Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw badkamer uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw badkamer uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw badkamer uitbreiden

Badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouwhuis wat in juni 2019 opgeleverd gaat worden. Wij willen nu alvast een realistisch beeld van de kosten hebben. Het gaat om een badkamer van circa 7 m2 en twee losse toiletten. Onderstaand een opsomming van alle werkzaamheden: - Plaatsen half vrijstaand bad + badmengkraan (inbouw) - Plaatsen badmeubel opstelling bestaande uit: 1. Onderkast van 150cm 2. Afdekblad 3. 2x opbouwkommen 4. 2x wastafelmengkraan (inbouw) 5. Spiegel met led - Douche opstelling bestaande uit: 1. Thermostaat inbouw 2 stopkranen 2. Wanddoucheset 3. Handdoucheset 4. Afvoergoot - Toiletopstelling bestaande uit wandcloset 2 maal - Fonteinopstelling Tegels: 55m2 wandtegels met afmeting 40 x 120 12m2 vloertegels met afmeting 60 x 60

Nieuwbouw badkamer uitbreiden

Ik heb een standaard badkamer in een nieuwbouwwoning. Graag zou ik deze willen uitbreiden met een vast ligbad. De bekisting dient dan te worden betegeld. Er zijn nog wel wat tegels over maar ik ben bang dat dit niet voldoende is. De aansluiting zijn er al. Daarnaast wil ik een nieuw badkamermeubel laten plaatsen. Verder afhankelijk van de prijs kan ook worden gedacht aan een mooiere verwarming. Ik wil graag een inschatting van kosten en mogelijkheden.

Badkamer in nieuwbouw

Wij zoeken een badkamer voor ons nieuwbouwhuis. De afmetingen zijn 2.17 x 2.70 meter. De 2.70 kan ook nog 2.80 meter worden. We willen een douche, toilet, badkamermeubel met 2 kranen en een ligbad.

Badkamer compleet slopen en verbouwen

Badkamer is 3.20 bij 2 meter. Het is een nieuwbouw huis, 6 jaar geleden is het gemaakt maar niet netjes afgewerkt!

Badkamer in een nieuwbouwappartement aanpassen

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is daar een badkamer van 250 x 300 cm waar ik graag wat wil laten veranderen. Ik wil er over de bestaande vloer- en wandtegels nieuwe tegels laten aanbrengen. Er is nu een douchehoek, maar ik wil er een inloopdouche laten maken. Ook wil ik er een bad en een badkamermeubel met 2 wasbakken laten plaatsen. Het bestaande toilet moet herplaatst worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies te krijgen. Ik ontvang daarna graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen. Het appartement is nog leeg, ik zoek een vakman die hier op korte termijn mee kan starten, e.e.a. in overleg.

Leidingwerk aanpassen en tegelwerk in nieuwbouw badkamer

In een nieuwbouw woning willen we de casco badkamer aanpassen. Hiervoor zal leidingwerk moeten worden omgelegd en zal er uiteraard betegeld moeten worden.

Badkamer en wc in nieuwbouw woning laten plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt half december opgeleverd. Onze badkamer wordt casco opgeleverd. Badkamer is 4,7 m2. Wij kopen zelf meubels en tegels. Tevens willen wij een wc en een muurtje in de badkamer hebben, en een verlaagd plafond met inbouw spotjes. De beneden wc wordt ook casco opgeleverd ook hier kopen wij het sanitair en tegels. Wij willen graag een soort koof in de wc en een verlaagd plafond met inbouw spotjes Wij willen het een en ander telefonisch toelichten.

Badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw

Voor mijn nieuwbouwhuis in Haarlem wil ik een badkamer en toilet laten plaatsen. Kunt u daar een offerte voor geven? De woning wordt begin 2018 opgeleverd. De werkzaamheden zijn: - douchegoot warmte terugwin installeren - tegelvloer leggen: - 7 m2 badkamer - 1 m2 toilet - douche leiding infrezen voor inbouwdouche - wanden tegelen - 27 m2 badkamer - 9 m2 toilet - sanitair plaatsen en installeren in badkamer - ligbad incl badkraanset - regendouche-combinatie incl douchekranenset - douche afvoer - inbouwtoilet (badkamer) - wastafel incl waskom en waskraan - spiegelkast - radiator - sanitair plaatsen en installeren in toiletruimte begane grond - inbouwtoilet - fontein incl fonteinkraan Ik ontvang graag uw offerte. Bouwtekeningen zijn ook beschikbaar.

Badkamer afwerken en installeren in een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouw woning wordt in het voorjaar van 2018 opgeleverd. De badkamer van 260 x 260 cm is voor een deel betegeld bij oplevering, maar in de de hoek van de inloopdouche moet nog tegelwerk worden aangebracht. Verder willen wij daar een radiator laten plaatsen, een hangend toilet, een inloopdouche, een badmeubel en alle kranen. We beschikken over een tekening. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Badkamer en toiletruimte nieuwbouw installeren

In januari 2018 wordt onze naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag de badkamer en toiletruimte laten betegelen en installeren. De badkamer is 270 x 325 cm groot. Hier moet een bad worden geplaatst en ingebouwd met een gemetseld muurtje. Ook de leidingen en afvoer moeten daarvoor worden geplaatst. Verder moet er een inbouwtoilet, badkamermeubel en radiator gemonteerd worden. In het douchegedeelte willen wij een gemetselde wand van ongeveer 200 cm hoog met een nis laten maken. Verder moeten de wanden en de vloer worden betegeld. In de toiletruimte moet een hangend toilet met een inbouwunit worden geplaatst en een fonteintje met kraan. Ook die ruimte moet volledig worden betegeld. We hebben in totaal 20 m² vloertegels van 60 x 60 cm besteld en 27 m² wandtegels van 31 x 61 cm. We denken dat hiermee in februari gestart kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius