 96cm. Granieten vloer em standaard witte badkamertegels. Geen daglicht / raam. Wensen: (1) wegwerken leidingen (loopt langs een muur die 2. 80m lang is en een muur die 1. 90m lang is. Ik twijfel over exacte inrichting (verplaatsing doucheruimte om een langere / nog grotere douche te mkn?). De wasmachine moet in ieder geval in de badkamer. Sowieso opnieuw tegelen (grote tegels) en schilderen (plafond maar ook de muren die niet getegeld worden). De granieten vloer wil ik eigenlijk ook vervangen aangezien we dan toch bezig zijn. Is een bezichtiging op locatie voor advies over indeling mogelijk? De wc is 1. 13m x 0,83 cm. Complete vervanging van alles: fonteintje, kraan, wc (inbouw), tegelen en schilderwerk. Bij voorkeur ook een bidet mogelijkheidvoor zover daar rekening mee gehouden moet worden wb aanleg leidingen. Wegwerken van leidingen is ook een vereiste voor de wc.

Renovatie WC en badkamer

Graag zouden wij de wc laten vervangen (nu staande naar hangende wc). Het aanbrengen van nieuwe tegels tot +/- 1 meter hoog. Vloer is niet nodig. Infrezen van de leidingen. Plaatsing en aansluiting wastafel met kraan + Leggen badkamertegels ongeveer 4 m2 (over bestaande tegels). Plaatsing broyeur (inclusief verwijderen/afvoer oude broyeur) in badkamer. Optioneel mogen ook de materiaaldelen (wc e.d. ) worden aangeboden.

WC-ruimte renoveren/vervangen

Vervanging en renovatie wc ruimte inclusief wanden, plafond, toilet en fontein. Ruimte is 1,25 x 1,25 op begane grond.

Badkamer helemaal renoveren

2x2 renovatie totaal wc douche tegels afvoer ,was tafel radiator

Badkamer- en WC-renovatie

Wij zijn op zoek naar specialist die ons badkamer en/of ons wc kan renoveren. Het betreft een badkamer van 190 X 240 cm klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de badkamer: Douche in bad moet geplaatst en aangesloten worden: - Bad van 180 X 80 moet geplaatst worden op poten, - Aansluiten op afvoersysteem, - Inbouw douche + bad garnituur koppelen (eventueel inbouwen/plaatsen) WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer + ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Wastafel +meubel plaatsen en aansluiten op afvoer + water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube. Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw (eventueel moet er nog gehakt worden in vloer). Betegelen wanden en vloer: - (30 X 60 cm wand tegels en waarschijnlijk 60 x 60 cm vloertegels), - betreft ongeveer 24 m2 dat betegeld moet worden, - (optioneel) plaatsen van vloerverwarming (graag meerprijs apart specificeren). Verlagen plafond inclusief inbouw spots (graag meerprijs apart specificeren). De WC is 1.10 X 0.85 meter groot en klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de wc. WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer+ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Fontein plaatsen en aansluiten op afvoer en water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube, - Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw. Betegelen wanden en vloer: - ongeveer 9 m2 totaal dat betegeld moet worden, - (optioneel) verlagen plafond.

WC renovatie

Wij zijn op zoek naar iemand die onze volledige toilet kan renoveren (in een woning in Kampen). Dus plaatsen van toilet, kraan en wasbak, leidingwerk infrezen, betegelen van de wand en vloer, stuken van de wand en het plaatsen van 2 spots in het plafond. Liefst op een zo kort mogelijke termijn aangezien we het toilet en toebehoren en de tegels deze week kunnen ophalen. Het toilet is 1,5 m2.

Badkamer vernieuwen

Ik wil een badkamer van 4 m2 opnieuw laten betegelen en renoveren. Renovatie houdt in: een nieuwe wc, badkamermeubel en douchecabine.

Badkamer: renoveren en betegelen

Ik wil een badkamer van 4 m2 opnieuw laten betegelen en renoveren. Renovatie houdt in: een nieuwe wc, badkamermeubel en douchecabine. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden. Ik wil graag zowel de wanden als de vloer laten betegelen.