Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grohe douchepaneel reparatie of vervanging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grohe douchepaneel reparatie of vervanging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grohe douchepaneel reparatie of vervanging

Grohe douchepaneel reparatie of vervanging

De temperatuur van het water van mijn Grohe dochepaneel (bijlage) komt niet boven de 38. Mogelijk is de thermostaat aan vervanging toe. Graag een offerte voor een reparatie.

Douchesysteem plaatsen

Op bijgaande foto's ziet u de huidige situatie. Het douchepaneel hangt aan 4 haakjes. Op de hoogte van de tandenborstel zit de wateraanvoer. Het paneel en doucheset kunnen verwijderd worden. Daarvoor in de plaats willen we de Grohe douchesysteem Vitalio Start 210. Dat is dus inclusief een thermostatische kraan. Tegels zijn voorradig, maar een afdekplaatje en buis in het zicht naar de nieuwe set vinden we geen probleem.

Grohe douchepaneel repareren

Wij hebben een douchepaneel van Grohe van ongeveer 15 jaar oud. De afsluitkraan lekt als deze is dichtgedraaid. We laten dit graag repareren en ontvangen daarvoor graag uw prijsopgave.

Douche vervangen

Ik heb een douchepaneel zoals op de foto, alleen dit paneel begint te lekken. De schroeven zijn nogal gecorrodeerd en ik heb geen idee hoe ik dit paneel er uit moet halen. Daarom wil ik dit graag laten doen en in plaats hiervan een eenvoudige combinatie van bijvoorbeeld een Grohe Vitalio doucheset Start 2 en een OK douchekraan chroom. Graag zou ik een inschatting willen hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Ik hoor graag van u.

Installatieklus in de badkamer

Momenteel hangt in de douche een douchepaneel. Deze wil ik verwijderd hebben en hier moet een reguliere Grohe douchestang met douchekop en handdouche met thermostaatkraan worden geïnstalleerd. Daarnaast zit de kraan van het badmeubel los, deze moet worden vastgemaakt.