Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen

Lekkage bij hangtoilet repareren en opnieuw betegelen.

Ik heb een hangtoilet dat aan de onderkant af en toe druppelt als er gespoeld word en de tegel waar de pot aan de onderkant tegen staat is nu gebroken. Ik wil graag de lekkage gerepareerd hebben en dat gedeelte opnieuw betegeld hebben. Het is op de Begane Grond.

Hangtoilet plaatsen en kitten

Wij willen graag ons hang-toiletpot weer laten bevestigen, dat wegens reparatie na lekkage verwijderd is. Het dient ook opnieuw gekit te worden. Het gaat om het toilet in de badkamer op de eerste verdieping.

Badkamer renovatie

Verbouwing badkamer want de huidige afvoer geeft lekkage. Het kan van het bad of het toilet komen. - bad met douche erin eruit en graag een eenvoudige inloopdouche met betegelde vloer plaatsen - hangtoilet eruit en montage nieuwe hangtoilet - wastafel vervangen - tegels van de wanden en de vloer vervangen - de verwarming kan hergebruikt worden - nieuw kunststof plafon met afzuiging en verlichting erin aanbrengen - afzuiger boven het bad vervangen De badkamer is geschat 2.5 bij 2,5 meter. Materialen zijn in overleg te leveren.

Renovatie van de badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren (nieuwe tegels, douche, hangtoilet, wastafel en verwarming), afmetingen zijn 1. 83 x 1. 82 meter. Het huis is van 1940-1945, ik wil graag een inloopdouche maar er moet gekeken worden of dit mogelijk is. Tevens is er een lekkage, dus deze zou ook gecheckt moeten worden. De oude badkamer sloop ik zelf. Zowel de wanden als de vloer betegelen. De indeling blijft het zelfde, eventueel een leiding weg werken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toilet opnieuw tegelen

Na een lekkage bij het hangtoilet moeten er opnieuw tegels geplaatst worden achter het toilet. Er zijn nog tegels aanwezig. Het gaat om ongeveer 1 m2. Fotomateriaal beschikbaar.

Renovatie badkamer

Beschrijving renovatie badkamer. Graag gespecificeerde offerte voor de werkzaamheden voor beide opties. Materiaal wordt door ons aangeschaft. Optie 1 • Verhelpen lekkage doucheafvoer • Verwijderen douche cabine en wand tegels in douche hoek • Vloertegels (deels ) verwijderen voor herstel afvoer • Hoek van circa 5 m2 opnieuw betegel. • Vloer betegelen en plaatsen nieuwe afvoerput. Optie 2 1. Verhelpen lekkage doucheafvoer 2. Verwijderen douche cabine en wastafelmeubel (wordt later herplaatst) 3. Verwijderen wandtegels ( 22 m2) 4. Betegelen wanden (22m2) en vloer (5,5 m2) 5. Plaatsen hangtoilet, wegwerken leidingen en afvoer wasmachine 6. Plaatsen douche afvoer en glazen douchwand (wordt een inloopdouche) 7. Terugplaatsen wasmachine en droger

Badkamer plaatsen

Badkamer renoveren. Slopen bestaande badkamer in overleg met de vakman. Leidingen wegwerken (vernieuwen) + nieuwe vloer- en wandtegels. Hangtoilet plaatsen en verwarming ophangen (aansluiten). Wasbak plaatsen en aansluiten. Muurtje maken voor het creëren van een inloopdouche. De badkamer is 2,5 bij ongeveer 3 meter. Aanschaf/levering materialen in overleg met de vakman, deels ook al in huis zoals toilet, radiator, wasbak etc. Graag op korte termijn starten in verband met lekkage.

Nieuwe badkamer

Gedateerde badkamer heeft lekkage in de afvoer van de douche. Badkamer totaal strippen (kan ik evt. zelf doen), nieuw bad (wirlpool), wastafelmeubel (2 kranen), hangtoilet en inloopdouche. Opnieuw alles betegelen en nieuw plafond erin. Oppervlakte 3x 3,5 meter, met 1 wand een schuine kant (dak). Mogelijk eerst noodreparatie zodat we ons nog kunnen douchen?

Badkamer opknappen

Badkamer opknappen: vloer tegels 2,7 x 2,22 m. Vloer en wand betegelen, 24m2. Plaatsen hangtoilet; douchemeubel; radiator. Lekkage opsporen en oplossen. Vanuit de douche komt er water door het plafond in de hal naar beneden lekken. Tegels vloer klinken hol. Wasmachine op zolder aansluiting maken.

Hangtoilet plaatsen

Hangtoilet moet goed geplaatst worden. Hij is nu niet goed geplaatst. Hij geeft lekkage. Hij lijkt niet goed tegen de muur te zitten.