Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatie van een stoomcabine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatie van een stoomcabine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatie van een stoomcabine

Installatie van een stoomcabine

Ik heb een stoomcabine op een douchebak aangeschaft van 80 cm bij 120 cm en 2.20 meter hoog. De oude cabine zal ik zelf verwijderen waardoor de vakman gelijk kan starten. De cabine staat inclusief beschrijving klaar voor monteren.

Stoomcabine met spoed installeren

Als het goed is wordt op 8 november mijn nieuwe stoomcabine (Mocoori forte) geleverd, ter vervanging van mijn huidige 13-jarige Teuco. In verband met een longaandoening van mijn man is snelle installatie een groot goed; graag al bijv. 10 of 11 november. Het nieuwe exemplaar heeft precies dezelfde afmeting. Aansluitpunten electriciteit, water en afvoer op ongeveer dezelfde plaats. Het is een bouwpakket, er komt geen kit aan te pas. De oude Teuco is gemakkelijk uit elkaar te halen en hoeft niet via trappen lopen te worden verwijderd, want naast de badkamer kan een en ander zo in de voortuin worden gekieperd. Ik heb een eigen oprit, dus geen parkeerprobleem. Welke installateur, aangesloten bij een branchevereniging, heeft op korte termijn tijd, (mede om medische redenen) en wat gaat alles ongeveer kosten? Graag uw reactie, als het kan vandaag.

Badkamer op zolder laten maken

We willen graag een badkamer op zolder. Er moet nog een wandje met een deur in worden geplaatst, ongeveer 2.5 meter en een raampje, en een douche met stoomcabine (met scheve wand, dus maatwerk), wc en wastafel. Het gaat om timmerwerkzaamheden, aanleg van de leidingen en installatie. De ketel bevindt zich ook op de zolder.

Sharon stoomcabine installeren

Ik ben op zoek naar een installateur die mij kan helpen met de installatie van mijn Sharon stoomcabine. Deze heeft een afmeting van 90 x 90 cm. Er is al een stroomvoorziening aanwezig.

Installatie van een stoomcabine

Ik ga een nieuwe stoomcabine kopen en wil deze graag laten plaatsen.

Nieuwe stoom-/douchecabine installeren

Installatie van een nieuwe stoomcabine. De oude stoomcabine is al verwijderd en de nieuwe stoomcabine is al in ons bezit.

Stoomdouchecabine vervangen

Ik wil een oude halfronde stoomcabine (950 x 950 x 2200 mm) vervangen door een nieuwe (formaat 900 x 900 x 2150 mm, wordt geleverd). Inclusief oude cabine verwijderen/meenemen. Aansluitingen zouden er moeten liggen. De badkamer is op 1e verdieping. Daarnaast ook graag een spiegelkast ophangen (incl. Verlichting, aansluiting aanwezig en oude verwijderen). De afmeting is 80 x 96 x 14 cm. Installatie graag na 29 december.

Installatie van een stoomcabine met bad

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de installatie en montage van een stoomcabine met bad. U kunt contact met ons op nemen via het volgend telefoonnummerHopende spoedig een respons van u te mogen ontvangen.

Ligbad of stoomcabine plaatsen

Betreft een nieuwe badkamer waar ik in een ligbad OF een stoomcabine wil laten plaatsen. Wat het wordt is afhankelijk van de kosten. Cabine of bad ga ik dan zelf aanschaffen en ik zoek een vakman voor de installatie. Graag advies en offerte.

Badkamer installeren

Badkamer installeren. Gaat om volledige installatie en tegelwerk. Er moet geplaatst worden een inbouw stoomcabine, luxe whirlpool, toilet en meubel met kast (enkele kraan). Afmeting van de badkamer is 3 bij 3,5 meter. Vloer tegelen en wand betegelen. Deels ook mozaïek. Leidingen zullen verlegd/aangelegd moeten worden. Ruimte is nu kaal. Materialen van hoge kwaliteit en klant heeft voorkeur voor hoge afwerkingsgraad. Er zal ter plaatse een vakman moeten kijken naar de te verrichten werkzaamheden en zal hier een offerte op maat voor moeten bieden.