Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ongelijke vloer weghalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ongelijke vloer weghalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ongelijke vloer weghalen

Ongelijke vloer weghalen

We hebben een badkamer met ongelijke drempel en vloer. We hebben ook een aparte wc. Die moet gesloopt worden. Eventueel wil ik ook een indicatie voor hoeveel het kost om dit weer te laten plaatsen. Eventueel de kosten voor het maken van een gehandicaptentoilet. De badkamer is 6 m2 en het toilet ongeveer 2 m2.

Herstelwerk in de badkamer en een wasruimte

Ik heb een zeer onhandige klusser over de vloer gehad, die werk in mijn badkamer en een wasruimte heeft gedaan. Ik zoek nu naar een nette en vakbekwame klusser die voor mij 6 wandtegels kan vervangen, omdat die niet goed zijn geplaatst. Verder moet de hele badkamervloer van 3 à 4 m² opnieuw worden betegeld. De aansluiting van de wasmachine moet naar de badkamer worden verplaatst. Er is ook werk in een wasruimte, aan een wand en aan een ongelijke vloer. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. Ik krijg graag uw advies en een offerte.

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Toilet verbouwing

Ik zou onze toilet willen aanpakken, deze is ongeveer 120x90. De toiletpot zou ik willen laten vervangen door een inbouw-toilet met toiletdouche. De uitham tot halverwege, zodat er nog wat opgezet kan worden. (zie foto bijlage). De achterwand zou ik graag van vloer naar plafond willen laten tegelen met ongelijke mat grijze tegels (voorbeelden op foto). De zijwanden wit, van vloer tot plafond, of denkt u dat geheel grijs mooier is? Er zijn nu tegels geplaatst tot halverwege, misschien moet die eerst verwijdert worden? De vloer matte grijze tegels (30x30 zou mooi passen), iets lichter als achterwand. Tevens plaatsen van een kleine wasbak. Zie smaak foto. Het gaat ook om het leveren van de materialen door de vakman.

Plaatsen badkamerwand op ongelijke vloer

Zou graag advies willen over het volgende: douchewand dient geplaatst te worden op deurkozijn. Badkamer grenst aan andere kamer d.m.v. deuropening, douchewand moet wateroverlast tegengaan, water loopt nu onder deur door. Kozijn waar wand aan bevestigd moet worden staat echter +/- 1,5 cm van de grond af. Dit betreft een drempel van de badkamer naar de andere kamer. Badkamervloer betreft granieten vloer. Hoe op te lossen want de badkamerwand kan daardoor niet rechtstreeks op de badkamervloer geplaatst worden. Badkamer wand is nog niet aangekocht.

De oude badkamer is volledig gestript. ...

De oude badkamer is volledig gestript. Er is een (ongelijke)stenen muur over gebleven.Het loodgieterswerk is verricht. Wat nu gebeuren moet is het plaatsen van het bad, de hangende toilet, de wastafel en de betegeling en afwerking van vloer en wanden. Op dezelfde afvoer moet ook (in een aangrenzende kamer) een diepe wasbak geplaatst worden. Bad, WC, tegels, plafondverlichting, wastafel etc. staan al klaar. De badkamer is +/- 2.25m x 2.60m.