Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kinderkamer naar badkamer ombouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kinderkamer naar badkamer ombouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kinderkamer naar badkamer ombouwen

Het gaat om het maken van een badkamer ...

Het gaat om het maken van een badkamer in een woning uit 1913 op de 4e etage in de Indische buurt in Amsterdam. Deel van de badkamer is al gemaakt. Het gaat ook om de ruimte eromheen (kledingkast en wasruimte) Vrijwel al het materiaal is al in huis maar de tegels en buizen nog niet. Er is nog geen warmwaterinstallatie maar wel een goede plek voor een geiser. We verwachten 1 maart een kind. Het afmaken van de badkamer is onderdeel van een "dominosituatie" waar aan het eind de nieuwe kinderkamer staat. e.e.a. moet dus voor de kerst zijn gerealiseerd. Afvoer en aanvoer van gas, water en elektra zijn aanwezig.

Er komt een nieuwe badkamer waar nu ...

Er komt een nieuwe badkamer waar nu toilet en berging zijn. De oude badkamer wordt kinderkamer met een nieuwe deur naar de tuin. 1) Badkamer maken (ca. 2.4x 2.2m) verkleinen leidingenkoker (wandje van 1 br x 3.4h verpl.) afbreken scheidingmuurtje toilet/berging (2.5 brx3.4h) nieuw muurtje verkleinde berging/nieuw badkamer (1 br x 3.4h) toilet verpl. (aansluitingen aanwezig) 2 wastafels douche cel (aansluitingen aanwezig) nieuwe radiotor (cv+ leidingen nabij) nieuw stopcontact bedrading lichtpunten wijzigen 2) Kinderkamer (ex-badk.) stuk buitenmuur uitzagen (onder bestaand raam) radiotor verhangen wastafel+douche cel verwijderen wandtegels verwijderen stucen 2 stopcontacten 3) Berging Verhangen luchtafvoer inst. verpl. aansluitingen wasmachine verpl. lichtpunt