Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opnieuw inrichten badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opnieuw inrichten badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opnieuw inrichten badkamer

Badkamer slopen en modern inrichten

Ik wil de badkamer laten slopen en alles af laten voeren. Daarna wil ik het helemaal opnieuw in laten richten. Dus de vloeren en wanden betegelen, een inloopdouche plaatsen, een nieuw toilet, wastafel, aansluitingen voor de was en droogmachine (afgedekt met een werkblad), en infrarood panelen op het plafond. De badkamer is 2 x 2 meter.

Verbouwing badkamer

Bij oplevering gestripte badkamer opnieuw inrichten zoals bijlage. Nieuwe tegels vloer en wand, en infrezen leidingen in vloer en wand. Plaatsen van nieuwe douche, wastafel, verwarming en toilet (niet eerder aanwezig). Badkamer is 2 bij 2 m.

Montage badkamer meubels en douchekraan

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn betegelde badkamer kan inrichten. Het gaat om de montage badkamer meubel, inclusief 2 wasbakken en 2 kranen + aansluiten verlichting. Douchescherm en douchekraan. De hele badkamer is al betegeld en de wateraansluitingen zijn afgedopt. Betreft een nog op te leveren appartement. De badkamer is 305 bij 210 cm groot. De benodigde materialen haal ik zelf.

Het inrichten van een casco badkamer

Ik zoek een specialist die een casco badkamer kan inrichten. De badkamer is ongeveer 2000 bij 2000 mm. In de badkamer zien we graag: een douche bak 1000 x 1000 hangend toilet, evt met douche, verkorte pot 1 wastafel en meubel bv 800 x 500 handdoek radiator. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten

Ik wil de badkamer laten verbouwen: muur slopen, nieuwe muur plaatsen, radiator buizen in naastgelegen kamer verleggen (kan ook door installateur die ik ken). Huidige tegels en sanitair verwijderen. Nieuwe aansluitingen maken voor douche, wc, bad, wastafel. Het sanitair monteren, lichtspots monteren, tegelen en beetje stuc werk op plafond en wand. Het betreft de eerste verdieping en de badkamer wordt 320 bij 280 cm.

Badkamer laten verbouwen

wij willen onze badkamer laten verbouwen en inrichten. Het bad en oude tegels moeten eruit, het toilet moet worden verplaatst. We willen het houten kozijn laten vervangen voor een kunstof kozijn en de ventilatie moet worden verplaatst en verbeterd. Het plafond betreft nu plastic schrootjes en dit moet gestuct worden. Qua indeling hebben wij wel ideen maar krijgen ook graag advies. De badkamer is 2,08m bij 1,95

Badkamer aanleggen

Ik wil de badkamer inrichten. Er moet een douchecabine geplaatst worden en een WC geïnstalleerd. Er moet een boiler geïnstalleerd worden en de badkamer moet betegeld worden. Het is 2.85 lang en 1.45 breed en 2.00 meter hoog.

Een casco badkamer inrichten

Tegels verwijderen en sleuven hakken kunnen wij zelf. Er moet een inloopdouche met douchewand, een hangtoilet en een wastafel geplaatst worden. Vloer en wandtegels plaatsen. Vloer Oppervlakte is 3,3 m2

Een casco badkamer inrichten

Ik zoek een badkamerspecialist die een casco badkamer in een nieuwbouwwoning kan inrichten. Ik zie graag tegels op de vloer en wanden; een grote inloopdouche; een badkuip; grote wasbak en hangtoilet. Verdere wensen voor in onze badkamer bespreken we graag met de specialist.

Nieuwbouw badkamer inrichten

Voor ons nieuwbouwhuis (oplevering waarschijnlijk rond december 2020) willen we een nieuwe badkamer laten plaatsen. Nu willen we de wanden en vloer een betonlook, waterbesteding (dus geen tegels). Er moet een douche, bad, wc, radiator en wastafel geplaatst worden. Is het gebruikelijk dat we de materialen zelf aanschaffen? We hebben al wat sanitair winkels gezien. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van de badkamer, met daarin apart de offerte van de vloer en wanden en apart het plaatsen van de douche, bad, radiator, wc en wastafel. De badkamer is 2810 breed en 2300 cm diep. Het plafond is 2,70 meter hoog. Er is vloerverwarming gelegd, maar er is geen dekvloer. Graag zouden we de plaats van het bad en de douche (zoals op de bijgevoegde afbeelding) willen wisselen. We willen een losstaand bad en een inloopdouche met 1 douche wand.