Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hangend toilet plaatsen en tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hangend toilet plaatsen en tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hangend toilet plaatsen en tegelen

Toilet in badkamer plaatsen en aansluiten

Er is geen toilet (hangend) in dr badkamer (1ste verdieping) in het huis dag wij willen kopen... dus wij willen er een toilet in laten plaatsen... graag een indicatie van de kosten.... inclusief de afwerking uiteraard.

Toiletruimte renoveren

Ik help mijn broer met de verbouwing van het appartement dat hij heeft gekocht en we zijn nu op zoek naar een vakman voor de renovatie van zijn toiletruimte. We willen daar het staande toilet laten verwijderen en een nieuw hangend toilet laten plaatsen. Er moet ook nieuw tegelwerk komen op de wanden en vloer, over de bestaande tegels heen. We willen de klus uiterlijk eind november laten afronden. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Badkamer laten verbouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2012 en krijgen daarvan rond half april 2018 de sleutel. Ik wil de badkamer van 200 x 240 cm laten verbouwen, omdat die niet naar mijn smaak is. Ik wil er een inloopdouche, een hangend toilet en een badkamermeubel laten plaatsen en al het tegelwerk laten vernieuwen. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen. Er staan foto's van de woning op internet.

Nieuwe badkamer laten installeren

Onze badkamer van 2 x 2,40 moet gedeeltelijk gesloopt worden, een hangend toilet geïnstalleerd worden verder helemaal opnieuw betegeld worden. Badkamermeubel en douchewand moet geïnstalleerd worden. Gewoon compleet. Wij zorgen zelf voor de tegels, badkamermeubel, kranen, douchewand en compleet toilet. Dus alleen oppassen met welke tegels verwijderd worden.

Hangend duoblok toilet door inbouwtoilet vervangen

Montage inclusief ombouw en tegelwerk. Er moet een hangend duoblok worden vervangen met een inbouwtoilet. De klant wil graag geadviseerd worden over de materiaalkeuze. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.

Toilet renoveren

Ik wil graag een hangend toilet. Wat zijn de kosten om deze te monteren? Het oude toilet dient verwijderd te worden en de afvoer naar achteren geplaatst te worden. Daarna moet de nieuwe toilet aangesloten worden en de ombouw worden gerealiseerd. Tegelwerk wordt gedaan door een ander bedrijf.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Badkamer afwerken en installeren in een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouw woning wordt in het voorjaar van 2018 opgeleverd. De badkamer van 260 x 260 cm is voor een deel betegeld bij oplevering, maar in de de hoek van de inloopdouche moet nog tegelwerk worden aangebracht. Verder willen wij daar een radiator laten plaatsen, een hangend toilet, een inloopdouche, een badmeubel en alle kranen. We beschikken over een tekening. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Hangend toilet plaatsen

Ik wil mijn staand toilet verwijderd hebben en in de plaats daarvan een zwevend toilet. Al het leiding werk dat gedaan moet worden moet inbegrepen met de offerte.

Partners

Partners van Casius