Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kitrand in de douche vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kitrand in de douche vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kitrand in de douche vervangen

Kitrand in de douche vervangen

Oude kitrand vloer badkamer eruit, nieuwe kitrand erin! 6m rondom!

Tegelvloer deels opnieuw voegen

Verwijderen van bestaande douchecabine , bestaande uit twee glazen wanden. Plaatsen van douche cabine 90 / 90 in overleg met monteur en een gedeelte vd vloer opnieuw voegen. Het gaat om een kleine badkamer in appartement. 1 x deur wand kitrand opnieuw voegen > 90 x 80 cm > voegen liggen er een

Klussen in de badkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren in de badkamer, namelijk: vervangen van het huidige douchesysteem door een regendouche en handdouche systeem op de bestaande aansluiting. Vervangen van de kitrand rondom de douche. Vervangen van de strips onder aan 2 douche deuren. En repareren van een lekkende kraan wastafel (waarschijnlijk het leertje). Aanschaf van de kraan en strips, graag in overleg met de vakman.

Lekkage bij kitrand verhelpen

Ik heb last van lekkage. Ik denk dat het gaat om de kitranden van de douche. Ik wil er graag even een expert naar laten kijken.

Lekkage bij de douchebak

Ik heb in mijn badkamer een douchebak dat 15 cm hoog boven de badkamervloer is geplaatst. Op de douchebak staat een douchewand. Als ik douche komt er soms water op de badkamervloer terecht en ik denk dat het mogelijk aan de kitrand ligt of dat er een probleem is onder de douchebak bij de aansluiting op de afvoer. Ik laat graag vaststellen wat de oorzaak is en deze verhelpen.

Onderhoud in de badkamer

Ik wil enkele onderhoudsklussen in mijn badkamer laten verzorgen. Er moet bij het bad 1 tegeltje en bij de douche moeten 2 tegeltjes worden vervangen. Verder wil ik de kitrand langs de douchebak in mijn douchecabine laten vervangen, omdat ik lekkage heb. Bij het bad moet de kitrand ook worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer betegelen en installeren

We willen een kamer in onze woning om laten bouwen tot badkamer. We hebben de kamer al helemaal leeggemaakt en materialen ingekocht. Er is al leidingwerk aanwezig voor de wastafel en de douche. Wel moet dit gecontroleerd worden en is er een elektra-aansluiting nodig. Er is een loze leiding aanwezig richting de meterkast. Er moet een muurtje worden gemetseld, waar de wasmachine en droger naast moeten komen. De afvoer moet daarbij ongeveer 1 meter worden verplaatst. Er is in de kamer een betonnen vloer met vloerverwarming. We willen de wanden laten betegelen tot ongeveer 220 cm hoog of wat qua hele tegelmaat het beste uitkomt. Ook de vloer moet betegeld worden en waterdicht worden voorzien van een kitrand. We hebben voor zowel de wanden als vloer tegels van 60 x 30 cm gekocht. Er moet een wastafelmeubel, badkamerkast en douchekop met slang en stang worden geplaatst. De badkamer is geen rechthoek maar heeft een schuine zijde. We laten de ruimte graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Het is onze wens om deze klus op korte termijn te laten uitvoeren.

Kit- en voegwerk bijwerken in de douche

In onze douchekamer is er een lekkage geweest door een gat in de kit tussen de tegels en douchebak. We willen het kitrand en het voegwerk laten bijwerken.

Opnieuw kitten van de douche

De kitrand van onze douche is niet goed meer en willen we graag weer netjes hebben. Het gaat dus om het vervangen van de kitrand in het douche gedeelte.

Kit- en voegwerk in de douche herstellen

In de douche moet er een nieuwe kitrand worden aangebracht en enkele voegen moeten hersteld worden.