Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hulp bij renoveren badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hulp bij renoveren badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hulp bij renoveren badkamer

Hulp bij renoveren badkamer

Hulp bij vernieuwen douchebak en douche wand en aanbrengen van dumawall.

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Hulp bij renoveren badkamer

My bathroom is 1.60 x 2.70 meter, and I would remove all tiles prior to your firm coming. I only need help with tileing, preparing the pipes to the new bath and moving the toilet 20 cm. We will need tiles on the floor and on the walls. (Different ones)

Badkamer en WC verbouwen

We willen het volgende renoveren: badkamer op eerste verdieping en de wc op begane grond. Het huis is van 1983 en heeft betonnen muren en plafond. Badkamer: - 240 bij 173 cm - leidingen (water, elektra) infrezen en verleggen - wc en douche afvoer waarschijnlijk aanpassen - betegelen niet helemaal betegelen maar wel tot 1,50 meter betegelen - stopcontacten en schakelaars plaatsen - in de badkamer komt een douche (vijfhoek met Grohe douchesysteem en douchegoot met flens) of een ligbad, wastafel van 60 cm plus een kast, wc met inbouwreservoir, spiegelkast van 60 cm, radiator, opbouwventilator en wasmachine, deze gaan we zelf aanschaffen waarschijnlijk bij Praxis en door hun ook laten monteren. De badkamer moet dus klaar zijn voor deze dingen. WC: - 90 bij 111 cm - leidingen (water) infrezen - betegelen van de vloer en een deel van de wanden - in de wc komt een wc met inbouwreservoir en fonteintje We hebben ook hulp nodig bij verwijderen en afvoeren van het puin van de oude badkamer (we doen het deels zelf). Beide toiletten moeten zwevende toiletten worden.

Muurplaat monteren in de douche

Ik ben een douche aan het renoveren, maar ik heb hulp nodig bij het monteren van de muurplaat voor de douchekraan en aansluiting op al aanwezig leidingwerk. Moet op die plek nog tegelen (dit doe ik zelf).

Badkamer en WC renoveren

Badkamer en wc: alle tegels eruit + opnieuw betegelen. Meteen beginnen. Hulp van onze kant is mogelijk, bv met slopen oude tegels, om de klus te bespoedigen.

Kleine badkamer laten renoveren

Het betreft een kleine badkamer van ongeveer 1.50 x 2 meter. Ik zoek hulp bij het leggen van een tegel vloer, betegelen van wanden, plaatsen van afscheiding, glazen deur en eventueel beetje leidingwerk, maar waarschijnlijk zal bestaande leidingwerk blijven.

Leidingwerk en elektra badkamer

Ik wil graag zelf mijn badkamer renoveren. Echter dienen de leidingen en de elektra door een vakman uitgevoerd te worden. De radiator en leidingen dienen te worden verwijderd en opnieuw te worden geplaatst. Wanneer het mij niet lukt de badkamer te renoveren zou ik graag hulp ontvangen van de vakman.

Badkamer renoveren

Ik wil graag dat ons badkamer van 2x3m gerenoveerd wordt. Maar daarbij heb ik jullie hulp nodig want ik word er helemaal gek van. Douchecabine eruit, plafond blijft vochtig, meubels moesten we weggooien wegens vochtprobleem. Ventilatie en oplossen van vochtprobleem. Tegelwerk mogelijk ook aanhelen.

het renoveren van de badkamer. Zijn ...

het renoveren van de badkamer. Zijn reeds begonnen nieuwe wastafelkastjes te timmeren, moet nog afgetimmerd worden, alle materiaal is reeds aangeschaft, d.w.z. vrijhangend toilet en spoeling, nieuw bad(bubbel), dubbele wasbak, kranen, (bestaande kranen,douchematr. wordt ook gebruikt. ook tegels en lijm en voegmiddel aanwezig. kom er niet toe om het af te maken. Vooral hulp nodig met stellen en tegelen, leggen vlorverwarming(nog niet aangeschaft. Geheel af te maken door vakman. wil wel assisteren. Graag heel spoedig reactie.