Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Novellini Young 2 0 880 2000 6mm douchedeur reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: novellini Young 2 0 880 2000 6mm douchedeur reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: novellini Young 2 0 880 2000 6mm douchedeur reparatie

Novellini Young 2.0 880*2000*6mm douchedeur reparatie

Onze 4 jaar oude douchedeur van glas is gisteren spontaan deels kapot gegaan. We vermoeden dat de lijm waarmee 1 van de 2 deelbare deuren is gelijmd met de scharnieren is losgekomen. 1 van de 4 glaspanelen (met de deurgreep erin) is stuk. Betreft de linker deur. Rechts is nog oke. Wie kan dit geharde glaspaneel vervangen?

Douchewand in nis plaatsen

Ik zoek iemand die een douchewand met deur (Novellini Young 2. 0 G+F in lijn) kan plaatsen in een douche-nis in onze nieuwe woning in Amsterdam (Oostpoort).

Plaasten Novellini YOUNG G+F in 1 lijn ...

Plaasten Novellini YOUNG G+F in 1 lijn in nis in de badkamer. Douchedeur nog niet aangeschaft, is afhankelijk van de prijs van plaatsing. Als plaatsen van de douchedeur te prijzig is ga ik een douchegordijn zetten. Graag ontvang ik een offerte/raming van kosten.

Ik wil graag een douchewand met deur ...

Ik wil graag een douchewand met deur laten plaatsen in de badkamer. Het betreft de douchewand van Novellini, Young G+F in lijn (zie webiste novellini voor technische specificaties). Deze moet worden bevestigd tegen een binnenwand en een woningscheidende wand, en aan weerszijden afgekit worden. Zodra ik een offerte binnen heb, of een indicatie van de kosten, bestel ik zelf de douchewand (levertijd 2-6 weken).