Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Normaal bad vervangen door een bubbelbad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: normaal bad vervangen door een bubbelbad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: normaal bad vervangen door een bubbelbad

Normaal bad vervangen door een bubbelbad

Wij zouden graag ons standaard bad willen vervangen voor een bubbelbad. De maat van het standaard bad is 170 x 75 cm, en het bubbelbad zou dezelfde maat worden. Het bad wat er nu inzit is ingebouwd met tegels.

Toilet en badkamer verbouwen

Ik wil van een normaal toilet in de toiletruimte naar een hangtoilet gaan, een badkamer verbouwen, de douche moet een bad worden en het bad moet een inloopdouche worden en het toilet in de badkamer moet ook vervangen worden. Met de voorrang aan de toiletruimte. En het geheel moet ook betegeld worden. Ik weet niet precies hoeveel m2 het is maar het zit op ongeveer 15-20 m2 dat betegeld moet worden.

Bubbelbad vervangen door een normaal bad

Ik wil een bubbelbad (langwerpig) laten vervangen door een normaal bad. Het oude bubbelbad hoeft niet per sé afgevoerd te worden, dit kunnen wij zelf ook.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Nieuwe badkamer installeren

Installeren van bad, douche + cabine + badkamermeubel + hangend toilet op dezelfde aansluitingen als oude badkamer. Alleen normaal toilet wordt hangend toilet. Ook het opnieuw tegelen van de wanden en vloer. Badkamer is normaal formaat.

Badkuip vervangen

Ik wil de huidige ingebouwde badkuip (lengte 190 cm, breedte 90 cm) vervangen zonder hak en breekwerk. De oude badkuip is een jacuzzi. Waarschijnlijk zit er dus ook allemaal apparatuur onder het bad, maar wij hebben geen idee. Dit mag allemaal verwijdert worden. Wij willen graag een normaal bad terug geplaatst hebben. Graag een crèmekleurig bad. Zou u langs kunnen komen om de huidige situatie te bekijken en met ons de opties te bespreken? Alvast bedankt!

WC en badkamer betegelen en plafonds plaatsen

In de wc de wanden rond het toilet betegelen en een plafond met LED lichten plaatsen. De wc is ongeveer 1.5 bij 1.5 meter en heeft een normaal toilet (niet zwevend). In de badkamer moeten vloertegels gelegd worden. De vloer van de badkamer moet waarschijnlijk geprepareerd worden. Er is nu een gladde vloer. Lijkt een rubber/verf samenstelling. Ik weet niet of het geschikt is om er tegels op te plaatsen. Hier moet ook een plafond met LED lichten geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter, heeft een bad en twee wastafels.

Bubbelbad vervangen door een normaal bad

Het oude bad moet verwijderd worden en een nieuwe geplaatst. Alle aansluitingen zijn aanwezig, maar mocht er wat veranderd moeten worden is dit ook prima. Ik ontvang graag een offerte voor de kosten.

Badkuip vervangen

Momenteel heb ik een badkuip met bubbelfunctie, maar deze is defect. De hele badkuip zou ik graag willen laten vervangen door een normaal bad zonder bubbelfunctie van een standaard maat. De huidige situatie is te zien op de bijgevoegde foto. Als er een aantal tegels kapot moeten bij het uitbreken van het bad dan heb ik nog 13 tegels liggen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van deze badkuip. Alvast bedankt.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. De afmetingen zijn 1.90 x 3 meter. Wij willen hierin een afgesloten toilet realiseren en een bad en aparte douche. Het liefst een dubbele douche waar je dus met zijn tweeën onder kan staan. Daarnaast moet de bak van de douche lager komen te liggen dan de vloer, aangezien het badkamer plafond verlaagd is en mijn vriend van 1.94 meter anders niet normaal kan douchen. Onder de wasbak willen we in ieder geval een mooie zwevende ruime kast waar we onze handdoeken et cetera in kwijt kunnen. Ook moet er een stopcontact komen, die zit er nu helemaal niet. Wij vinden de bestaande tegels eigenlijk wel mooi, maar weten niet of dit met de verbouwing beter helemaal overnieuw kan of dat we een gedeelte kunnen behouden.