Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatiewerk in de badkamer en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatiewerk in de badkamer en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatiewerk in de badkamer en keuken

Badkamer afmaken met tegel- en installatiewerk

De badkamer en douche moet betegeld worden en een nieuwe thermostaat douche installeren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 3 m2. Waarvan de vloeren en wand betegeld moeten worden (de wand moet ook nog glad gemaakt worden). Alle materialen zijn aanwezig.

Installatiewerk in de badkamer en keuken

Ik wil een aantal klussen in de keuken en badkamer realiseren: - aansluiting vaatwasser realiseren - leidingen weg werken in de keuken - verwijderen oude keuken - keukenvloer betegelen - oude badkamer uit slopen en gereed maken voor plaatsing van een nieuwe (beoordelen of oude vloer er echt uit moet voor plaatsing nieuwe) - aansluiting wasmachine vanuit badkamer door de andere kant van de wand uit laten komen in de slaapkamer voor meer ruimte in de badkamer - leidingen in de badkamer weg werken - plaatsen nieuwe badkamer - wand plaatsen van betonblokken van 4,20 meter in de slaapkamer waar al eerder een wand heeft gestaan. De leidingen die weggewerkt moeten worden zijn er wel veel. De waterleiding loopt recht omhoog in de keuken.

Badkamer vernieuwen

Sloopwerk wordt door mijzelf gedaan. Hulp wordt gevraagd bij aanhelen van de wanden (circa. 16,5 m2), aquastuc aanbrengen (16,6 m2), wandtegels (zelf aangekocht) plaatsen (5,5 m2), vloertegels (zelf aangekocht) leggen over de bestaande vloer (6 m2), tegelplint plaatsen (6 meter), installatiewerk (doucheput plaatsen, kranen afdoppen, controle zichtbare leidingwerk, aansluiten/plaatsen hangend toilet, plaatsen radiator op bestaande leidingen, plaatsen Itho Daalderop 325 m3 met draadloze afstandsbediening.

Divers installatiewerk in de badkamer

Het verwijderen van een wastafel en het plaatsen van een wastafelmeubel met spiegelkast en kraan. Het plaatsen van een kolomkast. Het plaatsen van een wc op de badkamer. (Aansluiting aanwezig). Het vervangen van de huidige douche voor een thermostaat regendouche, het vervangen van de wc beneden voor een moderner exemplaar, het ophangen van een wastafelmeubel met spiegelkast in de slaapkamer zonder watersansluiting.

Divers installatiewerk in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen. Het gaat om de volgende zaken: - plaatsen van een douchescherm - plaatsen van een badkamermeubel en spiegelkast (voorgemonteerd) - plaatsen van een IKEA wandplank (verborgen ophangsysteem) Alle materialen zullen wij vooraf aanschaffen, er zijn mogelijk nog wel wat kleinmaterialen en kit nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Installatiewerk aan badkamer en toilet

Voor een nieuwbouw woning ben ik op zoek naar een loodgieter die het aansluitwerk kan regelen. Het gaat om een toilet en fontein in de toiletruimte. Verder voor de badkamer, een douche, drainage, dubbele wastafel en een toilet. Wat gaat dat bij u kosten?

Renovatie van een badkamer

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 20 maart de sleutel. Er is daar een badkamer van 216 x 225 cm die wij willen renoveren en vergroten. Wij zullen zelf de oude badkamer verwijderen. Daarbij wordt ook een muur verwijderd. We willen de badkamer met 50 cm laten vergroten en daarvoor moet er een nieuwe muur van 220 cm breed worden geplaatst. Ook de vloer moet worden aangestort of geheel opnieuw worden gestort. In overleg met de vakman kunnen we bepalen of het oude tegelwerk kan blijven zitten. Wij hebben inmiddels tegels en sanitair gekocht, lijm en aansluitmiddelen kunnen door de vakman worden geleverd. Er is nu een bad/douche en we willen een aparte douche en bad in de vernieuwde badkamer. We kunnen vanaf 20 maart de ruimte met u bekijken en ontvangen dan graag uw advies en uw offerte. We zijn op zoek naar bedrijven die de totale klus kunnen uitvoeren, inclusief installatiewerk en elektra, zodat we daarvoor geen andere partijen hoeven te zoeken. Bij voorkeur laten we de klus voor half april afronden.

Badkamer betegelen en sanitair bevestigen

Wij willen in september 2017 onze badkamer laten renoveren. Ik zal zelf het bad verwijderen en een stukje tegelwerk achter het bad. Verder kan er vermoedelijk over de bestaande tegels heen betegeld worden. De vloer is 220 x 207 cm en daar willen we houtnerftegels op van 22,5 x 60 cm. Die tegels willen we ook tegen de achterwand van de inloopdouche en de achterwand van het hangend toilet. Op de wanden van 247 cm hoog en 875 cm breed willen we tegels van 30 x 60 cm. Rondom komt ook een strook van 875 x 65 cm met tegels van 15 x 15 cm. Er moet voor het creëren van een inloopdouche misschien een wandje worden gemaakt. Ons huidige staande toilet willen we vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moeten de aansluitingen worden aangepast. Er moet ook een extra stopcontact worden geplaatst. Divers sanitair en kranen moeten afgemonteerd worden. We nodigen bedrijven graag uit om de ruimte te beoordelen en onze wensen met ons te bespreken. We staan open voor uw advies. De materialen zullen wij zelf aanschaffen, behalve de noodzakelijke aansluitmaterialen voor het installatiewerk. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Installatiewerk in de badkamer

Plaatsen van een douchecabine, douchebak-tegels en een kraan voor in de douche.

Partners

Partners van Casius