Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nisdeur in de douche laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nisdeur in de douche laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nisdeur in de douche laten plaatsen

Nisdeur in de douche laten plaatsen

In de bestaande douche nis wil ik een nieuwe glazen deur laten monteren. De douchebak is 90 x 90 cm. De ruimte tussen de muren is 88 cm.

Nisdeur in de douche monteren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de montage van een douchedeur. Het betreft een glazen douchedeur van 90 cm breed die in een nis moet worden gemonteerd op de douchebak. De linker wand is opgebouwd uit gipsplaten de rechter is de bestaande muur (gasbeton). Het betreft de douchedeur Vitro van Bruynzeel. Offerte/prijs graag per mail. Er hoeft geen oude deur verwijderd te worden.

Draai-nisdeur van glas plaatsen in de badkamer

Ik zou graag een draai-nis willen laten installeren in mijn douche. Het moet een schuifdeur worden, omdat er niet veel plaats is. Ik wil graag eerst een en ander laten opmeten. Ik heb nu nog geen cabine of schuifwand of iets dergelijks.

Verlaagd plafond met spots en nisdeur plaatsen

Wij willen in onze badkamer een verlaagd plafond laten plaatsen inclusief 3 spots. Hiervoor hebben wij al panelen, hoekprofielen en spots aangeschaft. De afmetingen van de badkamer zijn 1.78 meter breed, 2.15 lang. Wij willen ook een schuif nisdeur voor de douche laten plaatsen van 1.20 meter bij 2 meter.

Douche-/nisdeur monteren

Graag wil ik een nisdeur van 87.5 cm x 95 cm laten ophangen/monteren/afstellen tussen twee muurtjes. Deze wordt door onszelf besteld dus het betreft alleen de montage.

Verbouwing Badkamer

De wensen zijn: Nieuwe tegels vloer (5 m2) (worden zelf gekocht) Nieuwe wandtegels (20 m2) (worden zelf gekocht) Hangend Toilet (wordt zelf gekocht) Plaatsen designradiator (wordt zelf gekocht) Plaatsen nisdeur (douche) (wordt zelf gekocht) Plaatsen muurtje tbv douche Plaatsen badkamer meubilair (wordt zelf gekocht) Het gaat om een prijsindicatie!

Plaatsen nisdeur

Plaatsen nisdeur douche. Deur is besteld.

Renovatie badkamer + toilet benedenverdieping

Huidige indeling badkamer wordt nagenoeg gehandhaafd. Slopen en plaatsen van wand en vloertegels. Plaatsen van douche met nisdeur, badkamermeubel, badkuip, toilet (is al zwevend). Aanbrengen stopcontact. Toilet beneden verdieping: slopen en plaatsen vloer en wandtegels. Plaatsen van zwevend toilet en hoekfontein. Verlaagd plafond met spotlights aanbrengen. Afmeting van de badkamer is ongeveer 4 bij 3 meter. Tegels en sanitair worden door ons aangeleverd.

Douche leveren en monteren

Douche: Nieuwe mengkraan en douchekop, misschien ook een stang etc. Nisdeur bijvoorbeeld Urban 2P100 (Praxis) van 1m breed. Het gaat om afleveren en montage. Liefst nog deze week, en anders op een woensdag.

Badkamer en toilet renovatie

Toiletrenovatie: het tegelen van wanden en vloer incl. lijm en voeg, het plaatsen/afmonteren van toilet en wasbakje, het freesen van sleuven voor leidingwerk. Badkamerrenovatie: plaatsen/afmonteren badkamermeubel- kranen- nisdeur (scherm douche) en radiator, het tegelen van wanden en vloer incl. lijm en voeg en het maken van een zeer eenvoudige soort kast/plaatsen van voorzetwand zodat wasmachine niet meer zichtbaar is. Badkamer is 2 meter bij 2.25 meter. Materialen koop ik zelf.