Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ligbad door een douchecabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ligbad door een douchecabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ligbad door een douchecabine vervangen

Nieuwe badkamer plaatsen

Wij willen een nieuwe badkamer. De oude badkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. De indeling van de ruimte blijft redelijk gelijk alleen het toilet zal 1.50 meter opgeschoven moeten worden. De vloer en de wanden moeten worden betegeld. Hierna zal er een douchecabine, ligbad, wastafel en toilet geïnstalleerd moeten worden. De ruimte is 3 bij 2 meter.

Ligbad vervangen door een douchecabine

Ik heb 2 klussen in huis. Ik wil ons ligbad laten vervangen door een douchecabine en daarbij het tegelwerk laten aanpassen. Verder wil ik de strip die als waterkering op de tuindeur zit, laten vervangen. De materialen kunnen in onderling overleg ook door u worden geleverd. Ik wil deze klussen hier even laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Ligbad verwijderen en douchecabine installeren

Huidig ligbad moet verwijderd worden en vervangen door douchebak en douchecabine. Noodzakelijk tegelwerk uitvoeren.

Douche vervangen door een ligbad

Op de plek van de douche moet een ligbad komen. De douchecabine met bak verwijderen en afvoeren. Er is lekkage dus op korte termijn willen we een bad waarin we ook kunnen douchen. Met een spatscherm op de badrand. De wanden en vloer zijn betegeld.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 1,20 meter breed en 3,00 meter lang. Links van de badkamerdeur is een wasbak met kastje erboven en eronder. Aan de rechterzijde is een ligbad. Alles moet verwijderd worden, ook het tegelwerk, de vloer en het plafond. Ook het leiding- en afvoerwerk moet vervangen worden. Gezien onze leeftijd hebben wij een voorkeur voor een nieuwe wasbak met spiegel aan de linkerzijde en een dichte douchecabine aan de rechterzijde. Tussen de wasbak en de douchecabine tegenover de badkamerdeur kastjes voor handdoeken e.d. Alles moet op de vloer en aan de wanden opnieuw betegeld worden. Het plafond moet opnieuw gestuct worden. Tevens ook vervanging van de aanwezige radiator.

Ligbad vervangen door een douchecabine

Ik wil het ligbad verwijderd hebben en een douchecabine met douchebak geplaatst hebben. De hele wand is betegeld hoe het er achter/onder het bad uit ziet weet ik echter niet. Indien nodig zal dit betegeld moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer volledig renoveren (tegels en sanitair). Circa 6 m2, nu is er alleen een wastafel met douche. Ik wil nieuwe wastafel, (stoom)douchecabine, ligbad, wc en bidet. Waarschijnlijk nieuwe pijplijnverbindingen nodig voor de nieuwe sanitair (oude zijn van 2009, dus pijplijn nog prima). Mijn Nederlands is slecht, het is beter als werkers kunnen en beetje Engels praten.

Bad verwijderen en douchecabine plaatsen

Het plaatsen van vloertegels, circa 2.60 x 1.95 meter. Het plaatsen douchecabine met hoge douchebak. Rand onder de douchebak maken. Kraan vervangen. Er zit nog een ligbad in die moet eruit. We zijn er nog niet over uit welke materialen het worden maar kunt u ons wel een schatting van de installatie geven?

Ligbad door een douchebak vervangen

Ligbad demonteren en douchebak plaatsen en aansluiten, heeft vroeger douchebak gestaan en afvoer aanwezig. Daarna douchecabine op bak plaatsen. Kraan en douchestang en slang is reeds aanwezig. Ligbad afvoeren graag. Hoeft niet te worden getegeld. Lokatie galerij 2e etage Zoetermeer met lift. Op de fotos is de huidige situatie onder het ligbad weergegeven. Graag offerte inclusiefen exclusief afvoeren ligbad

Badkamer en wc renovatie

Wij willen onze badkamer en wc geheel renoveren. De badkamer is 2.50 bij 2.50 meter groot en het sanitair verwijderen wij zelf. Op de wanden en de vloer zit de eerste laag tegels en deze willen wij graag laten zitten. De indeling blijft hetzelfde. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Voor de wanden zijn dit 120 cm bij 60 cm tegels en voor de vloer 60 bij 60 cm. Er zal een ligbad, douchecabine, toilet en badkamermeubel geplaatst moeten. worden. Bij het toilet van 1 bij 2 meter zullen wij het toilet verwijderen. Er zal een inbouwreservoir geplaatst moeten worden inclusief zwevend toilet en een fonteintje. De wanden en vloer dienen te worden betegeld met een normale afmeting tegel.