Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage en installatiewerk in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage en installatiewerk in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage en installatiewerk in de badkamer

Montage- en installatiewerk in de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist/loodgieter die een aantal zaken in mijn badkamer kan vervangen. Het gaat om het verwijderen en plaatsen van douchecabine inclusief bak, designradiator, zwevend toilet en leidingen. Het materiaal is reeds besteld.

Montage- en installatiewerk in de badkamer

Het gaat om het ophangen en aansluiten van een badkamerspiegel met verwarming en verlichting. Het aansluiten van twee wasbakken in de badkamer. Het plaatsen van een douchewand. Het plaatsen van een handdoekenrek.

Montage- en installatiewerk in de badkamer

Ik wil graag een aantal zaken uit laten voeren door jullie vakmannen: 1. Een douchemeubel van de Praxis laten monteren. Dit is een wastafel met kastenwerk. De oude wastafel dient nog verwijderd te worden. 2. Een glazen hoek-douchecabine van de Praxis laten monteren. 3. Prijs indicatie voor het behangen per strekkende meter, het gaat om een slaapkamer van 3 x 4 meter groot.. Graag een offerte voor het monteren opstellen. De producten schaf ik zelf aan.

Douchecel renoveren

Douchecel renoveren Verwijderen, weghalen: - Bestaande tegelwand isolatie materiaal - Uithakken bestaande put en afvoer - Afvoer leidingwerk Installatiewerk: - Egaliseren ondervloer - Omranding houtwerk onderzijde - Aanbrengen houtwerk achterzijde kraan - Aansluiten nieuwe afvoer - Plaatsen doucheplaat/bak - Aansluiten bestaande kranen Bouw en montage: - Isoleren wanden - Kimband hoeken en aansluitingen - Knauf aquapanelen onderzijde - Vocht werend gips bovenzijde Afbouw: - Betegelen en voegen - Kitten naden en kieren - Monteren douchecabine Let op: Materialen aanwezig.

Montage- en installatiewerk in de badkamer en WC

Badkamer: Badmeubel plaatsen, werkblad vastzetten (met 4 schroeven) op het badmeubel, de waskom vastzetten met kit op het werkblad, kraan plaatsen, afvoer aanpassen, hoge wandkast er naast plaatsen bestaande uit twee delen. 2 gaten boren voor het ophangen van de spiegel. Twee swingdeuren plaatsen (douchecabine) zonder een douchebak. WC beneden: kleine meubel met wasbak en kraan installeren. Als de klus niet kan binnen 1 maand wilt u dan laten weten wanneer het wel kan.

Montage- en installatiewerk in de badkamer

De wasbakmeubel, kraan en spiegel zijn in bestelling. Te verrichten werkzaamheden in badkamer: - Het verwijderen van de oud wasbak met kraan. - Het in elkaar zetten van een wasbakmeubel met 2 laden, ca. 60 x 50 cm. - Ophangen van het meubel en waterkraan aansluiten. - Spiegel ophangen en de geïntegreerde verlichting achter de spiegel aansluiten op het lichtnet, op het bestaande aansluitpunt.

Badkamer en installatiewerk

Betegelen wanden, wc en vloer. Over oude tegels heen lijmen. Montage inbouw wc incl leidingwerk; Montage wastafel incl leidingwerk; Montage douche incl leidingwerk; Montage ventilator incl leidingwerk; Montage schakelaar met lichtpunt; Montage handdoek radiator incl leiding werk; Montage 4 spots 20 w 12 halogeen; Demontage bestaand sanitair en radiator plus electra. Waterleiding uitgevoerd in koper wicu 12 mm met mapres. Oude plafond demonteren en nieuwe van agnes platen plaatsen. Gaat om badkamer 200 cm bij 160 cm. Materialen kopen we zelf.