Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mini badkamer verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mini badkamer verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mini badkamer verbouwen

Mini badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn zeer kleine badkamer (3 m2) opnieuw betegeld hebben, een radiator de wasbak en de kranen vervangen hebben en alles zeer netjes afgewerkt hebben.

Badkamer laten verbouwen

We willen de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 185 × 159 cm. 2.94 m2. Onze wensen: bredere wastafel waar 2 personen aan kunnen staan, liefst met 2 kranen en wasbakken bredere spiegel boven de wastafel met hierachter een kastje op spullen op te bergen een hang wc om ruimte te sparen, boven de wc opbergplank(en) een douchekabine in plaats van ons bad, dit met een lage rand(mini badje met stop) met regendouche en normale douchekop zoals u op de tekening kunt zien in de linkerhoek is er ruimte voor het plaatsen van een douchekast als het bad wordt vervangen voor een minibad met douchekabine tegels mat of glans in de kleuren taupe of grijs en wit nieuwe plafond met spotjes, afzuigsysteem( er zit geen raam in de badkamer) voegen die niet lelijk worden of gaan schimmelen vervanging radiator?

Badkamer maken van een slaapkamer

Ik wil een huis kopen die alleen een mini douche heeft. Zou een slaapkamer, van 2 bij 3, willen opofferen in een badkamernin te laten bouwen. Boven de keuken. In de badkamer wil ik dan een inloopdouche, wastafel en wc. Ben benieuwd naar de algemene kosten van zo een verbouwing.

Extra badkamer laten maken

Ik wil een washok beneden laten ombouwen tot een mini badkamer. Douche met glazen wand zo wie zo, eventueel nog een wastafel.

Elba douchecabine plaatsen

Wij vragen u een gratis en vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een Praxis hoek-instap douche met 2 schuifdeuren merk Elba. Op dit moment staat hetzelfde douchetype met het formaat 80 x 80 cm in onze badkamer. Meer ruimte hebben we niet in onze mini badkamer. In afwachting van uw vrijblijvende reactie. De oude haal ik zelf weg. Nieuwe plaatsen en kitten aan onderkant en zijkanten.

Installeren badmeubel

Ongeveer december 2012/januari 2013 hoop ik het badmeubel Rondo van de Praxis aan te kunnen schaffen.Graag zou ik die door een vakman in mijn ienie-mini-badkamer willen laten plaatsen op de plek waar mijn huidige wastafel nu ook hangt. Ik heb een oud huis met niet altijd rechte wanden en hoeken. De toevoer en de afvoer van de wastafel zijn vóór de muur geplaatst, in het zicht dus. Omdat het om het pimpen van mijn badkamer gaat en geen grote verbouwklus, wil ik de watertoevoerpijpen en de afvoer laten zitten. Dit betekent dat er aan de achterkant/onderkant van het wastafelmeubel een uitsparing moet worden gezaagd. Graag zou ik een (globale) prijsindicatie willen ontvangen.

Toilet: Inbouwresevoir plaatsen en ...

Toilet: Inbouwresevoir plaatsen en aansluiten, toilet installeren, radiator en fontein ophangen. Leidingen zitten op de goede plaats,moeten alleen naar de juiste hoogte worden doorgetrokken Kleine badkamer: 2 m2 : douchebak installeren, thermostaatkraan en geleidestang ophangen, mini badmeubel ophangen en aansluiten. OOk hier leidingen op de juiste plaats alleen doortrekken op de juiste hoogte.

Ik heb een mini badkamer en een ...

Ik heb een mini badkamer en een mini-budget. Wil graag een zweeftoilet geplaatst, wastfale + kraan geplaatst, hetvloertje (+- 4m2) opnieuw betegeld. Ook is er een koker in de hoek. Deze is betegeld, maar dit lekt. Dit moet dus gerepareerd worden.

Wij hebben november vorig jaar een ...

Wij hebben november vorig jaar een appartement gekocht, die in zeer goede staat verkeerd. De badkamer is zeer klein (ong maar doet luxe aan. Grootste probleem is dat de badkamer alleen is voorzien van een mini rooster, die boven het klein "raam"van vierkante glasblokken is geplaatst. Dit veroorzaakt grote problemen, met als gevolg dat het plafond (3 gipsplaten) nu wordt aangetast, die overigens niet waterproof blijkt te zijn! Om deze reden willen wij een (professionele) ventilatie plaatsen en het liefst niet in het raam, maar in het plafond weggewerkt. (De badkamer zit naast de toilet, die al over een kanaal beschikt -> zit rooster). Daarbij komt dat de gipsplaten vervangen moeten worden door waterbestendige platen.