Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebak is lek en de andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een inbouwmodel, een Schavis Indoor Duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, die eventueel vervangen mag worden met een normale douche.

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Onderhoud aan de Schavis douchecabine

Graag zouden wij alle rubberen of plastic deurprofielen/achterwand laten vervangen van onze Schavis duo stoom-/douchecabine. Wie kan dit en hoeveel gaat het kosten? Tevens alle kitvoegen vervangen ivm verkleuring. Het gaat om de volgende onderdelen, zie ook als bijlage foto's. Plastic afdichtprofiel middelste achterwand links en rechts. Zie foto 1 en 2. Zijn erg geel krijgen we niet meer schoon. Beugel zit los, net boven stoomuitlaten. Zie foto 3. Deur profiel sluitkant, is versleten. Zie foto 4. Deur profiel onderkant. Zie foto 5. Afsluitprofiel binnenkant deur, gemonteerd in cabine is versleten/geel. Zie foto 6. Verder zitten er op de middelste achterwand schroeven met afdekdopjes, die zijn ook verkleurd en 1 is kapot, kunt u die ook leveren? Heb er zelf een dop met siliconenkit opgeplakt, maat was nergens te verkrijgen? Als laatste is de van de bovenste knop de chroomlaag beschadigd, heeft losgelaten aan de onderkant. Mogelijk kan er een nieuwe knop op? Zie foto 7.

Onderdelen van Schavis stoomcabine vervangen

We hebben een Schavis stoomcabine en het stoom werkt niet, er komt alleen heet water uit. Daarnaast willen we ook de deur rubbers laten vernieuwen en een algehele service beurt laten doen. De cabine is geplaatst in 2003.

Schavis stoomcabine repareren

Reparatie Schavis stoomcabine. Er komt geen warm water meer uit. Thermostaat is reeds vervangen maar blijkt niet de oplossing te zijn. Printplaat defect misschien? De leverancier is failliet en inboedel, behalve onderdelen, staat op een veilingsite. Graag eerste een indicatie van kosten voor reparatie of ander het vervangen van het benodigde onderdeel of onderdelen.