Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Regendouche met thermostaatkraan monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: regendouche met thermostaatkraan monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: regendouche met thermostaatkraan monteren

Regendouche zonder kraan monteren

Mijn regendouche moet vervangen worden. De oude regendouche moet verwijderd worden en een nieuwe weer gemonteerd. Er hoeft geen kraan vervangen worden want de thermostaatkraan zit apart van de regendouche. Wat gaat dit kosten en op welk termijn kan deze klus gedaan worden?

Regendouche plaatsen

Momenteel heb ik een handdouche hangen met losse thermostaatkraan, maar deze wil ik graag laten vervangen door een Grohe regendouche. Indien mogelijk aansluiten op de huidige thermostaatkraan, zodat de reeds bestaande gaten gebruikt kunnen worden. De bijgevoegde foto’s zijn van de huidige handdouche.

Regendouche met thermostaatkraan monteren

We hebben een Grohe regendouche met thermostaatkraan gekocht en willen die graag laten ophangen. De kraan heeft dezelfde maat als de kraan die er nu op zit, maar de schuifstang is iets te lang. Die moet ingekort worden.

Grohe "Vitalio Joy" regendouche monteren

De klus betreft het plaatsen van een Grohe "Vitalio Joy System 260" (regendouche, handdouche en thermostaatkraan). Bestaande Grohe douche verwijderen, bestaande aansluiting is de juiste maat (hart 15 cm). Ik heb ook een verlaagd plafond van kunststof waar misschien een goot in gemaakt kan worden.

Thermostaatkraan en kitrand vervangen

Ik wil de thermostaatkraan met regendouche in de badkamer laten vervangen door een nieuwe thermostaatkraan met regendouche. De nieuwe set past op de plek van de oude. Ook wil ik de kitrand aan de bovenkant van mijn bad laten verwijderen en opnieuw laten aanbrengen. Het gaat om 1 lange zijde en 1 korte zijde.

Badkamer verbouwen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor slopen van de oude badkamer en het aanleggen van het leidingwerk, elektra en tegelen. De badkamer is 2.10 bij 2.25 meter. Ik zorg zelf voor materialen, kraan douche etc. Werkzaamheden: Douche - Leidingwerk - Afvoer, drain 80 cm - Plaatsen scheidingswand, Douche - Plaatsen regendouche + thermostaatkraan Toilet - Leidingwerk - Afvoer - Plaatsen Hangend Toilet Radiator - Leidingwerk - Plaatsen Wandmeubel - Leidingwerk - Afvoer - Electra Tegelen vloer + wanden.

Installeren van een nieuwe badkamer

Badkamer tegelwerk plaatsen,vloer en wand, 35 m2 Plaatsen nieuw badkamermeubel, 2 kranen Plaatsen nieuwe spiegel Plaatsen nieuwe toilet, hangend Plaatsen muur, 120 cm lang, 15 cm breed, + nis Plaatsen nieuwe thermostaatkraan en regendouche + afvoer Plaatsen nieuwe radiator. Eventueel demonteren Indeling nieuwe badkamer is anders dan de oude badkamer. Ik ben beter te bereiken via email dan via telefoon.

Douchecabine leveren plaatsen

Graag wil ik mijn douchecabine en wastafel laten verwijderen en afvoeren. Ik wil een nieuwe douchecabine met lage instap van 100 x 100 cm laten plaatsen. Graag in het wit met een draaideur (scharnier recht) en inclusief hand- en regendouche en thermostaatkraan. De nieuwe douchecabine mag geplaatst worden in dezelfde hoek, op dezelfde plek. Op de plek waar de wastafel zat moet een éénpersoons badkamermeubel komen met twee soft close lades, van ongeveer 110 cm breed. Daarboven een spiegelkast van dezelfde breedte, met verlichting. Ik hoef geen kolomkast.

Sanitair en accessoires laten monteren

Betreft de montage van een regendouche set met een opbouw thermostaatkraan en een rek in de doucheruimte. De spullen zijn op voorraad en als het kan zou ik ze graag op korte termijn gemonteerd willen hebben.

Regendouche exclusief kraan monteren

Het betreft het plaatsen van een regendouche. De thermostaatkraan is al gemonteerd.