Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer

Kunststof wandpanelen en spanplafond monteren in badkamer

De badkamer is 1.60 bij 2 meter groot. Voor het plafond wil ik graag een polyester spanplafond laten monteren. Daarnaast wil ik boven het tegelwerk op de wanden kunststof wandpanelen laten monteren. Deze panelen dienen rondom geplaatst te worden en zal ongeveer 1 meter lang zijn.

Inloopdouche en afvoerdrain plaatsen, waterafvoer verlengen, kraan monteren, vloer betegelen

Ik wil op de 1e etage van mijn woning in de badkamer een inloopdouche (cabine) laten plaatsen. inloopdouche (cabine) 2 kunststof wandpanelen. Ook moet er een kraan gemonteerd worden, de waterafvoer verlengen, afvoerdrain plaatsen (hoeft niet gefreesd te worden). De vloer betegelen en egaliseren. Oppervlakte 9x9 m2

Badkamer compleet opknappen

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Een nieuw dakraam of kapelletje. Kunststof wandpanelen, douche en nieuw badkamer meubel en nieuwe verwarming. Het huis is uit 1957 en de douche is een soort smalle kast van 1 meter breed en 2.50 meter diep.

Heel ons badkamer willen wij vernieuwen. ...

Heel ons badkamer willen wij vernieuwen. Dat betekent alles eruit en alles nieuw erin (wat natuurlijk betekent dat er gesloopt moet worden. Wat daar nu ligt is een betegelde muur en een marmeren vloer, een bad, toilet, wastafel, en radiator. Wij willen nu kunststof panelen aan de plafond (met spotjes) en wandpanelen aan de muren, waarbij alle buizen worden weg gewerkt. De vloer betegeld, (als het mogelijk is) zowel een douchecabine (hoek) en een hoekbad, een wastafel, een hangtoilet en een disignradiator. kraanwerk komt hier natuurlijk ook bij kijken, en afhankelijk van ons buget een vloerverwarming. Beneden wil ik mijn toilet ook verniewen, daar moet ook alles eruit (toilet en wastafel). Wil de grond en muur betegelen, hangtoilet en wastafel. Weet al wat voor spullen alleen nog kopen.