Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inloopdouche vervangen door douchebak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inloopdouche vervangen door douchebak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inloopdouche vervangen door douchebak

Badkamer moderniseren

De badkamer mag gemoderniseerd worden. De vloer en wandtegels hoeven niet te veranderen. - Douchebak moet worden vervangen voor een eenvoudige inloopdouche. - Plaatsen van een bad. - Plaatsen van een nieuw wastafelmeubel. - Vervangen van het badkamerlicht (momenteel bestaande lichtpunten). - Monteren van 9 Led lampen in het huis (bestaande lichtpunten plafond)

Bad en douchebak vervangen

Ik wil graag het huidige bad (160 x 70 cm) vervangen door een iets groter bad (180 x 60 cm), daarnaast wil ik de huidige douchebak verwijderen en een inloopdouche daar voor in de plaats maken. Ook een nieuw bad meubel en de oude radiator vervangen door een nieuwe radiator. Ik wil graag een designradiator. Aanvang van de werkzaamheden graag 1 december 2017.

Badkamer- en toiletrenovatie

De badkamer is 2.50 bij 1.50 en 2.48 meter hoog. Het toilet is 1.50 bij 1 en 2.48 meter hoog. Het sanitair en de tegels, wand en vloer, dienen te worden verwijderd. De indeling blijft gelijk In de badkamer zal er een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator geplaatst moeten worden. In het toilet zal het staande toilet moeten worden vervangen door een zwevend toilet en een fonteintje geplaatst. In beide ruimtes dienen de wanden en de vloeren betegeld te worden.

Inloopdouche vervangen door douchebak

Ik heb in de badkamer momenteel een inloopdouche met een verzonken douchegoot en glazen wanden die rechtstreeks op de tegelvloer zijn geplaatst. Daaronder zit een houten ondervloer constructie. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil een douchebak van 90 x 90 cm met lage instap kopen en die daar laten plaatsen en aansluiten op de afvoer. De constructie van de vloer moet daarbij gecontroleerd worden en indien nodig worden aangepast. Ik denk dat de huidige glazen wand en deur hergebruikt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer renoveren

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2 x 3 meter die geheel betegeld is. Omdat we op leeftijd zijn, willen we de badkamer wijzigen. We willen het ligbad laten verwijderen en op die plek een goede en veilige inloopdouche laten maken. Er is verder een toilet en een wastafel. Ik weet niet of die iets verplaatst moeten gaan worden. Het tegelwerk is 10 jaar oud en we moeten bespreken of dat vervangen moet worden. Ik wil een afspraak maken om onze wensen te bespreken en alles te laten inmeten. Wij staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Ligbad vervangen door inloopdouche

In de badkamer bevindt zich nu een ligbad dat vervangen dient te worden voor een inloopdouche. Ik heb nog niks aangeschaft.

Badkamer opnieuw kitten

Badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamer meubel, met houten blad voorzien van 2 wasbakken kitten. Op de kitrand bij de wasbakken zit schimmel. De kitranden zijn 8 jaar oud en moeten wellicht uit preventie vervangen worden.

Badkamer renoveren

Gehele badkamer renoveren leidingen verleggen, CV vervangen achteraf, dakraam Velux combi single 134 x 232 cm zetten, eerst willen we de Velux laten plaatsen liefst zo snel mogelijk. En volledig betegelen, en muurtje aan inloopdouche, badkamer spullen, Velux hebben we al in ons bezit.

Badkamer- en toiletverbouwing

Wij zijn opzoek naar een handige aannemer die onze simpele jaren 80 badkamer (L-vormig) + losse toilet ruimte in 2017 kan verbouwen en moderniseren. Totaaloppervlak is circa 6,5m2 incl toilet. Qua periode zijn we vrij flexibel. Het kan vanaf oktober. De woning ligt aan de rand van Amsterdam-Noord, bij 't IJ in de buurt. De badkamer is eenvoudig en we willen deze nu een upgrade geven met oog op toekomstig verhuur van de woning. Badkamer moet simpel blijven, maar wel strak modern en netjes. Werkzaamheden: - Verplaatsen/wegwerken van leidingen . Leidingen hoeven niet op een totaal andere paats te komen, maar lopen nu lelijk boven of onderaan de muur. Oogt erg druk. Graag de optie meenemen om dit in te frezen of te verplaatsen/vervangen. - Overtegelen en stucen van wanden (nieuwe tegels worden rond 30 x 60 cm) - Plaatsen van wastafelmeubel op zelfde locatie huidige wastafel - Plaatsen van een nieuwe douche op zelfde locatie huidige douche - gipswand plaatsen voor scheiding inloopdouche en een wasmachine (graag meenemen in offerte) - Plaatsen gipsplafond met spotjes (optioneel meenemen in offerte) - Vloer badkamer blijft liggen Toiletruimte: - Plaatsen nieuwe wandtegels en vloertegels - Plaatsen zwevend toilet - Plaatsen nieuw fonteintje Denk qua opzet en sanitair aan een budget badkamer met redelijk grote wandtegels. Wij gaan er vanuit dat er geen tegels gesloopt hoeven te worden. Alleen het oude sanitair. - Optioneel meenemen: installatie van een inbouw vaatwasser in de keuken (incl. Verbouwen keukenkastje). Ons doel is het realiseren van een nette, moderne en rustige badkamer + toiletruimte voor een eerlijk maar bescheiden budget. Wij zoeken daarom naar een ervaren partij die waar mogelijk efficiënt te werk kan gaan en hier wellicht wat winst kan behalen. Foto's van de huidige badkamer kan ik nasturen. Bij interesse zou het ook heel fijn zijn als we een afspraak kunnen inplannen om de badkamer en mogelijkheden na te lopen. Dit zou kunnen op woensdag of don

Douchewand van de inloopdouche vervangen

In onze badkamer hebben we een douchewand in onze inloopdouche. Deze willen we netjes laten verwijderen en afvoeren. De schroefgaten horen netjes afgewerkt te worden, we snappen dat dat niet onzichtbaar kan. Daarna moet de nieuwe douchewand geplaatst worden. Het gaat om een 90 x 90 Get Wet by Sealskin type Impact. Er is een vaste wand en een draaideur. De douchewand staat inmiddels in verpakking op de juiste verdieping. De materialen die bij de douchewand inbegrepen zijn, zijn er uiteraard. Voor de rest is er geen materiaal aanwezig, zoals kit. Ook gereedschap is niet aanwezig. Samengevat: 1. Oude douchewand demonteren 2. Oude douchewand afvoeren 3. Nieuwe douchewand plaatsen