Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inloop douchecabine monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inloop douchecabine monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inloop douchecabine monteren

Badkamer renoveren

De badkamer is een recht toe, recht aan badkamer met een lengte van 2.19 meter en een breedte van 2.11 meter. De douchecabine wil ik laten vervangen door een inloopdouche met wanden op de vloer. Er lijkt nu lekkage te zitten onder de douchebak. Verder zal de indeling veranderen en het ligbad worden verwijderd. Er zal ook een badkamermeubel geplaatst moeten worden en de wanden en de vloer betegeld. Verder wil ik kijken naar de mogelijkheid voor een verlaagd plafond met spotjes. Het huis bevat hete lucht welke een rooster heeft in de badkamer. De huidige wc staat tegen een koof aan waar leidingen doorheen lopen. Is er een mogelijkheid om deze te verkleinen en zodoende meer ruimte voor de inloop douche? Kunt u het verwijderen van de oude badkamer en het leveren van de materialen separaat vermelden op de offerte?

Badkamer deels renoveren

Oude douchecabine eruit, nieuwe erin. Plafond wat nu verlaagd is voor spotjes, terug naar oorspronkelijk plafond met normaal licht. Douchecabine is nu een dichte cabine, wil graag een inloop als dat mogelijk is anders wederom een inloop. Weet niet in hoeverre er bij een inloop extra betegeld moet worden. Achter de douchecabine zitten nu geen tegels. Weet niet de precieze oppervlakte.

Inloop douchecabine monteren

Ik heb afgelopen zondag een inloop douchecabine van Get Wet by Sealskin gekocht. I Am inloop 100 + 30 RVS EAN. Graag zou ik een offerte ontvangen van de kosten om dit te monteren in mijn badkamer. De levertijd zou ongeveer 10 werkdagen bedragen.

Toilet, douchecabine plaatsen en tegelen

Het plaatsen van een zwevend toilet en een inloop douchecabine en een klein stukje betegelen (ik weet het oppervlakte hiervan niet) van het toilet. Mijn man is aan de klus begonnen, maar heeft nu ALS en kan het niet meer afmaken. Het gaat om een badkamer op de eerste etage. De materialen hebben we in huis. Geen voorwerk.

Inloop douchecabine plaatsen

De bedoeling is een inloop douche te plaatsen met een nieuwe kraan en douche stang. Tegen de oude wandtegels moeten dan plaktegels komen en eventueel ook op de vloer. De kraan kan in principe op dezelfde plek blijven zitten.

Sealskin Get Wet douchecabine met vouwdeur plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een douchecabine Sealskin GetWet 90 x 90 centimeter met vouwdeur. Deze cabine zal direct op de tegelvloer geplaatst moeten worden. Ook wil ik graag de douchekraan laten vervangen en zal eerst de bestaande inloop douchewand verwijderd moeten worden.

Renovatie van een badkamer

Werkzaamheden: hangtoilet verplaatsen naar huidige toiletplaats; (inloop)douche maken en verwijderen douchecabine, vloer betegelen en zijwanden tot halve hoogte. Tegels hiervoor zijn reeds aanwezig. Overige toebehoren gaarne in de offerte. Maat badkamer ongeveer 1.50 x 3 meter. Een jaar geleden ben ik begonnen met het renoveren van de badkamer, ik heb toen een douchecabine laten installeren met allemaal toeters en bellen. Deze is zo lek als een mandje. We hebben toen het toilet verplaatst, dit wil ik graag weer terugplaatsen naar de oude plek. Graag zou ik met u om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en de ruimte te bekijken. Ik zou graag een inloopdouche hebben.

Badkamer aan laten passen

Wij willen onze badkamer aanpassen. Wij willen een nieuwe vloer, nieuwe douchecabine (inloop of lage instap). De badkamer is niet zo groot ongeveer 2 bij 2.5 meter. Op dit moment hebben wij een douchecabine met hele hoge instap van zeker 13 jaar oud. Is echt aan vernieuwing toe. Wij willen het sloopwerk ook gelijk laten doen. Wij zijn alleen te bereiken via e-mail.

Inloop douchecabine monteren

Intentie materialen bij Praxis bestellen voor de (inloop)douche en het geheel laten monteren. Uitvoering op basis van offerte. Vooroverleg gewenst.

Douchewand Get Wet van Sealskin monteren

Ik wil graag een vrijblijvende (kosteloze) offerte aanvragen voor het monteren van douchewanden. Ik wil per optie weten wat de kosten zijn, dus de kosten voor optie 1 en wat de kosten zijn van optie 2. Optie 1 Get Wet by Sealskin Impact inloop douchewand A3 chroom zilver hoogglans 195 x 90 x 30 cm. De wand wordt naast het deurkozijn geplaatst (zie foto) zodat er geen water via de badkamerdeur naar de gang loopt. Optie 2 Get Wet by Sealskin Impact douchecabine chroom zilver hoogglans 195 x 90 cm. De douchedeur wordt naast het deurkozijn van de badkamerdeur bevestigd. De vaste douchewand komt tussen de douchestang en WC. Er mag niet in de grond geboord worden, dus dit zal gekit moeten worden.