Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van een douchecombinatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van een douchecombinatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van een douchecombinatie

Plaatsen van een douchecombinatie

Plaatsen/monteren/stellen van een douchecombinatie, bestaande uit zijwand en draaideur op een huidige douchebak. Het verwijderen van de aanwezige zijwand wordt door onszelf uitgevoerd. De nieuwe materialen zijn wel al besteld maar nog niet binnen. De leverdatum hebben we nog niet.

Douchecabine plaatsen

Demonteren van huidige situatie (douchecabine minus de douchebak) en monteren van 5 hoekige douchecombinatie circa 90 x 90 met pendeldeuren en 2 vaste delen. Graag een specificatie voor het monteren en demonteren.

Douchecombinatie installeren

Hello. I bought a shower combo from Praxis and i need someone to install it. Douchekraanset vervangen: kraan en een glijstang met dopudchekop. Aan de wand bevestigen. De oude verwijderen en de nieuwe plaatsen. De nieuwe is al in huis.

Badmeubel, bad/douchecombi en radiator plaatsen

Ik wil graag een bad-douchecombinatie van 170 x 90 cm geplaatst hebben. Het betreft dus GEEN losse douche en bad. De bad/ douche combi heeft een radio, LED verlichting, bodyjets,stort- en handdouche en een mengkraan. Daarvoor zal er dus ook leiding ten behoeve van de verlichting getrokken moeten worden. Verder moet er een hangend badkamermeubel compleet met hoge kast 190 x 40 cm en spiegelkasten led verlichting Godmorgen van Ikea geplaatst worden waarbij de bestaande leidingen/ afvoeren zijn. Mijn afvoer nu loopt tot de grond, dat blijf zo, 80 cm brede badmeubel en spiegelkast. Ik wil ook op de plek waar een bestaande radiator is een handdoek radiator plaatsen van 160 x 40 cm. De producten heb ik al. Zelf moet u alleen voor werkmateriaal zorgen. Ik wil graag prijs voor de gehele klus!

Badkamer met inloopdouche maken

Gedetailleerde omschrijving: douchecombinatie. Het creëren van een inloopdouche 87 x 130. Muurtje optrekken in douchegedeelte ± 60 hoog ± 87 breed Het plaatsen, afstellen van een douchescherm 90 x 200. Het plaatsen en aansluiten van een glijstang thermostaatkraan met regendouche en handdouche. Badkamermeubel. Het plaatsen,aansluiten en afstellen van een wastafelmeubel met onderkast 100 cm breed. Het plaatsen en afstellen van een spiegel boven het wastafelmeubel. Het plaatsen en aansluiten van een wastafelmengkraan. Het plaatsen van een sifon onder de wastafel. Stopcontact creëren naast wastafelmeubel. Verwarming. Het plaatsen, afstellen en aansluiten van een handdoekverwarming 60 x 120 met haakse aansluitingen. (voetventiel & themokraan). Het leidingwerk wordt hiervoor aangepast in de muur. Tegelwerk badkamer. ± 23 m 2 wandtegels aanbrengen (horizontaal) in badkamer. (inclusief 10% snijverlies). ± 6 m 2 vloertegels recht leggen in de badkamer. (incl. 10% snijverlies) Wandtegels en vloertegels voegen en waar nodig is kitten. Het plaatsen van een verlaagd plafond en stucen. Het plaatsen en aansluiten van 4 inbouwspotjes. Koof maken om de verwarmingsleidingen boven. Toiletruimte. Het plaatsen van een inbouwreservoir, en dicht maken van het inbouwreservoir. Het plaatsen en afstellen van een wandcloset , bedieningspaneel en toiletzitting. Het plaatsen, aansluiten en afstellen van een toiletfonteintje. Het aansluiten van een fonteinkraantje. Het aansluiten van een sifon onder het fontein. Het leidingwerk wordt hiervoor aangepast in de muur. Tegelwerk toilet. ± 9 m 2 wandtegels aanbrengen in de toiletruimte. ± 1 m 2 vloertegels recht leggen in de toiletruimte. Wandtegels en vloertegels voegen en waar nodig is kitten.

Douchecombinatie plaatsen en afkitten

Wij hebben bij Gamma een douchecombinatie besteld, die over enkele weken geleverd zal worden. Het gaat om de Bruynzeel Flux douchecombinatie van 185 x 90 cm, een wand en deur en die wil ik graag laten monteren en afkitten. Wij ontvangen graag uw offerte.

Douchecombinatie installeren

Ik wil in de badkamer van onze nieuwbouwwoning graag een glazen wand met deur laten plaatsen op de tegelvloer in het douchegedeelte. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Flux douchecombinatie monteren

Ik wil graag mijn oude douchecabine en douchebak laten demonteren en een nieuwe douchecabine plus douchebak laten monteren. Afmeting van de douchebak is 90 bij 90 cm. De huidige en nieuwe cabine zijn slechts douchewanden. Artikelgegevens te plaatsen artikelen: - Flux douchecombinatie (artikel nummer 339792); - Douchebak Bruynzeel 90 bij 90 cm (artikel nummer 11-309498).

Bruynzeel Flux douchecombinatie plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van de Bruynzeel Flux douchecombinatie. De douchecombinatie zal op een marmeren vloer geplaatst worden zonder douchebak. Graag zou ik willen worden gebeld voor verdere informatie en de offerte, ik heb namelijk geen e-mail adres.

Plaatsen douchecombinatie

Er dient een douchecabine geplaatst te worden op een tegelvloer. De douchewanden zijn 90 bij 185 cm.