Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse klussen in de toiletruimte en badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse klussen in de toiletruimte en badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse klussen in de toiletruimte en badkamer

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil zowel mijn badkamer als mijn toiletruimte laten renoveren. In de badkamer wil ik nieuwe wand- en vloertegels. Het bad moet worden verwijderd en ik wil er een inloopdouche laten maken. Verder moet er een wastafel worden geplaatst. In de toiletruimte wil ik ook nieuwe wand- en vloertegels. Er is nu een staand toilet en ik wil er een nieuw staand toilet laten plaatsen. Er is nu geen fonteintje maar ik wil dat wel graag laten plaatsen. Er zit al een afgedopte waterleiding op die plek en ik denk dat de afvoer achter het tegelwerk zit. Ik wil de tegels, kranen, wastafel en het fonteintje zelf kopen. De overige materialen kan de vakman meebrengen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil deze klus in onderling overleg met de vakman inplannen in 2018.

Badkamer wijzigen, schilderwerk en extra doucheruimte maken

Wij hebben een drive-in woning gekocht uit bouwjaar 1962 en krijgen daarvan op 18 december de sleutel. We willen daar enkele klussen laten verzorgen. In de badkamer staat een douchecabine en we willen die laten verwijderen. We willen op die plek graag een bad en een kast. Verder hebben we een toiletruimte waar we advies over willen. We overwegen om daar een douche van te laten maken. Er moet verder ook nog wat schilderwerk worden verzorgd in 2 kamers. We willen graag op 18 december in de middag al een afspraak maken met een vakman om deze klussen ter plaatse te bespreken. Het zou fijn zijn als u er ook snel mee aan de slag zou kunnen. We ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Er staan foto's van de woning op Funda.

Diverse klussen in de toiletruimte en badkamer

We hebben vorige week de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. We willen daar een nieuw toilet en fonteintje laten plaatsen in de toiletruimte. Ook willen we een badkuip in de badkamer. We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te laten bekijken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.

Toilet vervangen en aansluitingen voor de wasmachine maken

Ik wil de staande toiletpot op de begane grond in mijn woning vervangen door een hangend toilet. De aansluitingen moeten aangepast worden en er zal ook wat tegelwerk voor de afwerking plaats moeten vinden. Verder heb ik op zolder reeds een hangend toilet. Ik wil daar een aansluiting voor een wasmachine laten maken. De afvoer en waterleiding kunnen worden aangesloten op die van de inbouwunit en de aanwezige afvoer. Het tegelwerk moet weer worden afgewerkt. Ik zal voor beide klussen de tegels zelf aanleveren. Ik laat de toiletruimte hier graag even beoordelen en bekijken wat de maatvoering voor de nieuwe materialen moet zijn. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Toiletruimte vernieuwen

Graag zouden we een voorstel willen om of: a) het toilet opnieuw vlak te stucen voor het nieuwe tegelwerk. b) het nieuwe toilet te installeren en het tegelwerk te plaatsen. Beide klussen in een voorstel. Uiteraard heeft onze voorkeur voorstel c) en zal moeten worden uitgevoerd ergens tussen 17 mei en 28 mei, welke dag maakt niet uit. Huidige toilet wordt door ons zelf verwijderd en er is reeds een nieuw toilet plus tegelwerk besteld. 3D tekening met wandmaten in de bijlage, hoogte is ongeveer 2.4 meter.

Klussen in de toiletruimte laten uitvoeren

Vernieuwen van de toiletruimte: Wanden en vloer betegelen. Duoblok en fontein plaatsen. Oude tegels verwijderen. Op de wand achter het duoblok een gipsplaat plaatsen en betegelen. Oude kraan boven fontein vervangen door nieuwe. De materialen, behalve het kleinmateriaal koop ik zelf.

Klussen in de badkamer, toiletruimte en keuken

Onze schoondochter verhuist op 23 maart naar een appartement. Er moeten daar nog enkele werkzaamheden worden verzorgd. Het gaat om het plaatsen van extra stopcontacten voor de nieuwe keuken, het vervangen van een staand toilet door een inbouwtoilet en werk in de badkamer. Daar moet een badkamermeubel, een douchewand en een nieuwe radiator worden geplaatst. De oude radiator is al verwijderd. We laten dit bij voorkeur vanaf 20 maart verzorgen. Bedrijven die dan tijd hebben, nodigen wij graag uit om hiervoor een offerte te verzorgen. Alle materialen zullen dan aanwezig zijn, met uitzondering van kleine aansluitmaterialen.

Verschillende klussen in de badkamer

Badkamer: verwijderen van oude kastjes, ophangen van nieuwe kastjes, aansluiten kraan en sifon. Vervangen van een fonteinkraan in WC en een kraantje (hoofdkraan) vervangen in kruipruimte. De kastjes en de kraan voor de toiletruimte hebben we, de sifon en het kraantje voor in de kruipruimte hebben we nog niet.

Toiletruimte laten renoveren en keukenvloer betegelen

Wij hebben een toiletruimte van ongeveer 140 x 95 cm, die wij graag laten renoveren. De ruimte is nu tot halve hoogte betegeld, maar we willen dit graag tot aan het plafond. Verder is er nu een staand toilet en we willen graag een hangend toilet. Ook het bestaande fonteintje willen we vervangen. We willen boven de inbouwunit graag een plateau waar wat op gezet kan worden. Er moet even bekeken worden of er over het bestaande tegelwerk heen betegeld kan worden. We hebben al sanitair en tegels naar onze smaak uitgezocht bij Gamma. Mogelijk willen we aansluitend aan deze klus ook nieuwe vloertegels laten leggen in de bijkeuken. We maken graag een afspraak en ontvangen voor beide klussen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius