Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator en cabine in badkamer monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator en cabine in badkamer monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator en cabine in badkamer monteren

Radiator en cabine in badkamer monteren

Graag zouden wij de douchecabine en radiator laten vervangen. De douchecabine is een halfronde en blijft dit ook. De radiator blijft op dezelfde plek alleen de aansluitingen moeten iets worden verlegd. Graag horen wij ook of u een radiatorkraan heeft of dat deze besteld moet worden. We horen graag uw reactie. De werkplek is goed bereikbaar.

Douchecabine en radiator vervangen

Wij hebben bij Gamma een nieuwe radiator besteld en een nieuwe douchecabine voor op onze bestaande douchebak. We willen de oude cabine laten verwijderen en afvoeren en de nieuwe laten monteren. Daarbij willen we ook de kitranden laten vervangen. De oude radiator moet worden vervangen door de nieuwe. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Badkamer laten opknappen

Ik wil mijn badkamer wat laten opknappen. Ik koop bij Praxis een nieuwe douchecabine zonder douchebak. Er moet een bestaande douchehoek gedemonteerd en afgevoerd worden en de nieuwe cabine moet rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Een bestaande radiator in de douche wil ik laten aansluiten met nieuwe leidingen langs het plafond naar de cv-ketel die zich in een halletje bevindt. Als laatste wil ik een wastafel laten verwijderen en daar een wastafelmeubel laten aansluiten en monteren. Ik wil zelf alle materialen aanschaffen bij de Praxis, behalve de aansluitmaterialen voor het installeren. Ik wil de klus in onderling overleg inplannen en zorg dan dat alle materialen er zijn. Ik ontvang graag uw offerte. Een bezoekje stel ik op prijs, dan kunnen we de klus hier bespreken.

Badkamermeubels en douchecabine vervangen

Wij willen de douchecabine vervangen voor een andere vorm dan huidige cabine (van vijfhoek naar vierkant). Er is dus ook een aanpassing van de vloer nodig en de drain zal verlegd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een 'Get Wet by Sealskin I AM Draaideur met zijwand 880 x 880 mm, Roestvrij staal, 8mm helder glas. Tevens moet de huidige kraan, meubel en radiator vervangen worden,deze kunnen op zelfde plek blijven.

Badkamer deels renoveren

Wij hebben een badkamer van de volgende afmetingen 1.08 x 2.08 x 2.13 meter groot, de toilet ruimte is 1.08 x 1.00 x 2.13 meter groot. De badkamer en toilet ruimte zitten naast elkaar, maar in een aparte ruimte. Wij zouden graag zowel de badkamer als het toilet opnieuw willen laten betegelen. In de badkamer hebben wij geen ramen, maar een ventilatie systeem en hier zouden wij een afzuig systeem willen hebben. Verder willen wij in de badkamer een inloop douche (wat momenteel een douchebak met cabine heeft) en in een nieuwe radiator. In de toilet ruimte gaat het alleen om een nieuwe toilet en de betegeling. Wij willen zelf de badkamer de monteren.

Nieuwe douchecabine plaatsen

De douche van mijn nieuwe huis is in slechte staat en deze wil ik daarom laten vervangen. Er moet een nieuwe cabine komen alsook de douchekop en houder moeten vervangen worden. De douchebak is nog in prima staat. Het betreft een bak van 78 x 78 centimeter (veel groter is niet mogelijk ivm de radiator). De klus betreft het verwijderen van de huidige cabine, plaatsen van een nieuwe cabine en het vervangen van de douchekop met bijbehorende houder. Materialen zijn op dit moment niet aanwezig. Deze kunnen vooraf bijbesteld worden of met de montering mee geleverd worden.

Badkamer compleet inrichten

Zie tekening bijlage voor exacte afmetingen badkamer: het volgende wordt gevraagd: - leggen van een dekvloer (badkamer is voorzien van vloerverwarming) - Betegelen van de vloer - Betegelen van de muren - Aanleggen van elektronische bidet WC - douchecabine met schuifdeur, - douche, - wastafel van 1.20 meter + spiegelkast, - whirlpool bad + kraan - 1 x muurtje tussen douche cabine en wc - 4 x inkepingen om spullen te zetten. - radiator verwijderen - er moet een dekvloer aangebracht worden van 12 cm hoog. (de leidingen en stroompunten zijn al aangelegd) Het betreft een nieuwbouw project in Almere Poort waarbij de badkamer casco wordt opgeleverd. Ik ben dus op zoek naar iemand die de badkamer helemaal kan omtoveren naar wens, zie afbeeldingen. De badkamer moet netjes worden afgewerkt en worden gekit. Wij zullen voor het materiaal zorgen en kunnen ook daarbij uw hulp gebruiken, zodat alles compleet is. Qua aansluitmateriaal en benodigdheden. Of u kunt alle materiaal kopen indien u het voor een scherpere prijs kunt krijgen. Het gaat om een badkamer van 6 m2.

Badkamer laten opknappen

Lengte badkamer 220. Breed 1. 50 Douche (geen cabine) Badkamer meubel en toilet optioneel. Tegelwerk vervangen en design radiator.

Renovation of bathrooms

Hi, I would like to request a quotation for the following projects: Project 1 - Toilet extension - Close 1 door - Extend the toilet walls to add a shower cabin -douchecabines/aqualine-complete-douchecabine-arleta-incl-douchebak - Add a new door to the bathroom - Complete the bathroom with tiles - Open 2 new doors on the walls Project 2 - renovation in the Bathroom - Change floor tiles (and maybe the walls) - Add a shower cabine -douchecabines/complete-douchecabine-kerra-design-laura-80x80cm-90x90cm - Move the radiator to another wall - Remove old sink - Add a new sink, mirror, etc -met-spiegel/badkamermeubel-compact-stone-antraciet-100cm Can you provide me an estimation about time/price for the projects?

Kleine badkamer renoveren

Een kleine badkamer van 2 bij 2 meter moet gerenoveerd worden in verband met de verkoop of verhuur van de woning. Het sanitair moet vervangen worden. Het betreft de douche, toilet en wastafel. Op dit moment zitten er op de wanden en vloer bruine tegels, dit is wat gedateerd en ik wil sowieso op de wanden nieuwe tegels laten plaatsen en afhankelijk van de kosten ook de tegels op de vloer. Nieuwe douche mag zowel een douche cabine als inloopdouche zijn. Eventueel een nieuwe radiator cq vloerverwarming en er moet een badmeubel worden gemonteerd. Graag uw advies betreffend de mogelijkheden en daarbij horende kosten.