Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ligbad verwijderen en douchecabine installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ligbad verwijderen en douchecabine installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ligbad verwijderen en douchecabine installeren

Bad verwijderen uit huurwoning

Het slopen van het bad ligbad in een huurwoning incl puin verwijderen

Ligbad verwijderen en douchecabine installeren

Huidig ligbad moet verwijderd worden en vervangen door douchebak en douchecabine. Noodzakelijk tegelwerk uitvoeren.

Badkamer renoveren

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2 x 3 meter die geheel betegeld is. Omdat we op leeftijd zijn, willen we de badkamer wijzigen. We willen het ligbad laten verwijderen en op die plek een goede en veilige inloopdouche laten maken. Er is verder een toilet en een wastafel. Ik weet niet of die iets verplaatst moeten gaan worden. Het tegelwerk is 10 jaar oud en we moeten bespreken of dat vervangen moet worden. Ik wil een afspraak maken om onze wensen te bespreken en alles te laten inmeten. Wij staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Douche vervangen door een ligbad

Op de plek van de douche moet een ligbad komen. De douchecabine met bak verwijderen en afvoeren. Er is lekkage dus op korte termijn willen we een bad waarin we ook kunnen douchen. Met een spatscherm op de badrand. De wanden en vloer zijn betegeld.

Badkamer op laten knappen

Muur en plafond moeten gestuct worden. Oude wastafel verwijderen en nieuw badmeubel en spiegelkast plaatsen. Mengkraan ligbad plaatsen en badrand kitten. Eventueel meerwerk te bespreken. Ventilator mooier ophangen na het stucen.

Badkamer en toilet renoveren

1 badkamer: ligbad eruit halen en een staande douche met glazen wand plaatsen en het tegelwerk vernieuwen. 2 toilet: oude toilet verwijderen en nieuwe toilet plaatsen en een design radiator en tegelwerk vernieuwen. Afmetingen kunnen worden opgevraagd bij de klant. Afvoer van het afval is voor de vakman. De werkplekken zijn goed bereikbaar.

Badkamer compleet renoveren

We willen graag onze badkamer compleet vernieuwen. Het tegelwerk is 48 m2 douche kraan aanpassen van 12 naar 15 cm radiator aansluiten oude verwijderen ligbad plaatsen incl kraan + verdere werkzaamheden.

Bad verwijderen en douchecabine plaatsen

Het plaatsen van vloertegels, circa 2.60 x 1.95 meter. Het plaatsen douchecabine met hoge douchebak. Rand onder de douchebak maken. Kraan vervangen. Er zit nog een ligbad in die moet eruit. We zijn er nog niet over uit welke materialen het worden maar kunt u ons wel een schatting van de installatie geven?

Badkamer en WC verbouwen

We willen het volgende renoveren: badkamer op eerste verdieping en de wc op begane grond. Het huis is van 1983 en heeft betonnen muren en plafond. Badkamer: - 240 bij 173 cm - leidingen (water, elektra) infrezen en verleggen - wc en douche afvoer waarschijnlijk aanpassen - betegelen niet helemaal betegelen maar wel tot 1,50 meter betegelen - stopcontacten en schakelaars plaatsen - in de badkamer komt een douche (vijfhoek met Grohe douchesysteem en douchegoot met flens) of een ligbad, wastafel van 60 cm plus een kast, wc met inbouwreservoir, spiegelkast van 60 cm, radiator, opbouwventilator en wasmachine, deze gaan we zelf aanschaffen waarschijnlijk bij Praxis en door hun ook laten monteren. De badkamer moet dus klaar zijn voor deze dingen. WC: - 90 bij 111 cm - leidingen (water) infrezen - betegelen van de vloer en een deel van de wanden - in de wc komt een wc met inbouwreservoir en fonteintje We hebben ook hulp nodig bij verwijderen en afvoeren van het puin van de oude badkamer (we doen het deels zelf). Beide toiletten moeten zwevende toiletten worden.