Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opknappen badkamer na brand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opknappen badkamer na brand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opknappen badkamer na brand

Badkamer opknappen

Graag wil ik de vloer en wanden van mijn douche ruimte opnieuw laten betegelen . De oude tegels zijn Sphinx wandtegels van 25 bij 33 centimeter en de vloertegels zijn 25 bij 25 centimeter en die moeten dan ook eerst worden verwijderd. De hoek van de badkamer is minimaal 80 bij 90 centimeter en 260 centimeter hoog. Afhankelijk van de totale kosten van de renovatie van mijn huis, wil ik dan ook graag het douchegarnituur, douchewand en hangend closet vervangen.

Badkamer opknappen

In de badkamer wil ik graag gedeeltelijk nieuwe vloertegels aanbrengen. Betreft 25 tegels van 30 x 30 cm. De oude tegels eruit en nieuwe erin. Die heb ik staan. De wand gedeeltelijk opnieuw betegelen: circa 163 cm breed en tot aan het plafond. Mogelijk ook een bad plaatsen en een waterdichte glazen scheidingswand (van vloer tot plafond) zetten. Voor het bad moet gekeken worden of dat nog kan. Het liefst heb ik een klein bad van 1.65 meter.

Opknappen badkamer na brand

In verband met roetschade moeten de plinten verwijderd worden op de muren boven de tegels en het plafond. Muren en plafond zullen schoongemaakt, geschilderd en opnieuw voorzien van plinten die tevens geschilderd zullen moeten worden. De hoogte vanaf de tegels tot aan het plafond is ongeveer een halve meter, de badkamer zelf is 2 x 2,5 meter.

Badkamer opknappen

Douche wc wasbak Tegels vloer en muur Ongeveer 2m bij 2m Plafond verven

Badkamer opknappen

Wij willen de badkamer graag laten opknappen. De badkamer is ongeveer 1,10 bij 2,5 meter groot. De wanden zijn nu betegeld en deze willen we graag laten stuken. Het plafond moet ook opnieuw gestuukt worden. Op de vloer moeten nieuwe tegels van 60 x 30 cm komen (zijn aanwezig). Tevens moet er wat sanitair vervangen worden, bestaand uit een nieuwe wastafel, mengkraan en douche kop. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 207 bij 268 cm. Plaatsen van douche, WC, en wastafel alsmede de vloer betegelen. De wanden ook betegelen. Het plafond wil ik ook laten opknappen. Er zijn nog geen materialen gekocht want ik wil eerst weten wat de kosten voor arbeid gaan zijn.

Badkamer opknappen

Ik wil een complete renovatie in het hele huis maar ik wil eerst kijken voor de badkamer van 1,80 bij 1,80. Er moet een nieuw toilet, douchecabine, wasmeubel. Tegels moeten ook nieuw zijn en het moet een inbouwtoilet zijn. Ook moeten er eventueel leidingen verplaatst worden.

Badkamer opknappen

Ik wil de badkamer laten renoveren, bij de douche moet er een wand komen, en daarbij komt een nieuwe douche set. Ik heb een aparte wc, daar wil ik een inbouw wc laten zetten en dan nog een kleine wasbak. Ook zal er betegeld moeten worden.

Badkamer opknappen in een appartement

Ik wil mijn badkamer laten opknappen. Ik weet niet precies hoe groot hij is. Ik wil graag op een makkelijke manier en zo goedkoop mogelijk een nieuwe look geven aan de badkamer, bijvoorbeeld door tegels over tegels te plaatsen. Ik wil ook graag een nieuw staand toilet en een glazen deur. Er hoeft geen leidingwerk verplaatst te worden. Ik spreek een klein beetje Nederlands maar in het Engels reageren is beter. Daarnaast kunt u het best langskomen om te mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken. Vanwege mijn werk zou ik graag na 17.00 uur afspreken.

Badkamer opknappen

Muur en vloertegels overschilderen Aansluiten / plaatsen douche. Opknapbeurt