Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage badkamer onderzoeken repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage badkamer onderzoeken repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage badkamer onderzoeken repareren

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik heb een lekkage in de badkamer die loopt tot het plafond van de begane grond. Ik wil graag een bezoek en een offerte krijgen om het probleem op te lossen.

Badkamer renoveren

Onze badkamer is aan vervanging toe. We hebben zelfs lekkage ivm slecht voegwerk. Zij zoeken iemand of bedrijf die ons kan helpen. We hebben een badkamer van 2. 0-2. 0 sloop werk en alles voor nieuwe badkamer oa tegel werk. Wel zo snel mogelijk omdat we allen een lekkage hebben

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Badkamer verbouwen

Wij willen kijken wat het gaat kosten om onze badkamer te verbouwen. Wij hebben op het moment lekkage ervan. Denken dat de afmetingen ongeveer 9 m2 is. En zouden graag een simpele badkamer willen.

Lekkage badkamer onderzoeken/repareren

Water sijpelt langs de badkamermuur vanaf het plafond naar beneden. We kunnen niet zien waar het precies vandaan komt. Lekkage dient opgespoord te worden en verholpen te worden.

Lekkage badkamer opsporen

Wij hebben een huis gekocht nu blijkt er lekkage te zijn lichte vochtplekken in het plafond van de begane grond te zijn. Ik wil graag weten wat deze lekkage veroorzaakt. Het opsporen en het verhelpen van het probleem wil ik apart hebben.

Leidingen in de badkamer vervangen vanwege lekkage

Wij hebben lekkage achter de tegels en waarschijnlijk onder de grond. Er komt een aannemer om de tegels te verwijderen en de vraag is wat kost het om in het ergste geval de leidingen en afvoeren te vernieuwen en wat kost het om alleen de lekkage op te lossen (dus de stukjes vervangen waar het eventueel lekt). De badkamer is 2.60 x 1.90 meter.

Lekkage badkamer repareren/herstellen

Er is lekkage geconstateerd vanuit de badkamer. Waarschijnlijk doordat er gaten zijn geboord in het tegelwerk om een rekje op te hangen. Het douchewater is achter de tegels gekomen en een groot gedeelte van de tegels zit los. Ook is de lekkage doorgedrongen aan de andere zijde van de muur van de badkamer. De woonkamer muren hebben vochtplekken en het stucwerk is op meerdere plekken los. Minimaal 2 m2 stucwerk. Werkzaamheden waar ik graag een vrijblijvende offerte voor wil aanvragen zijn : 1. Onderzoeken tot hoe ver de schade aan het stucwerk in de woonkamer is doorgedrongen. 2. Afbikken van het aangetaste stucwerk en repareren tot schilderklaar. 3. Vervangen van de tegels in de badkamer en opnieuw afkitten(ongeveer 16 m2)lekkage vrijmaken. Het betreft hier een klein appartement in Loosduinen. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Badkamer verbouwen/renoveren

Ik wil dat de vakman langskomt om mijn hele badkamer te strippen omdat er lekkage is in een leiding onder de vloer. Vervolgens wil ik na de reparatie alles opnieuw opgebouwd hebben op dezelfde manier op 2 dingen na, ik wil namelijk vloerverwarming hebben omdat alles er toch uit moet, en een designradiator. Ook moet de cementdekvloer eruit.

Voegen en kitranden vervangen in de badkamer

Er is momenteel enige lekkage in onze badkamer door slechte voegen en kitranden. Ik wil een paar voegen in de vloer laten vervangen en de randen laten kitten, ook bij een douchegoot. Op een kleine zijwand en grote achterwand wil ik ook de voegen en enkele kitranden laten vervangen. Het gaat om ongeveer 5 m² met grote tegels. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.