Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse klussen in de toiletruimte en badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse klussen in de toiletruimte en badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse klussen in de toiletruimte en badkamer

Diverse klussen in de toiletruimte en badkamer

We hebben vorige week de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. We willen daar een nieuw toilet en fonteintje laten plaatsen in de toiletruimte. Ook willen we een badkuip in de badkamer. We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te laten bekijken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.

Toilet vervangen en aansluitingen voor de wasmachine maken

Ik wil de staande toiletpot op de begane grond in mijn woning vervangen door een hangend toilet. De aansluitingen moeten aangepast worden en er zal ook wat tegelwerk voor de afwerking plaats moeten vinden. Verder heb ik op zolder reeds een hangend toilet. Ik wil daar een aansluiting voor een wasmachine laten maken. De afvoer en waterleiding kunnen worden aangesloten op die van de inbouwunit en de aanwezige afvoer. Het tegelwerk moet weer worden afgewerkt. Ik zal voor beide klussen de tegels zelf aanleveren. Ik laat de toiletruimte hier graag even beoordelen en bekijken wat de maatvoering voor de nieuwe materialen moet zijn. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Toiletruimte vernieuwen

Graag zouden we een voorstel willen om of: a) het toilet opnieuw vlak te stucen voor het nieuwe tegelwerk. b) het nieuwe toilet te installeren en het tegelwerk te plaatsen. Beide klussen in een voorstel. Uiteraard heeft onze voorkeur voorstel c) en zal moeten worden uitgevoerd ergens tussen 17 mei en 28 mei, welke dag maakt niet uit. Huidige toilet wordt door ons zelf verwijderd en er is reeds een nieuw toilet plus tegelwerk besteld. 3D tekening met wandmaten in de bijlage, hoogte is ongeveer 2.4 meter.

Klussen in de toiletruimte laten uitvoeren

Vernieuwen van de toiletruimte: Wanden en vloer betegelen. Duoblok en fontein plaatsen. Oude tegels verwijderen. Op de wand achter het duoblok een gipsplaat plaatsen en betegelen. Oude kraan boven fontein vervangen door nieuwe. De materialen, behalve het kleinmateriaal koop ik zelf.

Klussen in de badkamer, toiletruimte en keuken

Onze schoondochter verhuist op 23 maart naar een appartement. Er moeten daar nog enkele werkzaamheden worden verzorgd. Het gaat om het plaatsen van extra stopcontacten voor de nieuwe keuken, het vervangen van een staand toilet door een inbouwtoilet en werk in de badkamer. Daar moet een badkamermeubel, een douchewand en een nieuwe radiator worden geplaatst. De oude radiator is al verwijderd. We laten dit bij voorkeur vanaf 20 maart verzorgen. Bedrijven die dan tijd hebben, nodigen wij graag uit om hiervoor een offerte te verzorgen. Alle materialen zullen dan aanwezig zijn, met uitzondering van kleine aansluitmaterialen.

Verschillende klussen in de badkamer

Badkamer: verwijderen van oude kastjes, ophangen van nieuwe kastjes, aansluiten kraan en sifon. Vervangen van een fonteinkraan in WC en een kraantje (hoofdkraan) vervangen in kruipruimte. De kastjes en de kraan voor de toiletruimte hebben we, de sifon en het kraantje voor in de kruipruimte hebben we nog niet.

Toiletruimte laten renoveren en keukenvloer betegelen

Wij hebben een toiletruimte van ongeveer 140 x 95 cm, die wij graag laten renoveren. De ruimte is nu tot halve hoogte betegeld, maar we willen dit graag tot aan het plafond. Verder is er nu een staand toilet en we willen graag een hangend toilet. Ook het bestaande fonteintje willen we vervangen. We willen boven de inbouwunit graag een plateau waar wat op gezet kan worden. Er moet even bekeken worden of er over het bestaande tegelwerk heen betegeld kan worden. We hebben al sanitair en tegels naar onze smaak uitgezocht bij Gamma. Mogelijk willen we aansluitend aan deze klus ook nieuwe vloertegels laten leggen in de bijkeuken. We maken graag een afspraak en ontvangen voor beide klussen graag uw offerte.

Douchecabine installeren en toiletruimte betegelen

In onze badkamer staat een douchecabine met geïntegreerde douchebak, die door de vorige bewoners niet volledig waterdicht is geplaatst. De cabine moet volledig verwijderd worden, zodat de afvoer gecorrigeerd kan worden. Ook moet er daar nieuw tegelwerk geplaatst worden. Daarna moet de douchecabine weer geplaatst worden en goed worden afgekit. Verder willen we onze toiletruimte een opfrisbeurt laten geven. Het bestaande tegelwerk moet eruit en nieuwe tegels moeten geplaatst worden. Het sanitair kan gehandhaafd blijven. Dit zijn klussen die ik hier graag even bespreek. Ik ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave.

Toiletrenovatie en -reparatie

Wij willen graag 2 klussen laten uitvoeren. Allereerst willen wij onze toiletruimte laten renoveren. Het oude toilet moet eruit en het leidingwerk en de afvoer moeten worden aangepast voor een hangend toilet en fonteintje. Daarna moet er een nieuw toilet geïnstalleerd worden met een inbouwunit en een fonteintje met kraan. Verder willen we een grijze SpaPanel achterwand en witte SpaPanel zijwanden, 255 cm hoog laten plaatsen. De tweede klus betreft de reparatie of vervanging van de drukknop van ons toilet in de badkamer. Daar willen we ook de toiletbril laten vervangen. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte met aparte posten voor de materialen.