Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie van 2 badkamers (beg grond 1e verd )? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie van 2 badkamers (beg grond 1e verd ). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie van 2 badkamers (beg grond 1e verd )

Renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.)

Het betreft 2 badkamers en 1 toilet, vloeren worden waarschijnlijk troffelvloeren, hiervoor ook offertes opgevraagd In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Badkamers renoveren

Goedemorgen, wij zijn voornemens om de badkamers van onze nieuwe woning te renoveren. Vriendelijk zouden wij u verzoeken of wij van u een offerte mogen ontvangen voor het renoveren van de badkamers (1 badkamer en 1 douche ruimte)? Het gaat om een badkamer van 2 meter bij 2,5 meter en een doucheruimte van 1.80 bij beide zullen begin september volledig gesloopt klaar zijn voor de renovatie en plaatsing van tegels en overige. Zou u zo vriendelijk willen zijn en ons een prijsindicatie/offerte kunnen doen toekomen en kunnen aangeven of u ruimte heeft om dit in de september maand te kunnen uitvoeren?

Inloopdouche maken gedeeltelijke renovatie badkamer

We zijn op zoek naar iemand die kan komen werken aan badkamer renovatie en het maken van een inloopdouche. De badkamer is op de eerste verdieping en de nieuw te maken douche ligt daar recht boven. Werkzaamheden zijn ongeveer: - Waterleidingen doortrekken naar boven; - Afvoer doortrekken naar boven; - Ventilatie kanaal doortrekken naar boven; - Vervangen bad; - Aansluiten kranen; - Tegelen van wanden en vloeren. Het gaat dus om 2 badkamers van circa 6,5 m2 en 4,5 m2.

Renovatie van badkamers en toilet

Wij hebben bijna een nieuw huis gekocht en willen daarin de 2 badkamers en het toilet laten renoveren. We zijn benieuwd hoeveel het ons gaat kosten om dit te laten installeren. Materiaal hebben we dan al in huis gehaald en we hebben zelf de sloopwerkzaamheden gedaan. Foto's van de twee badkamers qua gewenste indeling zijn bijgevoegd.

Badkamer renovatie

Jaren '30 woning. 1) Voormalige badkamer renoveren (ongeveer 2 x 2 meter) - inloop douche plaatsen - wastafel plaatsen; - aansluiting wasmachine maken. In overleg de oude materialen verwijderen. Platen aanbrengen op de houten vloer. 2) Bestaande badkamer renoveren (ongeveer 2 x 3 meter) - bad/douche in één plaatsen - wastafel plaatsen - toilet plaatsen In beide badkamers moet de wanden betegeld of gestuct worden. Op de vloeren marmer plaatsen. De bestaande badkamer pas renoveren als de andere klaar is.

Badkamers in hotels renoveren

Wij zijn een groep van hoteleigenaars die over geheel België en Nederland hotels willen laten verbouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar de meest geschikte partners voor algemene en in het bijzonder badkamerrenovaties. Ikzelf zal de firma's dan per regio contacteren wanneer er in de buurt een renovatie dient te gebeuren. Het gaat om firma's die gespecialiseerd zijn in badkamerrenovaties voor hotels. De badkamers zijn gemiddeld zo'n 3 m2. Het zijn 40 badkamers per gebouw.

Toiletten renoveren en badkamers samenvoegen

2 wc's compleet vernieuwen en van 2 aaneensluitende badkamers, waarvan 1 met ligbad en de ander met inloopdouche, 1 maken en compleet opnieuw inrichten. Dus ontwerp, renovatie en installatie. Ik ben zelf nog helemaal blanco wat betreft hoe het eruit moet komen te zien. Het huis is van 1980. Alles moet eruit en vernieuwd, inclusief al het tegelwerk. De grootste badkamer is 2.5 x 2.5 meter en alle materialen mogen worden opgenomen in de offerte.

Renovatie badkamers

Renovatie badkamers. 1e badkamer: nieuwe vloer, nieuwe tegels, nieuw bad, wastafel en WC. 2e badkamer: (doucheruimte), nieuwe vloer, nieuwe tegels, nieuwe douchecabine, wastafel en WC. Beide hebben een afmeting van ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. Tegels en sanitair willen we bij de Praxis gaan kopen. We zijn nog in de orienterende fase.

Renovatie badkamers en WC

In alle sanitaire ruimtes op de 1e en 2e verdieping een andere tegel zetten op de vloer (in- of exclusief uitbreken oude tegels, 2 badkamers en 1 wc), totaal maximaal 10 m2. vloer. De wanden hoeven niet. Tegels zijn reeds gekocht. Tevens in 1 badkamer douchebak en nieuwe douchedeur plaatsen, inclusief aanpassen afvoer. Mogelijk ook een nieuwe douchekraan monteren.

Renovatie 2 badkamers

De klus vindt plaats in Duitsland. 1 uur rijden vanaf Maastricht. Het betreft de renovatie van 2 badkamers. Slopen bestaande sanitair, tegels verwijderen, plafond verwijderen (schrootjes). Het opnieuw betegelen van de badkamers, het plaatsen van een inloopdouche (bij de andere badkamer een douchebak en een ligbad). Plaatsen wastafels. Nieuwe plafonds. Er hoeven in principe geen aan- en afvoeren te worden gewijzigd. De grootte van badkamer 1 is : 2.60 x 2.00 meter De grootte van badkamer 2 is : 1.80 x 2.80 meter