Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage badkamer onderzoeken repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage badkamer onderzoeken repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage badkamer onderzoeken repareren

Lekkage in badkamer verhelpen

We hebben ergens een lekkage in de badkamer, vermoedelijk de douche, maar weten niet waar. Wel zijn er lekkageplekken op het plafond onder de badkamer en water ‘plasjes’ op de grond, ook een verdieping lager. We hebben dit jaar de douche al opnieuw laten kitten en voegen maar het lekt weer. Hopelijk kunnen jullie het traceren en daarna verhelpen?

Lekkende badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen. De badkamer is circa 2 x 1 meter. De badkamer moet gestript en weer opgebouwd worden. Een douchecabine, wastafelmeubel, alle tegels en radiator verwijderen. Alleen een douchecabine en wastafeltafel moeten vervangen worden. Ook het tegelwerk moet worden vervangen. We hebben nu lekkage. Met een nieuwe kitrand lijkt de lekkage voorlopig gestopt. Geen enorme haast ermee, maar toch graag zo snel mogelijk uw offerte hiervoor en de periode waarin u dit zou kunnen uitvoeren. Materialen in overleg.

Plafond badkamer vernieuwen

Vanwege lekkage bij de buurvrouw zijn er flinke vochtplekken ontstaan in onze badkamer op het plafond.

Lekkage in badkamer verhelpen

Heer, Ik heb vochtplek op de muur in mijn slaapkamer die naast badkamer staat. Precies achter de vochtplek in de badkamer staat wasbak. Ik heb geen problemen met de wasbak en afvoer. Van wasbak in de muur lopen leidingen naar mijn douchekraan toe. Na het douche soms wordt vochtplek iets groter. Ik woon in Almere Parkwijk. 1. Hoeveel voorrijkosten zijn? 2. Kosten van lekkage opsporen? 3. Kosten eventueel in de badkamer leidingen vervangen? 4. Moet ik nog een metselaar regelen voor de tegels of muur als afgebroken is? 5. Ongeveer totale kosten? Met vriendelijke groeten.

Opsporen en verhelpen lekkage badkamer

Er is een niet-zichtbare lekkage in de badkamer. Bij gebruik douche drupt het water door het plafond.

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik wil de badkamer graag laten aanpakken in verband met lekkage. Er moet een douchebak verwijderd worden en een nieuwe (aanwezig) geplaatst. Indien lekkage achter de tegels, deze ook verwijderen en nieuwe terug plaatsen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 2 meter.

Badkamer renoveren

Onze badkamer is 1.93 x 1.72 centimeter groot en we hebben daar momenteel lekkage onder de huidige douchebak. We overwegen nu om de hele badkamer te laten vernieuwen. We willen de ruimte opnieuw laten betegelen, de lekkage laten verhelpen, het staande toilet laten vervangen en een nieuw badkamermeubel. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Kitten van de badkamer

Er is een lekkage geconstateerd in de douche. Bij controle bleek dat de kitranden in de douche verweerd zijn en lekken. Van de zes douchecabines moeten nu de oude kitranden worden verwijderd en nieuwe worden gemaakt. De douche is op de 1e verdieping. Het gaat over een douche met 6 cabines in een theater.

Badkamerlekkage opsporen en herstellen

Het betreft om het opsporen van een lekkage in de badkamer

Lekkage in de badkamer herstellen

Ik heb een lekkage in de badkamer die door de vloer heen in de hal op de begane grond terecht komt. Ik zou graag een diagnose willen wat er precies aan de hand is. Wellicht poreuze kit of douchebak (= heel oud), of een lekkage langs de leiding in de muur. De kraan zelf lekt een beetje en na twee dagen niet gedoucht te hebben lekt het ook nog wat in de hal. Indien nodig plaatsen van een nieuwe Praxis douchecabine (indien noodzakelijk in combinatie met betegeling van de vloer van de badkamer (2.30 x 2.30 meter). Als het kan graag diagnose uitvoeren deze week, na 17:00 uur 's middags. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius