Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Regendouche zonder kraan monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: regendouche zonder kraan monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: regendouche zonder kraan monteren

Regendouche zonder kraan monteren

Mijn regendouche moet vervangen worden. De oude regendouche moet verwijderd worden en een nieuwe weer gemonteerd. Er hoeft geen kraan vervangen worden want de thermostaatkraan zit apart van de regendouche. Wat gaat dit kosten en op welk termijn kan deze klus gedaan worden?

Plaatsen van 2 badkamers en toilet

Er moet 1 badkamer geplaatst worden op eerste verdieping van ongeveer 7 m2, inclusief toilet. En een scheidingswand tussen inloopdouche en toilet. (zie 3d tekening). Plaatsen van bad of whirlpool. Plafond verlagen voor led spotjes. En tegelwerk. Montage van meubels, wastafel en kranen, radiator. Een 2e badkamer op tweede verdieping van ongeveer 5,8 m2, zonder toilet. Ook hier 2 muurtjes inbouwen met een nis erin en 2 zit muurtjes aan beide kanten in de douche (zie 3d tekening)Plafond verlagen voor led spotjes en inbouw regendouche. En tegelwerk, montage meubels, wastafels en kranen, radiator. Plaatsen van een toilet 1,14 m2 en fontein op beganegrond, inclusief tegelwerk. Materiaal zoals badmeubels, wastafel, inbouw reservoir, toilet pot, tegels etc. Verzorgen we zelf. De overige materialen de vakman. Het betreft een nieuwbouw woning dat naar verwachting eind 2018 opgeleverd.

Badkamer installeren in een (nog te bouwen) nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht die ongeveer januari 2019 zal worden opgeleverd. Deze komt zonder badkamer. Nu ben ik op zoek naar een vakman(en) die de door mij uitgekozen badkamer wil installeren. Afmeting badkamer: 3,05 bij 2,55 meter. Werkzaamheden: vloerverwarming verleggen en daarna cementdekvloer leggen, volledig tegelen (tot aan plafond), paar voorzetwanden en muurtjes plaatsen, plafond van spots voorzien, plaatsen van sanitair (dubbele wastafel met los hangende onderkast), hangend toilet, handdouche, regendouche (mogelijk inbouw) en kranen bij wastafel (mogelijk inbouw).

Badkamer verplaatsen

Het verplaatsen van een badkamer, zonder sloopwerk, dat doe ik zelf. Leidingwerk en mogelijk stroom wil ik wel laten doen. De nieuwe badkamer komt in een hoek van het huis, en heeft twee nieuwe muren nodig. Het gaat om een simpele badkamer, met een douche, wastafel en toilet. De douche zou ik graag een inloop douche met grote douchekop (regendouche) hebben. Qua tegels e.d. geen speciale eisen, maar wit/antraciet hebben de voorkeur.

Divers installatiewerk in de badkamer

Het verwijderen van een wastafel en het plaatsen van een wastafelmeubel met spiegelkast en kraan. Het plaatsen van een kolomkast. Het plaatsen van een wc op de badkamer. (Aansluiting aanwezig). Het vervangen van de huidige douche voor een thermostaat regendouche, het vervangen van de wc beneden voor een moderner exemplaar, het ophangen van een wastafelmeubel met spiegelkast in de slaapkamer zonder watersansluiting.

Montageklussen in de badkamer

Montageklussen in de badkamer: - het verwijderen van een standaard wastafel en daarna het plaatsen van een badkamermeubel - het verwijderen van een thermostaat - het plaatsen van een regendouche - het plaatsen van een douchecabine zonder bak, direct op de betegelde vloer plaatsen De materialen zijn besteld en komen over een week of vier binnen.

Bestaande badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 6 m² graag vernieuwen. De bestaande radiator moet verwijderd worden en we willen er vloerverwarming laten aanleggen. We willen nieuwe wand- en vloertegels laten plaatsen. Er moet een vloerdrain worden geplaatst in de betonnen vloer. Er moeten aanpassingen aan de waterleiding, de riolering en het elektra worden verzorgd. We willen er graag een verlaagd plafond in met inbouwspots. In het douchegedeelte willen we graag een regendouche en kranen laten plaatsen. Er moeten ook wastafels en kranen worden geplaatst. Het afvoeren van het puin kan naar de HVC met een gemeentepas en kan zonder kosten. Wij zullen alle materialen zelf aanschaffen. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen het werk eind april of eind mei in overleg inplannen.

Badkamer helemaal renoveren

Korte omschrijving: - Inpandige badkamer compleet vernieuwen in verband met aankoop huis. We willen starten op 2 november 2016. Slopen doen we zelf. Het betreft een eensgezinswoning uit 2001 in Lent. - Leggen elektrische vloerverwarming; - Betegelen vloer 4.90 m2 met 60 x 60 tegel; (incl. Maatwerk voor douchegoot in inloopdouche) - bouwen opzetwand met inbouwreservoir voor toilet van 1.90 meter hoog; - fresen leidingen voor douchekraan; - inbouwen douchekraan en regendouche; - plaatsen wandtegels, ongeveer 26 m2; - plaatsen van een badmeubel en een kast; - eventueel elektra op bestaande punten. Overige informatie: De inpandige badkamer is 280 lang bij 174 breed. De deur bevindt zich in het midden van de lange kant. In de lege badkamer moet komen: - elektrische vloerverwarming 2,5 m2 komt op loopoppervlak; - opgetrokken wand waar het inbouwreservoir en wandcloset komt. Tegen die zelfde wand wordt de douchecabine geplaatst om een 115 x 90 inloopdouche zonder bak te krijgen; - inbouwkraan heeft 3 knoppen in de muur; - badmeubel heeft 2 kranen; - we twijfelen over geheel wandtegels of deels stucen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2,10 x 2,20 en 2,45 hoog. Ik wil grote vloer en wandtegels tot aan het plafond. Ik wil een douchecabine zonder bak met regendouche, zwevend toilet, wastafelmeubel, spiegelkasten, kast en verticale designradiator.

Badkamer aanleggen

Het gaat om de volgende werkzaamheden: Voor de casco badkamer > - tegels leggen op de vloer van 60 centimeter x 60 centimeter > - tegels leggen aan de wanden tot het plafond 30 centimeter x 60 centimeter (voegen vloer dienen gelijk te lopen met voegen wand) > - inbouw reservoir toilet & toilet plaatsen > - douchecabine 90 centimeter x 120 centimeter zonder douchebak plaatsen met drain en regendouche plaatsen > - douche kraan installeren > - wastafel en kraan plaatsen (afvoer wastafel inbouwen) > - radiator plaatsen > - inbouw spotjes in plafond plaatsen in een verlaagd plafond Graag gedetailleerd de prijs weergeven.