Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installeren van complete badkamer en toilet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installeren van complete badkamer en toilet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installeren van complete badkamer en toilet

Installeren van complete badkamer en toilet

Het installeren van een complete badkamer en het installeren van een compleet toilet

Spoedklus: badkamer vernieuwen

Met spoed moet mijn badkamer vernieuwd worden ik zoek iemand die alles heeft aan complete badkamers plus voor puin wegruimen +installeren

Complete badkamer installeren en tegelen

3 bij 2 meter badkamer een bad plaatsen douche tegelen wc en badmeubel

Whirlpoolbad installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een Whirlpool van 180 x 80 cm. De Whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voor gemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Whirlpool installeren en badkamer uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een whirlpool 180 x 80. De whirlpool wordt aansluitingsklaar geleverd inclusief afvoer en overloop en het complete systeem is al voorgemonteerd. Het betreft een dichte whirlpool, wat je dus verder niet hoeft te betegelen. Alleen plaatsen, stopcontact aanleggen en de waterleidingen opzetten en afkitten. Verder moet mijn badkamer 110 cm bij 80 cm uitgebreid worden en betegelen. En de waterleiding naar de douchegedeelte getrokken worden, de douchesysteem monteren en douchewand plaatsen. Verder: twee closetten vervangen. Graag een gedetailleerde offerte sturen.

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Douchecabine in de badkamer plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten installeren in mijn badkamer. Graag zou ik willen weten hoeveel dat kost? Ook zou ik graag willen weten hoeveel een complete badkamer makeover kost inclusief oude tegels en spullen verwijderen en nieuwe tegels, badkuip, douchecabine en wastafel plaatsen. Ik hoor graag van u.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten installeren in mijn badkamer. Graag zou ik willen weten hoeveel dat kost? Ook zou ik graag willen weten hoeveel een complete badkamer renoveren kost inclusief oude tegels en spullen verwijderen en nieuwe tegels, badkuip, douchecabine en wastafel plaatsen. Badkamer is 1,62 x 2.32 meter.

Nieuwe badkamer installeren

Wij willen een complete renovatie van de badkamer, het zijn 3,15 lang, 2,15 breed en 2,15 hoog. Oude badkamer verwijderen inclusief betegeling en dergelijke. Daarna plaatsen van meubels en sanitair en tegels. Wij leveren alle badkamer meubels en sanitair en tegels. Dus we hebben alleen de arbeid en materialen nodig voor het renovatiewerk.

Complete badkamer installeren

Het betreft een nieuwbouw casco opgeleverd badkamer van 1.82 meter breed en 4.50 meter lang. Tegels 30 x 90 cm wand hoogglans wit. 60 x 60 cm vloertegels betonlook. Opdracht is: -Bovengenoemd tegels plaatsen; -Ligbad plaatsen; -Badmeubel plaatsen; -Inbouw regendouche in plafond maken; -Inbouw badmengkraan plaatsen; -Muur van 1 meter bij 2 meter ten behoeve van afscheiding bad met nis erin -inbouw toilet met nis erin -verlaagd plafond met 6 spotjes, stopcontact op plafond al aanwezig -storten van beton voor vloer -wellicht stucen wanden indien nodig? -betegeld zit gedeelte bij de douche PS: Alle bovengenoemde materialen zijn voor mij enkel plafond verlagen met spotjes leidingwerk, storten vloer, misschien materiaal stucwerk, opbouw muur tbv afscheiding douche, 4 nisjes van 2 maal 30x30 en 2 maal 30x60 en materiaal zitgedeelte bij de douche.