Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamer ombouwen tot badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kamer ombouwen tot badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kamer ombouwen tot badkamer

Kamer ombouwen tot badkamer

Ik wil een slaapkamer ombouwen tot badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamer is 248 x 206 en heeft een wand oppervlak van 22 m2. In bijlage een idee wat het zou moeten worden. Graag een offerte voor de arbeid.

Kamer ombouwen tot badkamer

De badkamer komt in een kamer van ongeveer 300 x 217 cm. Ik wil in de badkamer een douche -wc- wasbak-met meubel. Is ter vervanging van de douche beneden. Deze ombouwen tot wasmachine ruimte. Boven badkamer. Advies voor materiaal. Wasruimte. Huis 1917. Realisatie bij voorkeur in september 2017 Binnen kijken is lastig (27 augustus).

Nieuwe en extra badkamer bouwen

Wij willen een badkamer bouwen op 2e verdieping van 2 x 2 meter. Één grote kamer (5.6 x 3 meter) ombouwen naar 2 kinderkamers middels een muur. Een apart toilet renoveren. Een thermoskraan laten plaatsen en de vloerbedekking op de trap is oud en moet vervangen worden.

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Van kamer van ongeveer 4 m2 ombouwen naar badkamer. Sanitair plaatsen stucken tegelen Complete badkamer verlichting e. D. Sanitair en tegels al aanwezig , gekocht.

Nieuwe badkamer plaatsen in een andere kamer

Ik wil graag een slaapkamer tot badkamer ombouwen. Afmetingen ongeveer 265x272 en 240 hoog (min een kozijn van 186x140). Er moet een muurtje komen, een douche, een inbouwtoilet, een badmeubel, een kast, een verwarming. We hebben voor op de vloer 60x60 tegels en op de muur 30x60. Daarnaast willen we ook nog ons toilet op de begane grond in dezelfde stijl verbouwen, met inbouwtoilet en fontijn + kastje. Tevens moeten de leidingen en afvoer worden aangelegd. (Onder de toekomstige badkamer zit een wc). Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor het aanleggen van een badkamer, 1e verdieping. Ruimte met deur, raam, gladde betonnen vloer en wanden. De afmetingen van de kamer zijn ongeveer 411 x 220 x 250 cm. Er zal nieuw leidingwerk, vanaf de CV-ketel op zolder, aangelegd moeten worden. Er zullen gaten geboord moeten worden om het leidingwerk door het plafond in de kamer uit te laten komen, evenals het creëren van een nieuwe standleiding. Er zullen bepaalde leidingen ingefreesd moeten worden, als ook dat de vloer omhoog zal moeten. Tussen het hangend toilet en de inloopdouche zal een muur gemaakt moeten worden, het liefst met enkele vakken. Het merendeel van de badkamer zal betegeld moeten worden. Eén muur moet wit gestuukt worden. De tegels, vrijstaand bad, kraan, waskommen, inbouwkranen, verwarming, glazen douchewand, inbouwdouche en douchegoot hebben we al in huis of worden binnenkort bezorgd. De indeling van de badkamer is bekend.

Slaapkamer tot badkamer ombouwen

Ik wil graag een doucheruimte met toilet laten maken van een slaapkamer. De afmeting van de kamer is 2.90 x 2.40 meter. Wij willen graag een inloopdouche en een toilet. Er is nog geen leidingwerk in de kamer aanwezig en het betreft een kamer op de bovenverdieping.

Badkamer verbouwen en vergroten

Ik wil een inschatting maken van de kosten van het maken van een badkamer in een huis waarop ik misschien een bod ga uitbrengen. Er is nu een hele kleine badkamer met een douche en een wastafel op de eerste verdieping. Ik zou de kleinste slaapkamer op deze verdieping willen ombouwen tot badkamer met een inloopdouche en een wastafel. De kamer is 210 x 240 cm. In het huidige badkamertje, dat is gelegen boven de wc op de begane grond, zou ik een toilet willen plaatsen plus een klein wastafeltje. Deze ruimte is 100 x 170 cm. Er is een houten vloer.

Kleine slaapkamer ombouwen tot badkamer

Ik wil van een kleine slaapkamer op de 1e verdieping in mijn woning een badkamer laten maken. De huidige badkamer zit tussen twee slaapkamers in en is erg klein. Er zijn een klein bad, een wastafel en kranen die ik wil laten hergebruiken. Er moet ook een toilet worden geplaatst, want dat heb ik nu niet op deze verdieping. De slaapkamer heeft een betonvloer. Ik weet de oppervlakte van de kamer niet precies. Ik nodig bedrijven graag uit voor een gesprek om mijn wensen te bespreken en alles in te meten. Ik wil materialen in een budgetklasse.

Ruimte in de woning ombouwen tot badkamer

Ik wil graag een ruimte in de woning ombouwen tot badkamer. De kamer is 2.48 bij 2.29 meter. Er zitten nog geen leidingen dan wel afvoeren, wel zit deze ruimte boven het toilet op de begane grond. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Verder dient er een ligbad, toilet, inloopdouche en wastafel geplaatst te worden.