Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montagewerk in 2 badkamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montagewerk in 2 badkamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montagewerk in 2 badkamers

Montagewerk in 2 badkamers

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag diverse zaken laten monteren in 2 badkamers. Het gaat om het plaatsen van 2 douchedeuren, 2 badkamermeubels en 2 badkamerspiegels met verlichting. In 1 badkamer moet eerst een wastafel worden verwijderd. De materialen worden in week 43 geleverd. Het zou fijn zijn als de vakman in die week ook tijd heeft voor de montage. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.