Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mengkraan monteren in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mengkraan monteren in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mengkraan monteren in badkamer

Mengkraan monteren in badkamer

In de douche badkraan termo mengkraan monteren

Kranen monteren in de badkamer

Ik wil graag een thermostaatkraan voor de badkamer (hier zit nog een oude kraan) en een mengkraan voor de wastafel laten monteren.

Sanitair demonteren, monteren en kitten

Ter voorbereiding op herstelwerkzaamheden aan een betonciré muur van 4 m2 in onze badkamer zoeken we een klusser die voor 11 september de wastafel, douche mengkraan en glazen douchescherm kan demonteren en kit kan verwijderen (ook van de naden van muur met vloer, plafond en andere muren). Na de herstelwerkzaamheden dient alles in de week van 18 september weer gemonteerd en opnieuw gekit te worden. Graag kit materiaal meenemen: doorzichtige kit voor de wanden en douchewand en witte kit voor de wastafel. Bij interesse zijn er ook nog andere kleine klussen in huis te doen: ophangen lampen, ophangen boekenplank, afzuigkap verlagen, lat plaatsen die kier tussen trap en wand afdekt.

Praxis badkamermeubel monteren

Ik wil graag mijn gisteren aan gekochte badmeubel, dat overigens over circa 14 dagen geleverd wordt, laten monteren. Aansluiten op de aan- en afvoer van de mengkraan en afvoer. Het gaat om een vervanging van een meubel. Het huidige meubel demonteren. Afvoeren hoeft niet. Kunt u mij laten weten wat de kosten zijn? En wanneer u het genoemde kunt uitvoeren? In afwachting van uw antwoord.

Kleine klusjes in de badkamer

Ik heb twee kleine klusjes in de badkamer. Ik wil mijn nieuwe bad mengkraan laten monteren en het kitwerk rondom het bad opnieuw laten doen. De kraan heb ik zelf. Het andere klusmateriaal niet.

Regendouche met kraan installeren

Ik wil graag leidingwerk en een regendoucheset in mijn badkamer laten monteren. Het betreft een regendouchekraan, thermostatische mengkraan, keukenmengkraan en kitwerk, ook graag de hoofdkraan bij de meterkast. Ik heb alle kranen gekocht, behalve de hoofdkraan.

Wastafel, onderkast en kraan plaatsen

Ik wil graag een wastafel met bijbehorende onderkast (van Praxis, merk Shallow 60 cm breed) laten ophangen + mengkraan laten monteren. De oude (standaard sit keramieke kuip) wastafel wil ik graag laten verwijderen en ik wil graag kitranden bij de badkamervloer aanbrengen (ik verwijder zelf de huidige sanitairkit), dit betreft zo'n 4 meter, de overgang van granieten vloer naar de muurtegels moet dichtgekit worden.

Zijwand en draaideur plaatsen in wasruimte

In een wasruimte met in de hoek een douche. In deze hoek een zijwand monteren haaks op een betegelde wand (op de vlakke vloer)en haaks daarop een draaideur plaatsen (eveneens op de vlakke vloer) De vloer is van graniet met in die hoek een 90 x 90 cm. Licht aflopend stukje naar de afvoer zodat er een doucheplaats ontstaat. Dit aflopende stukje meet 90 x 90 cm. Ik heb bij GAMMA-filiaal Scheveningen een Bruynzeel SOLID draaideur en wand gezien art. Nr. Resp. 250370 en 250371 gezien, die een afmeting 90 x 90 cm. Heeft die goed zo passen bij onze wens. Ik denk, dat er wel een opvulstripje nodig moet zijn om de wand en de draaideur op de vlakke ondergrond te monteren. Tevens vervanging van dubbele kraan door een thermostatische mengkraan met afstand beide aansluitpunten 12 cm.

Inloop douche en badkamermeubel plaatsen

Onze vakman heeft ons laten zitten! Nu hebben wij nog een aantal onuitgevoerde klussen: Het plaatsen van een badkamermeubel bestaande uit 1 spiegel wastafel keramisch met onderkast mengkraan, kolomkast 160 x 35 x 31,5 deze moeten nog in elkaar gezet worden. Een inloop douche van 120 x 30 x 200 cm hoog, moet niet lekkend geplaatst worden (denk aan een dorpel). Douchekraan moet verhoogd worden met ongeveer 10 cm. Douchestoel monteren 4 bouten nieuwe douchekop monteren 2 bouten monteren beugels. Weghalen van het bad, deze zit gekit. Werkuren geschat van 6 tot 8 uur, zo snel mogelijk graag.

Badkamermeubel Klea monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een Klea meubel 60 cm wit, een Klea wastafel 60 cm keramiek, een Lavabo mengkraan en een sifon met flexible slang 32 mm. Ik verwijder zelf het oude meubel.

Partners

Partners van Casius