Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opnieuw inrichten badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opnieuw inrichten badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opnieuw inrichten badkamer

Een casco badkamer en toilet inrichten

IK zoek een specialist die onze badkamer en toilet kan renoveren. Onze badkamer (8m2) en toilet (1,35m2) worden casco opgeleverd (nieuwbouwwoning). Er dienen leidingen verlegd te worden en vloerverwarming moet worden aangesloten. Daarnaast dienen er een aantal wandjes geplaatst te worden en er worden tegels toegepast. Sanitaire dient allemaal aangesloten te worden. Ik bespreek graag met de vakman wie het materiaal regelt.

Opnieuw inrichten badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 3.3 m x 2 m. Het huidige bad moet er uitgesloopt worden en in de plaats daarvan moet een inloopdouche geplaatst worden op de plaats waar het bad stond. Verder willen wij het oude badkamermeubel vervangen door een nieuw meubel. Er hoeven geen leidingen verplaatst te worden. Bijgevoegd een plattegrond, foto's zoals de badkamer nu is en een 3d foto hoe wij hem graag zouden willen.

Badkamer opnieuw inrichten

Badkamer: - Tegels zetten (vloer + wand) - LxBxH = 2.78 x 2.20 x 2.50 meter - Badkamer meubel plaatsen en aansluiten - Douche cabine + douchekraan monteren - Aantal leidingen omleggen. Het sloopwerk hoeft niet. Het zetten het liefst in week 1 of 2 van 2019.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik wil de complete badkamer laten slopen en opnieuw inrichten. De afmeting van de badkamer is 2 bij 2,70 meter. In de badkamer moet komen douche, douchecabine, toilet, badmeubel. Wanden (25 m2) en vloer (5 m2) betegelen met 30 bij 60 cm tegels. De materiaal-en arbeidskosten graag apart offreren.

Sanitair plaatsen

Voor een nieuwbouw appartement ben ik op zoek naar een vakman die de badkamer kan inrichten. Het gaat om het plaatsen van een badmeubel en douchecabine. Leidingen en dergelijke zijn aanwezig.

Nieuwbouw badkamer inrichten

Ik zoek een partij die de badkamer in mijn nieuwbouwwoning gebruiksklaar kan maken. Het gaat om het betegelen, plaatsen van een bad, douche, wasmeubel en radiator. De badkamer is ongeveer 9 m2.

Badkamer installeren

In welke stijl heb je interesse? Modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Complete badkamer inrichten Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: bestaande badkamer renoveren. Materialen plus tegels zijn al aanwezig. Sloopwerk kan ik gedeeltelijk zelf. De badkamer is 4.5 x 3.5 meter. De hoogte is iets meer dan 2.20 meter. Het plafond moet verwijderd worden. Installeren: inbouwdouche met kraan, wastafelmeubel, hangend toilet en alles tegelen tot aan het plafond. De huidige tegels zitten tot 1.50 meter hoogte, daarboven is het glad afgesmeerd. Mogelijk tegels over tegels zetten. Ook een muurtje 20 cm verzetten. Na de bouwvak beginnen.

Badkamer tegelen en inrichten

De badkamer tegel inclusief vloer ongeveer 30 m2 inclusief plaatsen wandje met nisje erin. Tegels en sanitair hebben we zelf en alles word stucklaar aangeleverd. Graag legloon inclusief materiaal en rvs strip om af te werken. Dus totaal prijs.

Badkamer opnieuw laten inrichten

Ik wil de badkamer opnieuw inrichten. De maat is 2,40 bij 3,40 meter. Allereerst moet de oude badkamer eruit gesloopt worden, dus strippen. Nieuwe sleuven in de vloer moeten worden gemaakt, voor het leidingwerk en vloerverwarming vervangen. Zowel de wanden als de vloer moeten opnieuw betegeld worden. Wanden tot aan het plafond tegelen. Er moet een zwevend toilet, douche, bad en wastafel geplaatst worden. De materialen kunt u mee aanbieden.

Ruimte in berging inrichten als badkamer

In een berging (3,5 x 8 meter) een ruimte inrichten als badkamer. Op die plek staat nu een eenvoudig keukenblokje met geiser. Maar afvoer en water aanwezig, geiser niet in badkamer laten. Badkamer grof (2.5 x 3 meter). 2 wastafels, 1 x bidet en een inloop-douche met muur. De muren voor deze badkamer dus nog plaatsen en betegelen. Plafondplaten eruit en vernieuwen. Geen bad plaatsen. Graag spoedig een ruwe schatting, is nodig bij besluit kopen huis. Uitvoering wel op korte termijn.

Partners

Partners van Casius