Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montageklussen in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montageklussen in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montageklussen in de badkamer

Montageklussen in de badkamer

In de badkamer wil ik een aantal klusjes uitvoeren: Het ophangen van een plafonierre, grijpstang bevestigen en een infrarood kacheltje ophangen.

Montageklussen in badkamer

Ik wil graag een badmeubel, spiegelkast en douchecabine laten monteren en aansluiten. Ik heb alle materialen al in huis. Geen voorwerk nodig. Wat zou dit gaan kosten?

Montageklussen in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen in mijn badkamer. Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren, de oude is al verwijderd. Verder wil ik een nieuwe douche-set laten monteren en een douchekraan laten vervangen. Op 15 november worden alle materialen bij mij afgeleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil graag diverse montageklussen laten verzorgen in mijn badkamer. Ik heb een nieuwe douchedeur en een spiegelkastje met verlichting besteld bij Praxis en die zullen binnenkort geleverd worden. Verder heb ik een douchekraan gekocht. Zodra alle spullen binnen zijn, laat ik die graag monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Montageklussen in de badkamer

Wij gaan verhuizen en ik wil in mijn nieuwe huis graag 2 klussen laten verzorgen. Ik wil een douchedeur laten inmeten en laten installeren tussen 2 muren. Verder wil ik een badkamermeubel laten monteren met een sifon, kraan en afvoerplug. Ik wil een afspraak maken en ontvang daarna graag uw offerte.

Divers installatiewerk in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen. Het gaat om de volgende zaken: - plaatsen van een douchescherm - plaatsen van een badkamermeubel en spiegelkast (voorgemonteerd) - plaatsen van een IKEA wandplank (verborgen ophangsysteem) Alle materialen zullen wij vooraf aanschaffen, er zijn mogelijk nog wel wat kleinmaterialen en kit nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal montageklussen in mijn woning laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Demonteren van een oude fontein met kraan en monteren van een identieke nieuwe fontein met kraan in de toiletruimte. 2. Demonteren van de oude en monteren van een nieuwe Grohe douchekraan in de badkamer. 3. Opnieuw kitten van 3 zijden van een douchebak van 90 x 90 cm. Alle materialen zijn inmiddels aanwezig. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Montageklussen in de badkamer en op zolder

Ik wil in mijn badkamer een douchecabine laten plaatsen met een douchebak daaronder. Verder wil ik daar een staand toilet laten vervangen door een hangend toilet. De aansluitingen en het tegelwerk moeten ook worden uitgevoerd. Als laatste klus wil ik een aansluiting voor de wasmachine laten maken op onze zolder. Ik maak graag een afspraak om de klussen hier te bespreken en ontvang daarna uw aanbieding.

Montageklussen in de badkamer

Ik heb bij Gamma een Arte badkamermeubel van 60 cm breed besteld, met een wastafel, een kraan, een spiegel en een lamp. Ik wil die hier graag na levering laten monteren en aansluiten. De oude wastafel is al weg. Ik ontvang graag uw offerte.

Diverse montageklussen in de badkamer

Wij hebben de sleutel gekregen van onze benedenwoning en willen er enkele montageklussen laten verzorgen. Wij hebben een badkamermeubel gekocht plus wastafelkraan, een douche set met mengkraan, een douchescherm en een nieuw waterreservoir voor het staande toilet. Wij verwachten dat alles over 2 weken geleverd zal zijn en horen graag welke bedrijven er tijd hebben voor de montage. Vooraf ontvangen wij graag uw offerte.