Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage van inbouwtoilet en tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage van inbouwtoilet en tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage van inbouwtoilet en tegels

Montage van inbouwtoilet en tegels

De toilet ruimte is 112 bij 76 cm groot. Hier is op dit moment een staand toilet aanwezig welke ik wil vervangen door een zwevend toilet. Hierna zal de achterwand tot 1.50 meter hoogte betegeld moeten worden en ook de vloer wil ik graag opnieuw laten betegelen.

Badkamer bouwen in de slaapkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een badkamer in een ruimte die momenteel slaapkamer is. Er is geen wateraanvoer of afvoer etc in deze kamer aanwezig. De cv ketel zit een verdieping hoger, afvoer een verdieping lager in de kruipruimte. Ook is er geen standleiding in deze ruimte. Het gaat dus om een compleet nieuwe badkamer. Inclusief stuken, spotjes plaatsen, tegelen van de wanden, plaatsen van een ligbad in een ombouw en tegelen, plaatsen van een badkamermeubel en spiegel/spiegelkast, inloopdouche muurtje metselen en tegelen en douchedeur plaatsen, hangend inbouwtoilet plaatsen en afwerken met tegels, vloer voorzien van vloerverwarming en daarna storten en voorzien van een gelijmde pvc vloer. Er is een raam aanwezig maar wellicht is een afzuiger ook wel handig. Bad, badkamermeubel, toilet, douchedeur en tegels zullen we zelf leveren. Graag ontvangen we de offerte wel inclusief lijm en andere montage benodigdheden. De klus staat gepland op vrij korte termijn, binnen nu en 5 maanden. We horen graag van u! Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen

Montage inclusief ombouw en tegelwerk. Er moet een hangend duoblok worden vervangen met een inbouwtoilet. De klant wil graag geadviseerd worden over de materiaalkeuze. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Toilet op de begane grond renoveren

Wij willen onze toiletruimte van 110 x 90 cm op de begane grond graag helemaal laten renoveren. Het bestaande tegelwerk en sanitair moet verwijderd worden. Daarna willen we alle leidingen laten wegwerken in de wanden en er een inbouwtoilet met fontein laten plaatsen. Op de vloer moeten 4 grote tegels komen en op de wanden tegels van 20 x 60 cm tot aan het plafond. Voor de wand van de inbouwunit hebben we tegelstrips uitgezocht. Als laatste willen wij er een verlaagd plafond laten aanbrengen. We hebben alle materialen al gekocht en deze staan voor ons 'in depot'. Door omstandigheden kan de leverancier van deze materialen de montage niet verzorgen en daarom ontvangen wij graag een offerte van andere bedrijven.

Casco badkamer en toilet installeren

Nieuwbouwhuis in Berkel en Rodenrijs, verwachtte oplevering begin 2016. Zowel de toiletruimte op de begane grond als de badkamerruimte op de 1e etage worden casco opgeleverd. Aanschaf benodigdheden/ accessoires: in overleg met aannemer. Toiletruimte: 93 cm bij 128 cm. - installeren inbouwtoilet; - monteren/installeren fonteintje; - betegelen vloer; - betegelen muur 1/2; - overig muur: in overleg Badkamerruimte:219cm bij 263cm - montage/ installeren inbouwtoilet; - montage/ installeren vrijstaand bad; - montage/ installeren doucheruimte (drain, douche, glazen deur); - montage/ installeren wasbak/badkamermeubel; - betegelen vloer, incl. Plint; - betegelen muur doucheruimte; - overig muur: in overleg Er zijn plattegronden beschikbaar.

Inbouwtoilet ombouwen naar gewoon toilet

Betreft een inbouw WC, vervangen voor staand model. Afvoer aanpassen indien nodig. Wellicht tegelwerk aanpassen. puur montage.

Ik wil graag mijn badkamer renoveren ...

Ik wil graag mijn badkamer renoveren (Oog in Al, Utrecht). Het betreft een vrij kleine badkamer (1.10m x 3.20m). Ik doe zelf de sloop, het tegelwerk, het plafond, de elektra en het schilderwerk. Ik ben op zoek naar een bedrijf wat de waterleidingen + afvoer kan frezen en aanleggen. Ook moet er een vloertje gestort worden bovenop de bestaande vloer. Verder moet een inbouwtoilet aangelegd worden + de uiteindelijke montage van de wastafel, toilet en douchekraan na het tegelwerk. Tenslotte moet een radiator aangelegd worden. De CV leidingen lopen direct onder de vloer door. Ik zal zelf alle materialen aanschaffen (tegels, sanitair, kranen, ...). Ik zou graag een offerte ontvangen voor bovengenoemde werkzaamheden, of een afspraak maken om een offerte op te stellen.

Het betreft een nieuwbouw woning die ...

Het betreft een nieuwbouw woning die opgeleverd is zonder badkamerinrichting. De vloer moet nog worden gestort in cement en de afvoeren verlegd/verplaatst. Het materiaal is in de meeste gevallen in detail bekend (V&B bubbelbad, Detremmerie badmeubel, grote douchecabine met Kermi glaswerk en afvoergoot, Ideal Standard toilet, e.d.). Dit alles moet nog aangeschaft en geplaatst worden. Het tegelwerk op de wand is modern Italiaans, en langwerpig horizontaal in twee formaten, op de vloer in 1 maat. De electriciteit moet eveneens verlegd worden, en eveneens het bestaande verwarmingselement. De vloer moet worden uitgerust met (bij)verwarming. De uitbouw van het inbouwtoilet (23cm) moet worden doorgetrokken naar het plafond voor de montage van de glaswand. De werken dienen spoedig te gebeuren.