Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer verbouwing badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer verbouwing badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer verbouwing badkamer

Lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer

De slaapkamer welke aan de badkamer grenst heeft vocht/schimmel. Dit omvat ook de onderkant van de muur. Graag zou ik iemand ernaar willen laten kijken die mij kan vertellen wat er nu precies aan de hand is. Daarnaast zou ik ook direct de gehele badkamer willen laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2 m bij 2 m. (4m2)

Badkamervloer vervangen

Vermoedelijk is er door eerdere daklekkage vocht getrokken in de badkamervloer en de aangrenzende muur van de slaapkamer op de 2e verdieping. Lekdetectie heeft reeds plaatsgevonden. Er is geen lekkage van de afvoer van de wastafel, het bad of het toilet ontdekt. Het water is ontstaan door binnenkomend water via de schoorsteen. Dit is inmiddels verholpen. Indien mogelijk willen wij alleen de vloer van de badkamer laten verwijderen en anders zal er een complete renovatie van de badkamer moeten plaatsvinden waarbij het ligbad vervangen moet worden door een inloopdouche.

Lekkage in badkamer verhelpen

Heer, Ik heb vochtplek op de muur in mijn slaapkamer die naast badkamer staat. Precies achter de vochtplek in de badkamer staat wasbak. Ik heb geen problemen met de wasbak en afvoer. Van wasbak in de muur lopen leidingen naar mijn douchekraan toe. Na het douche soms wordt vochtplek iets groter. Ik woon in Almere Parkwijk. 1. Hoeveel voorrijkosten zijn? 2. Kosten van lekkage opsporen? 3. Kosten eventueel in de badkamer leidingen vervangen? 4. Moet ik nog een metselaar regelen voor de tegels of muur als afgebroken is? 5. Ongeveer totale kosten? Met vriendelijke groeten.

Opnieuw invoegen badkamer

We hebben lekkage in de badkamer muur boven het bad naar de slaapkamer. In de slaapkamer ontstaat hierdoor schimmel op de muur.

Douchevloer vervangen vanwege een lekkage

De douchevloer vervangen ivm lekkage aan aangrenzende slaapkamer

Vocht in een badkamermuur

In de muur tussen de slaapkamer en de badkamer zit aan de slaapkamer kant een vochtplek onder in de muur. De douche bevind zich niet aan deze muur dus ik zou graag laten onderzoeken waar de lekkage dan wel vandaan komt.

Lekkage in de badkamer repareren

Wanneer de douche aanstaat verschijnt er een kleine vochtplek in de aangrenzende slaapkamer. Waarschijnlijk komt dit doordat er een scheurtje in 1 van de tegels zit. Graag wil ik op zeer korte termijn dit laten verhelpen. Uiteraard kan je ook even snel langskomen om zo een goede prijsopgave te kunnen doen

Lekkage opsporen en verhelpen

We hebben vochtplekken aan de muur in de slaapkamer en aan het plafond van de keuken. Ik vermoed dat dit vanuit de badkamer komt. De lekkage moet dus opgespoord en verholpen worden.

Douche met lekkage renoveren

De doucheruimte is 10 bij 1 meter groot en volledig betegeld. Via de slaapkamer is deze douche bereikbaar door via 2 deurtjes. De ruimte is volledig betegeld. Wij hebben op dit moment een lekkage. Dit is zichtbaar op 1 plek in de gang naast de douche ruimte. De voegen van de douche vloer zijn stuk. Graag zou ik willen weten waar de lekkage vandaan komt en of hiervoor de gehele ruimte op nieuwe betegeld moet worden of dat het een kleine reparatie is. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamer plafond vervangen

In mijn badkamer moet het plafond worden vervangen en er is sprake van een lekkage vanuit de douche cabine naar de aangrenzende slaapkamer. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter. Op dit moment zit er een kunststof plafond, deze moet verwijderd worden en daarna een soortgelijk plafond weer plaatsen. In de badkamer zelf is geen lekkage zichtbaar, echter in de kamer er naast begint te muur wat te bubbelen. Graag de oorzaak opsporen en repareren. Graag ontvang ik een offerte.