Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoge toiletpot plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoge toiletpot plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoge toiletpot plaatsen

Toiletpot vervangen

Ik wil graag mijn toiletpot vervangen door een hoge. Ik weet nog niet welke ik wil, en zou graag advies van de vakman willen krijgen over welke toiletpot ik het beste kan nemen.

Hoge toiletpot plaatsen

Normale staande toiletpot vervangen door een hogere uitvoering. Alles op dezelfde plaats met dezelfde aansluitingen.

Plaatsen van twee toiletten

Ik wil graag 2 toiletpotten laten vervangen. Model Hydra duoblok met vloerafvoer productnummer 351892 op 1e verdieping plaatsen + verwijderen bestaande toiletpot met hoge hangende stortbak (maar niet meenemen) en plaatsen Hydra duoblok PK met productnummer 351893 plaatsen op BG + verwijderen bestaande toiletpot (met lage hangende stortbak). Dus leveren en monteren twee toiletpotten. Urgent want de bewoonster is hoogzwanger. Kunt u binnen nu en een week dit verzorgen voor ons?

Hoge WC-pot installeren

Ik wil graag mijn lage toiletpot vervangen voor een hoge toiletpot. Betreft eens staand toilet. Het huidige waterreservoir graag weer op de nieuwe toiletpot aansluiten. Graag ontvang ik een offerte.

Hoge toiletpot monteren

Wat is de prijs om een hoge toiletpot te plaatsen? Het is een pot met een achter uitgang/aansluiting die dan naar rechts moet worden aangesloten. Er zit nu een gewoon staand toilet met een hoge stortbak.

Bestaande toiletpot vervangen voor een hoge

Ik wil een bestaande toiletpot vervangen voor een hoge. Vloer afvoer. Deze zal aangeschaft worden bij Gamma.

Verhoogde toiletpot plaatsen en oude meenemen

Oude toiletpot is 39 cm hoog. Ik wil die vervangen voor een hoge seniorenpot.

Badkamer :2m.bij1,30m. de volgende ...

Badkamer :2m.bij1,30m. de volgende wensen: een nieuw plafond , wanden opnieuw betegelen met nog uit te zoeken donkere tegel. Een nieuwe tegelvloer met electrische vloerverwarming. De inloopdouche zonderdouchebak met een glazen wand of betegelde muur. Het teakhouten badmeubel aansluiten . De kraan zag ik graag aan de wand. de huidige radiator vervangen door designradiator. Het plaatsen van een nieuwe hoge toiletpot (geen inbouw) in de wc. een doorgang maken van de bijkeuken naar de garage.

Het verlaagd plafond plus verlichting ...

Het verlaagd plafond plus verlichting verwijderen, verlichting aanbrengen in bestaande hoge plafond, wanden en vloer tegelen, elctriciteit uitbreiden zodat droger en wasmachine gelijk kunnen draaien, douchecabine plaatsen, bad verplaatsen dus leidingen verleggen, wastafel en kranen plaatsen. Het plan is om de aparte toiletruimte bij de badkamer te trekken. Het tussen muurtje eruit en de ingang badkamer naar voren halen. Als dat lukt, dan wordt het bestaande toilet vervangen door een zwevend toilet. Als de toiletruimte apart blijft, dan blijft de toiletpot hetzelfde en rest in de toiletruimte alleen tegelwerk.