Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur doortrekken en nieuwe badkamer realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur doortrekken en nieuwe badkamer realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur doortrekken en nieuwe badkamer realiseren

Verbouwing van de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist/installateur die mijn badkamer kan renoveren. Het bad moet eruit, een inloopdouche erin met muur in plaats van glas, de boiler eruit waarschijnlijk nieuwe CV ketel inclusief het doortrekken van leidingen en 2 muren wil ik verplaatst/veranderd hebben. De badkamer is nu 2 bij 2 meter. Het liefst trek ik een deel van een slaapkamer erbij. Meubels heb ik al behalve een hangtoilet. Daarnaast moet ook de gehele badkamer opnieuw betegeld worden.

Muur doortrekken en nieuwe badkamer realiseren

Ik wil in mijn nieuwe woning de bestaande douche en toilet verwijderen dan deze ruimte vergroten door een muur door te trekker (5 meter) en in deze nieuw ontstane ruimte moet dan een nieuwe badkamer komen. De maten worden dan 4. 7 x 3. 3 meter.

Badkamer betegelen, plaatsen van inbouw WC

De badkamerrenovatie betreft: De badkamer is 200 x 225 meter groot en 247 cm hoog. Vloertegels en wandtegels moeten eerst verwijderd worden en afgevoerd. Het totale oppervlakte is 12,6 m2. De vloer en de muur moeten worden vlak gemaakt. Het huidige toilet moeten worden weggehaald en afgevoerd. De radiator ontkoppeld en afgevoerd. Een nieuw inbouwtoilet installeren en stortbak ombouwen met watervaste multiplex. Nieuwe tegels aanbrengen op de vloer (4,5 m2) de wand tot aan plafond inclusief. De ombouw van de stortbak (16,8 m2). De designradiator installeren (170 x 60 cm). Graag een meerprijs aangeven voor: - Douchecabine (90 x 90 cm) installeren - Huidige deur vervangen door nieuwe deur - Electriciteit van naastgelegen wasmachineruimte doortrekken naar badkamer (circa 2,5 meter) inclusief monteren stopcontact - Wastafel installeren

Badkamer- en toiletverbouwing

Badkamer 4,3 m² (verdeeld in doucheruimte van 1.20 meter x 0.96 meter en 1.90 x 1.60 meter. Wc: 1.13 meter x 0.83 meter. Badkamer: Granieten vloer: weghalen of overheen tegelen? Leidingen wegwerken (lopen langs 2 muren: muur van 2.80 lang en muur die 1.90 meter lang is. Infrezen indien mogelijk. Anders muurtjes ervoor. Tegels slopen (standaard witte tegels). Wasbak verwijderen. Nieuwe tegels in doucheruimte (groter formaat) plaatsen. Schilderwerk overige muren en plafond met uiteraard water en vochtbestendige verf die het jarenlang volhoudt. Mogelijk indeling wijzigen, zodat een grotere inloopdouche ontstaat (met glazen wand?). Graag advies! Tweede lamp aanbrengen (elektra bekabeling doortrekken? ) Er is geen daglicht namelijk in badkamer. Toilet: Slopen tegelwerk, slopen wc. Nieuwe wc monteren (inbouw, niet zwevend) waarschijnlijk met bidet. Nieuw fonteintje met kraan. Schilderwerk en tegelen (zo min mogelijk tegelen). Vloer tegelwerk slopen. Nieuwe tegels erin. Indien mogelijk graag een bezichtiging thuis voor advies en definitieve offerte. Vooral ook omdat advies met betrekking tot mogelijke herindeling badkamer gewenst is.

Douche en toilet op zolder maken

Wij willen op zolder een douche en toilet laten installeren en plaatsen. Wat kost dat? Het betreft een kleine ruimte onder de deels schuine wand. De ruimte is 2 x 2 meter op de vloer. Er moet ventilatie aangebracht worden. De vloer is van beton en het dak is een pannendak. Aan de andere zijde is de muur naar de buren. Een derde muur is de muur naar een dakterras dus er hoeft maar 1 muur met een deur geplaatst te worden. De materialen heb ik nog niet aangeschaft. De CV ketel en wasmachine zijn op zolder, maar aan de andere kant van de zolder. Water doortrekken vanaf daar? De afvoer kan mogelijk aangesloten worden op de afvoer van de badkamer die er recht onder is.

Badkamer renoveren

Voor een woning in Utrecht (Lombok) zoek ik een ervaren vakman die een badkamer(tje) kan renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: - Opnieuw betegelen wanden, ca. 10 m2, en vloer, ca. 2 m2. Eventueel, indien mogelijk, over bestaand tegelwerk. - Nieuwe douchedeur plaatsen, oude verwijderen - Thermostaatkraan vervangen - Wastafelmeubel met wasbak, klein model, plaatsen en aansluiten op bestaande leidingen. Het nu aanwezige wastafeltje heeft alleen een koudwaterkraan, moet echter ook warm water geven, boilertje of warmwaterleiding van de douche doortrekken? Afstand ca. 1 meter/leiding zit in de muur. - Handdoek radiator plaatsen, er is nu een bestaande radiator - Toilet, duoblok, vervangen, zo mogelijk hangtoilet - Onderste gedeelte, ca. 30 cm. van de deurpost douche/toiletruimte repareren (houtrot) Alle materialen, d.w.z. wand- en vloertegels, douchedeur, kranen, toilet, wastafelmeubel en radiator worden beschikbaar gesteld. Alle overigen, tegellijm, lijmen/kitten, doucheputje, sifon, leidingen e.d. door u te verzorgen. Ik hoor graag van u.

Renovatie van de badkamer

De badkamer is 220 bij 280 cm en het volgende moet worden gedaan. - Verwijderen en afvoeren van wasbak, toilet, radiator vloertegels en wandtegels. - Aansluiting (water en elektriciteit) en afvoer van de wasmachine naar de zolder doortrekken en zorgen dat hier de wasmachine geplaatst kan worden. - De badkamer opnieuw betegelen (vloer en muur), verlaagd plafond met spotjes aanleggen en een muurtje van ongeveer 150 cm lang en 180 cm hoog plaatsen en betegelen. - Waterleiding en verwarmingsleiding doortrekken naar ander plekken. - Plaatsen van een "zwevend" toilet, wasbak, design radiator en douchekraan. Materiaal (tegels, toilet, wasbak, douchekraan en radiator) kan in overleg worden aangeschaft. Uitvoering in juni/juli.

Badkamer renoveren

De badkamer van ongeveer 4x4m is aan renovatie toe. Er mag een bad geplaatst worden, toilet vervangen/opschuiven. Tegelwerk muur en vloer vervangen. Afvoer toilet aanpassen (doortrekken) zodat er op zolder een wasmachine en droger bij kan. Kortom een grote klus. Let wel ivm huidige leegstand woning kan er nog niets bezichtigd worden. Ik zou graag een uurtarief en kleine indicatie weten. Materialen deels zelf aanschaf (in overleg) evenals daar waar mogelijk voorbereidende werk. Als alles doorgaat rond juni, juli.

Renoveren badkamer en wc

Ik wil de badkamer en wc renoveren. Toilet: plaatsen hangtoilet en betegelen wc wanden en vloer. Badkamer: wasbak verplaatsen en waterleidingen doortrekken, electra aanbrengen en plafond met spots, tegelen wanden en vloer. In de badkamer ligt op dit moment Granito, leiding wegwerken in de muur. Materialen als sanitair en tegels koop ik zelf.

Badkamer en uitbouw toilet

De indeling van mijn badkamer 3 meter x 2,5 meter is prima. Graag een offerte voor nieuwe betegeling, plaatsen nieuwe, grotere wastafel, plafond bijwerken/vernieuwen. Bodem douche iets schuiner, water loopt nu niet goed af. Vergroten toilet beneden nu 1 meter x 1 meter, wordt 1 m2 weer (muur doortrekken, verplaatsen deur en toilet en aanbrengen wasbakje). Bestaande toilet gewoon houden. Graag advies voor aanschaf sanitair en tegels. Bad blijft staan.