Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatiewerk en tegelwerk in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Sanitair-en leidingwerk in een bedrijfsunit

Wij willen in week 31 graag installatiewerk laten verzorgen in een bedrijfsunit. Wij willen een Geberit (cp100) inbouwunit laten monteren met een toilet en een fonteintje. De basisaansluitingen zijn al in de toiletruimte aanwezig. We hebben de inbouwunit, het toilet en fonteintje al gekocht. De overige materialen moeten door de vakman worden geleverd. Verder willen we in de keuken ook het leidingwerk laten voorbereiden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. De toiletruimte heeft overigens 1e prioriteit. Er moet daar ook wat tegelwerk worden geplaatst. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Renovatie van een badkamer

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 20 maart de sleutel. Er is daar een badkamer van 216 x 225 cm die wij willen renoveren en vergroten. Wij zullen zelf de oude badkamer verwijderen. Daarbij wordt ook een muur verwijderd. We willen de badkamer met 50 cm laten vergroten en daarvoor moet er een nieuwe muur van 220 cm breed worden geplaatst. Ook de vloer moet worden aangestort of geheel opnieuw worden gestort. In overleg met de vakman kunnen we bepalen of het oude tegelwerk kan blijven zitten. Wij hebben inmiddels tegels en sanitair gekocht, lijm en aansluitmiddelen kunnen door de vakman worden geleverd. Er is nu een bad/douche en we willen een aparte douche en bad in de vernieuwde badkamer. We kunnen vanaf 20 maart de ruimte met u bekijken en ontvangen dan graag uw advies en uw offerte. We zijn op zoek naar bedrijven die de totale klus kunnen uitvoeren, inclusief installatiewerk en elektra, zodat we daarvoor geen andere partijen hoeven te zoeken. Bij voorkeur laten we de klus voor half april afronden.

Badkamer betegelen en sanitair bevestigen

Wij willen in september 2017 onze badkamer laten renoveren. Ik zal zelf het bad verwijderen en een stukje tegelwerk achter het bad. Verder kan er vermoedelijk over de bestaande tegels heen betegeld worden. De vloer is 220 x 207 cm en daar willen we houtnerftegels op van 22,5 x 60 cm. Die tegels willen we ook tegen de achterwand van de inloopdouche en de achterwand van het hangend toilet. Op de wanden van 247 cm hoog en 875 cm breed willen we tegels van 30 x 60 cm. Rondom komt ook een strook van 875 x 65 cm met tegels van 15 x 15 cm. Er moet voor het creëren van een inloopdouche misschien een wandje worden gemaakt. Ons huidige staande toilet willen we vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moeten de aansluitingen worden aangepast. Er moet ook een extra stopcontact worden geplaatst. Divers sanitair en kranen moeten afgemonteerd worden. We nodigen bedrijven graag uit om de ruimte te beoordelen en onze wensen met ons te bespreken. We staan open voor uw advies. De materialen zullen wij zelf aanschaffen, behalve de noodzakelijke aansluitmaterialen voor het installatiewerk. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Tegelwerk en installatiewerk in de badkamer

In de badkamer dienen er 2 wanden betegeld te worden. De oppervlakte hiervan is ongeveer 12 m2. Daarnaast moet er een onderkast en een kolomkast in de badkamer bevestigd worden aan de wand.

Tegel- en installatiewerk in de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten tegelen, een nieuwe douchecabine laten plaatsen (zonder bak) en ook nieuwe badkamer meubels plaatsen. Specifieke informatie: de vloer en wanden betegelen, de wanden zijn nu tot halverwege betegeld, nieuwe tegels tot aan het plafond aanbrengen. Hiervoor moeten oude tegels verwijderd worden, ook de douchecabine verwijderen. Een nieuwe douchecabine plaatsen. Het toilet kan behouden worden, dit is een staande pot. Wel een nieuwe wasbak met bijpassend meubel plaatsen. De badkamer ruimte is ongeveer 5 vierkante meter. Vervolgens graag op de begane grond de toiletruimte vernieuwen. Dit betreft nieuwe tegelwerk en een nieuwe wasbak, de toiletpot is nog in orde.

Tegelwerk en installatiewerk in de toilet

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren, hierbij te denken aan het volgende: - Tegelen (vloer + wand) over het huidige tegelwerk met tegels die ik in overleg wil laten leveren. - Toiletpot vervangen, deze is beschadigd aan de binnenkant. - Wastafel opnieuw plaatsen. Er zijn foto's beschikbaar.

Tegel- en installatiewerk in huis

Tegel- en installatiewerk in huis: 1. Tegelwerk badkamer, er is sprake van lekkage. De lekkage is nog niet verholpen en ook niet duidelijk waar het vandaan komt. Misschien moeten er een aantal of alle tegels af. Of kan er alleen opnieuw gekit worden? In ieder geval de oorzaak vinden en oplossing/ 2. Afvoer van het toilet beneden lekt, er ligt soms wat water op de vloer. 3. Vervanging van een radiator, de aansluiting moet iets verlegd worden. Radiator is in huis.

Tegel- en installatiewerk in de badkamer, wc, gang en keuken

Keukenvloer 10 m2, gang 5 m2, wc vloer 2 m2 + wand 12 m2, badkamer vloer 8 m2 wand 30 m2, dat is het tegelwerk. Op de wand tegel op tegel zetten. In de badkamer moeten er een bad en wc vervangen worden, het oude sanitair haal ik er zelf uit. Muurtje metselen voor douchewand. Douche deur moet geplaatst worden. De wastafel moet verplaatst worden naar de andere wand. In de wc beneden moet ook een nieuw reservoir geplaatst worden. Graag in uw offerte een splitsing van verschillende werkzaamheden en arbeid. Tekeningen kan ik mailen. Afspreken in overleg met de huidige bewoners.

Installatiewerk in de badkamer

- badkamer wand inloopdouche; - douche toilet duoblok ao (optioneel); - badkamermeubelen (wastafel) (optioneel). Materialen al aangeschaft. Gaat enkel om het installeren, geen tegelwerk!