Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstelwerkzaamheden in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstelwerkzaamheden in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstelwerkzaamheden in de badkamer

Badkamer- en WC-klussen

Ik wil een aantal beschadige tegels vervangen wc en badkamer. En een tegel in de woonkamer (vloerverwarming? ) en op zolder moet er iets verzonnen worden om het reservoir en de muur goed af te werken. Graag iemand met veel ervaring en een erkend bedrijf. Slechte ervaring onlangs gehad vandaar de herstelwerkzaamheden.

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Wij willen in onze badkamer gebreken laten herstellen die geconstateerd zijn bij oplevering van onze nieuwe badkamer. Wij willen offertes ontvangen van de kosten van de werkzaamheden om de gebreken te herstellen. Degene die eerder de badkamer geplaatst heeft, heeft de klus niet afgemaakt. Gebreken: - gaten in het voegwerk (opnieuw voegen van de binnenkant douche (circa 10-15 m2) - slecht geplaatste hoek lijsten (lijsten lopen ongelijk en bol, plus vlijm scherpe randjes) circa 15 strekkende meters - beschadigde tegels die geplaatst zijn plaatselijk vervangen (circa 2-3 m2) - tegelwerk is niet egaal en strak op meerdere plekken (circa 2-3 m2) - tegelwerk dat scheef geplaatst is (circa 2 m2) - glazen douche deur loopt scheef en schiet uit zijn geleider aan de onderkant (niet waterpas) - aluminium hoeklijsten scherpe randen afwerken. (afwerking of opnieuw gedaan worden). Graag zouden we globale en indien mogelijk gedetailleerde indicatie willen ontvangen van de kosten. Alvast bedankt. Foto's van de werkzaamheden zijn er.

Second opinion voor de badkamer

In mei van dit jaar hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door een klusser. Wij zijn van mening dat er sprake is van gebreken in de verbouwing. Daarnaast heeft de klusser het werk niet afgemaakt, en komt afspraken om het af te maken helemaal niet meer na. Wij zouden graag een second opinion willen over de opgeleverde badkamer en een raming van de kosten voor herstelwerkzaamheden.

Sanitair demonteren, monteren en kitten

Ter voorbereiding op herstelwerkzaamheden aan een betonciré muur van 4 m2 in onze badkamer zoeken we een klusser die voor 11 september de wastafel, douche mengkraan en glazen douchescherm kan demonteren en kit kan verwijderen (ook van de naden van muur met vloer, plafond en andere muren). Na de herstelwerkzaamheden dient alles in de week van 18 september weer gemonteerd en opnieuw gekit te worden. Graag kit materiaal meenemen: doorzichtige kit voor de wanden en douchewand en witte kit voor de wastafel. Bij interesse zijn er ook nog andere kleine klussen in huis te doen: ophangen lampen, ophangen boekenplank, afzuigkap verlagen, lat plaatsen die kier tussen trap en wand afdekt.

Second opinion voor de badkamer

In mei van dit jaar hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door een klusser. Wij zijn van mening dat er sprake is van gebreken in de verbouwing. Daarnaast heeft de klusser het werk niet afgemaakt, en komt afspraken om het af te maken helemaal niet meer na. Wij zouden graag een second opinion willen over de opgeleverde badkamer en een raming van de kosten voor herstelwerkzaamheden.

Onderhoud in de badkamer

Het betreft enkele werkzaamheden in de badkamer: vervanging van de designradiator en de kraan van de wasbak. Verder wat herstelwerkzaamheden in de vorm van kit werk waar de tegels aansluiten op het plafond.

Herstelwerkzaamheden na lekkage inbouwunit

Door een lekkende inbouwunit in onze badkamer is er waterschade ontstaan. Wij zullen zelf een nieuwe inbouwunit en tegelwerk inkopen. Wij willen die graag op korte termijn laten plaatsen. Ook moet er wat schade aan het plafond in de gang worden gerepareerd. Er heeft wat spackwerk losgelaten, dat moet worden hersteld. Daarna moet het plafond worden geschilderd. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die op korte termijn tijd hebben voor deze klus.

Herstelwerk na lekkage in de badkamer en WC

Er is onlangs een lekkage geweest bij de badkamer en verstopping op de WC. Dit is reeds verholpen. Er is hierdoor schade ontstaan op de plafond, muren en vloer. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de volgende herstelwerkzaamheden: - WC muren stucen 8 m2 - WC plafond (gipsplaat) vervangen 2 m2 - Gang plafond en muren schilderen 48 m2 - Gang lamp aansluiting vervangen - Gang laminaat +plinten vervangen 16 m2 - Keuken plafond stucen 8 m2 - Keuken lamp aansluiting vervangen. Inclusief materiaal. Ik ontvang graag jullie offertes voor de bovenstaande werkzaamheden. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Lekkende afvoer in de badkamer herstellen

De afvoer in de badkamer, die onder de wapening van de gietvloer ligt, lekt. Het water heeft het plafond van de onderliggende woonkamer bereikt. Ik ben al een inspectiegat aan het hakken, maar heb de lekkage nog niet bereikt. Graag roep ik de expertise van een vakman in om dit aan te pakken en alle herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Badkamer herstellen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor herstelwerkzaamheden van onze badkamer. Wij hebben eind december de sleutel gekregen van onze koopwoning, de woning is ± 5 jaar oud. De badkamer zag er op het eerste oog erg mooi uit, maar na de eerste keer de douche gebruiken is onze mening hierover veranderd. De afvoer van het water is niet zoals dit moet zijn in een douche, aangezien het water wegloopt richting de deur en eronder door i.p.v. richting het putje. Maar daarnaast is ook de thermostaatkraan niet warmer of kouder te verstellen. Deze staat alleen maar op ongeveer 38 graden. Tevens zijn de vaste douchewand en douchedeur allebei scheef afgesteld, maar de stelboutjes zijn niet meer te gebruiken. Hierdoor sluit de douche niet goed tegen de vaste wand, er blijft altijd een kier open staan. Ook het tegelwerk is helaas niet zo recht als men mag verwachten. Wij hopen dat dit 'gewoon' scheef betegeld is, en niet dat er een andere oorzaak achter zit, bijvoorbeeld vocht of waterschade. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het opmaken van de schade en de wat de herstelkosten hiervoor zouden zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wachten uw reactie met belangstelling af.