Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer

Plaatsen van badkamermeubilair en betegelen badkamer

Onze badkamer in onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met het leidingwerk op de juiste plek en een aangebrachte dekvloer. Wij zoeken een klusser om de vloer (ong 8 m2) en de wanden te betegelen (ong 40 m2), het bad te plaatsen en te betegelen met mozaïektegels, en het badkamermeubel en de kranen te plaatsen. En in de douche komt er ook een stuk van 2.10 m hoog bij 1.40 m dat ook mozaïek betegeld moet worden, hier zit een nis in en deze willen we ook met mozaïek betegeld. Het is volledig nieuwbouw. De tegels regelen we zelf.

Toilet en badkamer verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste etage kan verbouwen. De volgende werkzaamheden dienen aan het toilet verricht te worden: het verwijderen en vervangen van het toilet, het plaatsen van een inbouwreservoir, het opnieuw betegelen van de ruimte en het plaatsen van spotjes. De werkzaamheden aan de badkamer: uitbreiding badkamer, voorzien van vloerverwarming, opnieuw betegelen, plaatsen nieuw badkamermeubilair, spotjes installeren en het plaatsen van een verlaagde tussenwand.

Badkamer betegelen en badkamermeubilair plaatsen

Ik wil de badkamer betegelen van 2,51 lang, 2,04 breed, 2,40 meter hoog plus een muurtje in de badkamer plaatsen en betegelen van 0,40 x 0,07 x 2,00 meter. Plaatsen van een hangend toilet, hangend wasmeubel van 90 cm breed met kraan en waskom, spiegelkast van 90 cm breed met verlichting, hangende kolomkast van 0,40 x 0,30 x 1,97 meter, stortdouche met glijstang met kraan en twee douchedeuren. Ook de vloer betegelen met doucheafvoerdrain en een buizenradiator moet opgehangen worden. Tegels en meubilair zijn bij uitvoering aanwezig. Ook moet er een ventilator aangelegd worden.

Badkamermeubilair monteren

Een badkamermeubel, badkamerspiegelkast en toilethouder plaatsen in een reeds betegelde badkamer en toilet.

Badkamermeubilair laten plaatsen

Badkamermeubilair laten plaatsen: - een hangend badmeubel van 80 x 50 x 45 cm; - een wastafel, inclusief kraan en sifon; - een spiegelkast van 80 cm; - en een kolomkast, hangend, van 160 x 35 x 35 cm. Het badmeubel,de spiegelkast en de kolomkast worden voorgesorteerd geleverd. De levertijd van de materialen is 4 tot 6 weken dus tweede helft januari alles plaatsen. Er is gratis parkeren voor de deur.

Montagewerk in de badkamer

Wastafel moet nog verwijderd worden, de rest verwijderen wij zelf. Het huidige tegelwerk kan worden behouden. Dan gaat het alleen nog om: -Badkamermeubilair plaatsen -Wastafel + kraan aansluiten -Douchecabine (zonder bak) plaatsen -Thermostaatdouchekraan aansluiten -Verlichting aanpassen -Muren en plafond schilderen -Leidingen en afvoer aanwezig De materialen die geplaatst moeten worden schaffen wij zelf aan.

Uitbouw en verbouw badkamer

Bestaande badkamer van 185 x 250 cm op de eerste verdieping in een jaren 30 woning slopen en ruimte uitbouwen. Buitenmuur van 185 cm breed dient gelijk met gevel beneden gemaakt te worden waardoor de buitemuur circa 125 cm naar achter moet worden verplaatst. In de buitenmuur dient een raamkozijn met raam te komen. De buitenruimte wat nu balkon is, wordt dan extra badkamerruimte. In de badkamer dient een muurtje voor douchewand geplaatst te worden + betegelen. Zowel muren als vloeren dienen opnieuw betegeld te worden. Ook een nieuw plafond met spotjes + plaatsen en het aansluiten van nieuw badkamermeubilair: dubbele douche, dubbele wastafel, wc, radiator en afzuigmechanisme. Aansluiting WC-afvoer, doucheafvoer, warm/koudwater en electra aanwezig. Sanitair en tegels kopen we zelf.

badkamer opknappen

huidige badkamer opknappen: -vloer vernieuwen -wastafel vervangen -nieuw badkamermeubilair plaatsen -spiegel plaatsen+verlichting -doucheruimte vernieuwen: verwijderen van douchecabine en nieuw -glazen wandje plaatsen -toiletvloer vernieuwen Materiaal moet aangeschaft.

Renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer: vloerverwarming, tegelen (wanden en vloer), plaatsen badkamermeubilair, loodgieterwerkzaamheden, schilderen, elektriciteit en inloopdouche. Badkamer van ongeveer 3 bij 3 meter. Materiaal in overleg, wil ik wel zelf uitzoeken.

Het weg halen van het oude ...

Het weg halen van het oude badkamermeubilair, en het plaatsen van een nieuw badkamermeubilair.